Πρώτες Βοήθειες για Παιδιά και Βρέφη
Επιστημονικά Βιβλία

Πρώτες Βοήθειες για Παιδιά και Βρέφη Κωδικός: 38210040

Το συγκεκριμένο βιβλίο δημιουργήθηκε για να παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις στον αναγνώστη, ώστε να ανταπεξέλθει άμεσα και αποτελεσματικά, προσφέροντας τις κατάλληλες πρώτες βοήθειες σε επείγοντα...

Δες όλη την περιγραφή

Το συγκεκριμένο βιβλίο δημιουργήθηκε για να παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις στον αναγνώστη, ώστε να ανταπεξέλθει άμεσα και αποτελεσματικά, προσφέροντας τις κατάλληλες πρώτες βοήθειες σε επείγοντα περιστατικά τα οποία πολλές φορές είναι απειλητικά για τη ζωή ενός παιδιού ή ενός βρέφους. Επιπλέον, αναλύονται οι πιο συχνές παθήσεις και ασθένειες που αφορούν...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Ιωάννης Ζερβός
  • Εκδότης: Δίσιγμα
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2022
  • Αριθμός σελίδων: 166
  • Κωδικός ISBN-13: 9786182021071
  • Διαστάσεις: 14×21
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Δευ, 19 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 14,00 €

Περιγραφή

Το συγκεκριμένο βιβλίο δημιουργήθηκε για να παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις στον αναγνώστη, ώστε να ανταπεξέλθει άμεσα και αποτελεσματικά, προσφέροντας τις κατάλληλες πρώτες βοήθειες σε επείγοντα περιστατικά τα οποία πολλές φορές είναι απειλητικά για τη ζωή ενός παιδιού ή ενός βρέφους. Επιπλέον, αναλύονται οι πιο συχνές παθήσεις και ασθένειες που αφορούν παιδιά και βρέφη.

Βασίζεται στις τελευταίες οδηγίες του Αμερικανικού Οργανισμού Καρδιολογίας, της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής και του Παγκοσμίου Συμβουλίου Αναζωογόνησης. Περιέχει ακριβείς και απλές πληροφορίες ώστε να γίνουν κατανοητές και να μπορούν να εφαρμοστούν από οποιονδήποτε πολίτη ή και επαγγελματία υγείας.

Είναι ιδανικό για όλους όσοι ασχολούνται με παιδιά και βρέφη, όπως γονείς, εκπαιδευτικούς, προπονητές, μαίες, νοσηλευτές ακόμα και ιατρούς, για συνεχή ανασκόπηση των γνώσεών τους, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν επείγουσες καταστάσεις οι οποίες απαιτούν σύγχρονες γνώσεις πρώτων βοηθειών.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Νοσηλευτική
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
166
Ημερομηνία Κυκλοφορίας
04/2022
Έτος έκδοσης
2022
Διαστάσεις
14x21 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες