LG Therma V R32 Monobloc S HM163MR.U34 Αντλία Θερμότητας 16kW Τριφασική 65°C Monoblock
Αντλίες Θερμότητας

LG Therma V R32 Monobloc S HM163MR.U34 Αντλία Θερμότητας 16kW Τριφασική 65°C Monoblock Κωδικός: 38232824

Η αντλία θερμότητας Therma V R32 Monobloc S HM163MR.U34 της εταιρείας LG, έχει ισχύ 16 kW και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μιας κατοικίας έως 160 m². Είναι μία συσκευή η οποία έχει την ικανότητα να αντλεί υπάρχουσα ενέργεια από έναν εξωτερικό χώρο και να την μεταφέρει σε έναν άλλο εσωτερικό, προσφέροντας θέρμανση και ψύξη. Για να θερμάνει τον χώρο η...
Δες όλη την περιγραφή

  • Ονομαστική Θερμική Ισχύς (7ºC - 35ºC): 16kW
  • Μέγιστη Θερμοκρασία Νερού: 65°C
  • Τεχνολογία: Αέρος - Νερού
  • Είδος Συστήματος: Monoblock
  • Ψύξη

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί θερμαίνει ικανοποιητικά το χώρο και είναι αθόρυβη.

  1. 16 kW

    από 5.379,00 €
5.540,37
ΠαράδοσηΔευ, 22 Ιουλ - Τετ, 24 Ιουλ
+150,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

Παρόμοια προϊόντα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 5.379,00 €

Περιγραφή

Η αντλία θερμότητας Therma V R32 Monobloc S HM163MR.U34 της εταιρείας LG, έχει ισχύ 16 kW και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μιας κατοικίας έως 160 m². Είναι μία συσκευή η οποία έχει την ικανότητα να αντλεί υπάρχουσα ενέργεια από έναν εξωτερικό χώρο και να την μεταφέρει σε έναν άλλο εσωτερικό, προσφέροντας θέρμανση και ψύξη. Για να θερμάνει τον χώρο η αντλία θερμότητας, αντλεί θερμότητα από το περιβάλλον και την διοχετεύει στο εσωτερικό της κατοικίας προκειμένου να αυξήσει τη θερμότητα του εσωτερικού χώρου. Αντίθετα για να ψύξει τον χώρο, αντλεί θερμότητα από το εσωτερικό της κατοικίας και την αποβάλει στο περιβάλλον, δροσίζοντας σταδιακά τον χώρο.
Απαιτεί σύνδεση με τριφασική παροχή, αφού απαιτούνται υψηλά φορτία για τη χρήση της, και καταναλώνει ένα μικρό ποσοστό ηλεκτρικής ενέργειας από το δίκτυο, αντλώντας την υπόλοιπη ενέργεια από το περιβάλλον. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, αφού δεν υπάρχει πλέον η ανάγκη για αγορά πετρελαίου ή ξύλων. Η χρήση ηλεκτρικής ενέργειας απαιτείται μόνο στο στάδιο της άντλησης θερμότητας, και όχι στη μεταφορά της. Η αναλογία της ενέργειας που απαιτείται για τη λειτουργία της αντλίας, αντιστοιχεί περίπου σε ¾ από το περιβάλλον και ¼ από το ηλεκτρικό ρεύμα. Αυτό για παράδειγμα σημαίνει ότι για κάθε 3 kWh που αντλεί από το περιβάλλον, σε συνδυασμό με 1 kWh ηλεκτρικής ενέργειας που απαιτείται για τη λειτουργία της, έχουμε στο σύνολο 4 kWh ωφέλιμης θερμικής ενέργειας.
Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί είναι αέρος-νερού, χρησιμοποιεί δηλαδή τον αέρα ως πηγή θερμότητας και το νερό ως μέσο μεταφοράς. Θερμαίνει ή ψύχει δηλαδή το νερό, το οποίο στη συνέχεια διοχετεύεται στο εσωτερικό της κατοικίας.
Το σύστημα είναι monoblock, που σημαίνει ότι όλα τα επιμέρους κατασκευαστικά του στοιχεία (όπως για παράδειγμα ο συμπιεστής, ο εναλλάκτης θερμότητας, οι ανεμιστήρες, κλπ), είναι ενσωματωμένα μέσα σε μια μονάδα, η οποία τοποθετείται σε εξωτερικό χώρο. Αυτό σας προσφέρει ευκολία εγκατάστασης και απευθείας σύνδεση με το σύστημα νερού.
Θεωρείται μεσαίων θερμοκρασιών, καθώς η θερμοκρασία νερού του συστήματος μπορεί να φτάσει έως τους 65 βαθμούς κελσίου, και μπορεί να συνδυαστεί και να είναι εξίσου αποδοτική τόσο με ενδοδαπέδια θέρμανση όσο και με fan coils.
Τέλος σε κάθε περίπτωση, η πρόταση για το ποια είναι η καταλληλότερη αντλία θερμότητας βάσει των αναγκών, γίνεται από έμπειρο μηχανικό. Κατόπιν μελέτης, θα προτείνει την κατάλληλη αντλία που θα προσφέρει τη μέγιστη απόδοση με το χαμηλότερο κόστος ετήσιας λειτουργίας. Εάν επιλέξετε μια αντλία θερμότητας μεγαλύτερης ισχύος από αυτήν που χρειάζεται το κτίριο στο οποίο θα τοποθετηθεί, πέραν του μεγαλύτερου αρχικού κόστους για την αγορά της, την αναγκάζουμε σε συνεχόμενες επανεκκινήσεις, με αποτέλεσμα να καταπονείται η αντλία και να αυξάνεται το κόστος λειτουργίας της.

  • Ονομαστική Θερμική Ισχύς (7ºC - 35ºC): 16kW
  • Μέγιστη Θερμοκρασία Νερού: 65°C
  • Τεχνολογία: Αέρος - Νερού
  • Είδος Συστήματος: Monoblock
  • Ψύξη

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί θερμαίνει ικανοποιητικά το χώρο και είναι αθόρυβη.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά

Ονομαστική Θερμική Ισχύς (7ºC - 35ºC)
16 kW
Μέγιστη Θερμοκρασία Νερού
65 °C
Τεχνολογία
Αέρος - Νερού
Είδος Συστήματος
Monoblock
Ψύξη
Ναι
Ζεστό Νερό Χρήσης
Δε Διαθέτει
Τροφοδοσία
Τριφασική
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Ναι

Ενεργειακά

Ενεργειακή Κλάση (35ºC)
A+++
Ενεργειακή Κλάση (55ºC)
A++
COP (7ºC - 35ºC)
4,7
EER (7ºC - 35ºC)
3,1
Ισχύς Θορύβου Εξωτερικής Μονάδας
61 dB

Διαστάσεις Εξωτερικής Μονάδας

Μήκος
1239 mm
Ύψος
1380 mm
Βάθος
330 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • John_Geo8192
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά τροφοδοσία: Μονοφασική

    Εξαιρετική!Σε οικία περίπου 100τμ μέτριας προς καλής μόνωσης με σώματα φέτες με το θερμοστάτη μόνιμα στους 22 κατανάλωση 20-30kwh ανά ημέρα. Τα σώματα θερμοκρασία προσαγωγής 55 βαθμοί. Έγινε δοκιμή για αύξηση στους 65 και καταναλώνει 5kwh παραπάνω. Η τοποθέτηση έγινε πριν 3 μήνες. Ο χρόνος θα δείξει...

    • Απόδοση θέρμανσης
    • Αθόρυβη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Andreas_KTM5322
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την έχω 2 χρόνια σε σπιτι 200τμ . Πρώτα είχα λέβητα πετρελαίου ,οπότε είναι συνδεδεμένη στα ήδη υπάρχοντα σώματα . Δουλεύει 24/7 από Οκτώβριο μέχρι Μαρτίο-Απριλιο σίγουρα non stop στους 63βαθμους η αντλία και στο σπίτι μονιμα 21,5. Το καλοκαίρι χρησιμοποιείται και για ζεστό νερό. Είναι άψογη

    • Απόδοση θέρμανσης
    • Αθόρυβη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • globalzero
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ονομαστική θερμική ισχύς (7ºc - 35ºc): 14 kW

    2 χρόνια την έχω, το σπίτι 130m2 έχει καλή μόνωση και μέσο όρο 30Kwh συνολική κατανάλωσης σπιτιού ( δε ξέρω πόσο έκαψε η αντλία μόνη της ) είχαμε καλή ζέστη. Αθόρυβη όσο γίνεται και το μενου της με πλήθος επιλογών. Το τελευταίο καιρό τη δουλεύω στη λειτουργία AI που έχει.

    • Απόδοση θέρμανσης
    • Αθόρυβη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Zeta_Retr
    5
    10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την έβαλα φέτος σε τριώροφη μονοκατοικία 220 τετραγωνικά με ενδοδαπέδια θέρμανση. Πολύ καλή απόδοση και σχεδόν αθόρυβη. Τώρα που τελείωσε ο χειμώνας είδα μεγάλη διαφορά στο κόστος θέρμανσης και ζεστού νερού σε σχέση με πέρυσι. Συγκεκριμένα 2700€ λιγότερα φέτος. Μέχρι πέρυσι είχα λέβητα προπανίου αλλά επειδή χάλασε πήρα αυτή την αντλια θερμότητας. Το κόστος της γίνεται απόσβεση σε τρία χρόνια άνετα.

    • Απόδοση θέρμανσης
    • Αθόρυβη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Odysseasmarkos
    5
    25 στους 25 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την εγκαταστήσαμε πριν 6 ημέρες αλλά η καθημερινότητα μας άλλαξε τελείως ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ!!! Τώρα πλέον δεν κρυώνουμε καθόλου. Το σπίτι μας είναι μεζονέτα, στα βόρεια προάστια εκτεθειμένη από τις τρεις πλευρές, μια από τις οποίες βορεινή. Αντικαταστήσαμε αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου σε σπίτι του 2006 με μέτρια κουφώματα εργολαβικά. Η αντλία ζεσταίνει τα υπάρχοντα πάνελ αφού δεν είχαμε ενδοδαπέδια θέρμανση. Όσοι μπορείτε να κάνετε την επένδυση ΜΗΝ ΔΙΣΤΆΖΕΤΕ, μόνο προσοχή στη σωστή μελέτη ώστε να πετύχετε το σωστό αποτέλεσμα. Πληρώστε κάποιον μηχανικό (ιδανικά όχι αυτόν που θα σας πουλήσει το μηχάνημα), τα 100 ευρώ που θα κοστίσει αξίζουν τον κόπο.

    • Απόδοση θέρμανσης
    • Αθόρυβη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες