Samsung Galaxy Watch5 LTE Aluminium 44mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Sapphire)
Smartwatches

Samsung Galaxy Watch5 LTE Aluminium 44mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Sapphire) Κωδικός: 37986340

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Οθόνη αφής Super AMOLED
  • Αυτονομία έως 40 ώρες
  • NFC, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, 4G
  • Κατάλληλο για κολύμβηση
Δες όλη την περιγραφή
349,98
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5 τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 349,98 €

Περιγραφή

Το Galaxy Watch5 LTE έρχεται με βελτιωμένο αισθητήρα Samsung BioActive που μετρά αρτηριακή πίεση, οξυγόνο αίματος και σύνθεση σώματος.

Απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που επιθυμούν ένα premium smartwatch με προηγμένες δυνατότητες παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης και της υγείας τους, καθώς και πρόσβαση σε διάφορες εφαρμογές και χαρακτηριστικά.


Παρακολούθηση Ύπνου

Για να μη μετράτε προβατάκια

Μάθετε πληροφορίες για τον ύπνο σας με τη νέα και βελτιωμένη τεχνολογία παρακολούθησης ύπνου. Προγραμματίστε την ώρα του ύπνου σας, ανιχνεύστε το ροχαλητό, κατανοήστε και παρακολουθήστε τα στάδια του ύπνου σας (αφύπνιση, ελαφρύς, βαθύς, (REM) ταχεία κίνηση των ματιών) μέσω 8 συμβόλων ύπνου με ζωάκια που αντιπροσωπεύουν τον τύπο ύπνου σας. Οι καλύτερες νύχτες οδηγούν σε καλύτερες ημέρες.

Αισθητήρας Bioactive

Παρακολουθήστε τη λειτουργία της καρδιάς σας

Ο ισχυρός αισθητήρας 3 σε 1 Samsung BioActive ελέγχει τρεις αισθητήρες φυσικής κατάστασης. Τον Αισθητήρα ανάλυσης βιοηλεκτρικής αντίστασης (ΒΙΑ), το ΗΚΓ (ECG) και τον οπτικό αισθητήρα καρδιακών παλμών.

Αισθητήρας ανάλυσης βιοηλεκτρικής αντίστασης (ΒΙΑ)

Παρακολουθήστε από το ποσοστό σωματικού λίπους (BIA) έως το βάρος των σκελετικών μυών. Οι πληροφορίες που χρειάζεστε για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας προς την ευεξία

Ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ)

Η παρακολούθηση ΗΚΓ σε πραγματικό χρόνο σάς βοηθά να συγχρονιστείτε με την καρδιά σας, μετρώντας τον καρδιακό παλμό σας για τυχόν αρρυθμίες.

Οπτικός αισθητήρας καρδιακού παλμού

Παρακολουθήστε τον καρδιακό σας παλμό και την καρδιαγγειακή σας κατάσταση για να εντοπίζετε ασυνήθιστους καρδιακούς ρυθμούς και να ελέγχετε την αρτηριακή σας πίεση.

Παρακολούθηση Fitness

Κάθε βήμα μετρά

Γυμνάζεστε; Το smartwatch σας μετράει τα βήματά σας, τις θερμίδες, ακόμα και τις ρουτίνες σας. Ακόμη, υποστηρίζει και πάνω από 90 ασκήσεις που μπορείτε να παρακολουθείτε από το smartwatch σας.

Μπαταρία

Πίσω στον καρπό σας σε χρόνο μηδέν

Έως 45% φόρτιση σε 30 λεπτά.

Χρειάζονται περίπου 30 λεπτά για να μεταβείτε από το 0% στο 45% της φόρτισης. Ναι, καλά διαβάσατε. Με μεγαλύτερη μπαταρία από τους προκατόχους του και γρήγορη φόρτιση, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε σε χρόνο μηδέν.

Ανθεκτικότητα

Σας παρουσιάζουμε την οθόνη με κρύσταλλο Sapphire

Σας παρουσιάζουμε το Samsung Galaxy Watch μας που είναι ανθεκτικό, στο νερό, με σκληρή μπροστινή οθόνη από premium κρύσταλλο Sapphire που είναι 1,6 φορές ανθεκτικότερο στις γρατζουνιές.

Λειτουργικό σύστημα Wear

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε

Πλοηγηθείτε στην επόμενη περιπέτειά σας με τους Χάρτες Google, δείτε βίντεο στο YouTube, στείλτε μηνύματα, λάβετε βοήθεια από το Bixby ή τον Βοηθό Google Assistant, πραγματοποιήστε κλήσεις ή περιηγηθείτε στο διαδίκτυο. Όλα αυτά τα κάνετε στο smartphone σας; Μπορείτε να τα κάνετε και στο Galaxy Watch5. Επιπλέον, με το Smart Switch, η διατήρηση δεδομένων από το προηγούμενο Galaxy Watch σας είναι παιχνιδάκι. Το είπαμε ότι λέει και την ώρα;

Καντράν

Ντύστε τη μέρα με τον τρόπο σας

Από αναλογικά έως ψηφιακά, από vintage έως μοντέρνα, επιλέξτε ένα καντράν που θα σας βοηθήσει να ντύσετε τη μέρα όπως εσείς θέλετε. Επιλέξτε από το κλασικό σετ ή από τα διάφορα καντράν.

Λουράκια

Πάνε με όλα

Επιλέξτε ένα λουράκι που να ταιριάζει με όλα. Ή αγοράστε διάφορα για να τα συνδυάζετε με ό,τι ρούχο φοράτε. Η ευελιξία είναι το παν.

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Samsung Galaxy Watch5 LTE
  • Μαγνητικό ταχυφορτιστή
  • Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μπλε
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Μέγεθος Οθόνης
1,4 "
Ανάλυση Οθόνης
450x450 pixels
Τύπος Οθόνης
Super AMOLED
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android
Οθόνη Αφής
Ναι
Εσωτερική Μνήμη Αποθήκευσης
16 GB
Τύπος Διασύνδεσης
4G - LTE, Bluetooth, NFC, Wi-Fi
Λουράκι
Σιλικόνης
Υλικό Κάσας
Αλουμίνιο
Μοντέλο
Samsung Galaxy Watch 5

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Δόνηση, Ηχείο, Μικρόφωνο
Λειτουργίες
Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο, Κολύμβηση, Πεζοπορία, Ποδηλασία, Τρέξιμο

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
GPS, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Πυξίδα
Προστασία
Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών
Αδιάβροχο
Κολύμβηση σε Πισίνα

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας
410 mAh

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
44 mm
Βάρος
28,7 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • GiorgosPGP
    5
    24 στους 25 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες χρηστών για τέτοια ρολόγια. Οι αθλητές, οι γκατζετάκηδες, οι business, οι φοβάμαι-μη-πάθω-έμφραγμα και θέλω να βλέπω τους παλμούς μου, οι μου περισσεύουν 100-500€ και-θέλω-να-δείχνω-ψαγμένος, και πάει λέγοντας. Διαβάζοντας τα σχόλια καταλαβαίνεις πάνω-κάτω που ανήκει ο καθένας, και βγάζεις τα συμπεράσματά σου πόσο ταυτίζεσαι και αν σου κάνει η κριτική του καθενός.
    Προσωπικά το πήρα (πριν περίπου 8 μήνες) κυρίως για τη δουλειά. Δεν είμαι φαν των ρολογιών γενικά αλλά κάνω πάρα πολλά ταξίδια στο εξωτερικό και χρειάζομαι 1ον την ώρα αν πάσα στιγμή χωρίς να χρειάζεται να βγάζω συνέχεια το κινητό, 2ον ειδοποιήσεις από 3 επαγγελματικά email accounts + MS Teams + Cisco jabber (+ προσωπικά gmail, sms, viber κλπ.), 3ον εύκολες ανέπαφες πληρωμές (στο εξωτερικό δεν υπάρχουν μετρητά), 4ον δυνατότητα κλήσεων και ειδοποιήσεων όταν έχω αφήσει το κινητό στο γραφείο και βγαίνω για τσιγάρο, όταν πάω για ένα περίπατο ή όταν πάω παραλία και δεν θέλω να κουβαλάω κινητό των 500€ στο καυτό ήλιο ή να το χάσω στην άμμο, ή όταν βγω το βράδυ για ένα ποτό και απλά με το ρολόι έχω τηλέφωνο σε περίπτωση ανάγκης μαζί μου (πάλι χωρίς να κουβαλάω κινητό, ή να έχω έννοια μήπως μου το κλέψουνε, κλπ).
    Για όλες τις παραπάνω χρήσεις το ρολόι είναι απλά εξαιρετικό. Με eSIM cosmote έχω τον νούμερό μου και τα gigabyte μου στο ρολόι (κοστίζει 10€ έξτρα το μήνα). Η ενεργοποίηση ήταν πανεύκολη αρκεί να βρεις το σωστό υπάλληλο, σε αυτό στάθηκα τυχερός. Από εκεί και πέρα, το ρολόι συνδέεται απροβλημάτιστα μέσω bluetooth με το Xiaomi 12, εάν το bluetooth δε πιάνει γιατί πχ έχω κατέβει στη αποθήκη τότε γυρνάει αυτόματα τη σύνδεση σε wifi (εάν βρίσκεσαι εντός εμβέλειας του ίδιου wifi), και εάν πάλι δεν βρίσκει το κινητό ούτε με wifi τοτε ενεργοποιείται το LTE και μέσω internet συνδέεται κανονικά και έχω κλήσεις+sms+email+ειδοποιήσεις κλπ. Ομολογώ ότι ΔΕΝ περίμενα να δουλεύει τόσο απροβλημάτιστα και αξιόπιστα.
    Από την εφαρμογή της Samsung στο κινητό ρυθμίζεις ποιες εφαρμογές θέλεις να σου στέλνουν ειδοποιήσεις στο ρολόι, και εάν σε βολεύει μπορείς να απαντάς κιόλας στα μηνύματα (viber, sms η οτιδήποτε άλλο). Προσωπικά δεν με βολεύει γιατί είναι πολύ μικρό το πληκτρολόγιο που βγάζει, αν και κάποιες φορές που χρειάστηκε το έκανα με επιτυχία. Έχει και έτοιμες απαντήσεις quick responses και μπορείς να περάσεις και τις δικές σου.
    Η ποιότητα ήχου είναι απίστευτη για ρολόι. Ακούω και με ακούν καθαρά ακόμα κι όταν ήμουν πάνω σε μηχανάκι στη πανεπιστημίου. Μη περιμένετε βέβαια σε μπαράκι να πιάστε πάρλα, αλλά μπορείς να συνδέσεις και Bluetooth handsfree με το ρολόι κανονικά σαν να ήταν κινητό.
    Το GPS + google maps πολύ βολικό και δεν το περίμενα. Βάζεις τη διαδρομή στο κινητό, ανοίγει αυτόματα το maps στο ρολόι, βάζεις το κινητό στη τσέπη κι έφυγες. Βολικό επίσης ότι ανοιγοκλείνω και τα smart φώτα του σπιτιού από το ρολόι.
    Αυτονομία όχι καλή, με GPS NFC Bluetooth Wifi μόνιμα ανοιχτά, παλμοί μόνιμα, οξυγόνο κάθε 1 ώρα, με ένα απλό watchface, μου κρατάει 2+ μέρες αλλά anyway στον ύπνο το βγάζω και το ακουμπάω στο κομοδίνο να φορτίσει. Προφανώς θα προτιμούσα να κρατάει 20 μέρες, αλλά δεν είναι και κάτι που προσωπικά με ενοχλεί.
    Το λουράκι που δίνει δεν με βόλεψε, βρίσκεις καλύτερα και πολύ φθηνά εύκολα.
    Η μπαταρία του κινητού πλέον μου κρατάει + 1 ημέρα λόγω του ότι δεν χρειάζεται να το ανοιγοκλείνω συνέχεια για να δω την ώρα ή την όποια ειδοποίηση έρχεται. Τη βλέπω στο ρολόι, κι αν είναι κάτι σημαντικό τότε πιάνω το κινητό.
    Από μένα άριστα, αν το έχανα θα το ξαναέπαιρνα οπωσδήποτε.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • adamdim2009
    4
    1 στους 21 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μετά από apple watch σίγουρα είναι ένα μέτριο ρολόι ώστε να νομίζεις ότι έχεις smart watch ,ότι πληρώνεις παίρνεις

    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

17 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
yaregi

44mm λεει? αλλα στην περιγραφή φαίνεται 40mm.. τι ισχύει?

Artmos

υπάρχουν δύο μοντέλα, το 40 και το 44 με διάφορα το μέγεθος οθόνης

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

Παρόμοια προϊόντα

Samsung Galaxy Watch5 LTE Aluminium 44mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Sapphire)Samsung Galaxy Watch5 LTE Aluminium 44mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Sapphire)Samsung Galaxy Watch5 Aluminium 44mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Blue)Samsung Galaxy Watch5 Aluminium 44mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Blue)Samsung Galaxy Watch6 Classic Bluetooth Stainless Steel 47mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Samsung Galaxy Watch6 Classic Bluetooth Stainless Steel 47mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Gray)Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Gray)Samsung Galaxy Watch4 Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black)Samsung Galaxy Watch4 Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black)
από 349,98 €από 270,00 €από 228,89 €από 200,00 €από 118,62 €
ΚατασκευαστήςSamsungSamsungSamsungSamsungSamsung
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΑισθητήρεςGPS, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, ΠυξίδαGPS, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, ΠυξίδαGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'ΥπνουGPS, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, ΠυξίδαGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, Πυξίδα
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες