Σετ Τηγάνια & Κατσαρόλες

Tefal Ingenio Unlimited Σετ Κατσαρόλες από Αλουμίνιο με Επίστρωση από Πέτρα L76393 4τμχΚωδικός: 38244314

Το Ingenio φτιάχτηκε για να απλοποιήσει την εμπειρία μαγειρέματος. Μαγειρέψτε στην εστία, συνεχίστε το μαγείρεμα στον φούρνο και συντηρήστε το υπόλοιπο φαγητό κατευθείαν στο ψυγείο χάρη στην...

Δες όλη την περιγραφή

Το Ingenio φτιάχτηκε για να απλοποιήσει την εμπειρία μαγειρέματος. Μαγειρέψτε στην εστία, συνεχίστε το μαγείρεμα στον φούρνο και συντηρήστε το υπόλοιπο φαγητό κατευθείαν στο ψυγείο χάρη στην αποσπώμενη λαβή, η οποία διαθέτει σύστημα ασφαλείας 3 σημείων, για έως και 10 kg βάρος.


Δες όλη την περιγραφή
84,70
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 84,35 €

Περιγραφή

Το Ingenio φτιάχτηκε για να απλοποιήσει την εμπειρία μαγειρέματος. Μαγειρέψτε στην εστία, συνεχίστε το μαγείρεμα στον φούρνο και συντηρήστε το υπόλοιπο φαγητό κατευθείαν στο ψυγείο χάρη στην αποσπώμενη λαβή, η οποία διαθέτει σύστημα ασφαλείας 3 σημείων, για έως και 10 kg βάρος.


  • Μαγειρικά σκεύη που σας λύνουν τα χέρια: Η πιο εύκολη λύση στην κουζίνα σας. Το μόνο που χρειάζεστε για να απλοποιήσετε το καθημερινό σας μαγείρεμα στο σπίτι: μια μαγική αποσπώμενη λαβή, ένα σκεύος κατάλληλο και για το φούρνο και έτοιμο και για το ψυγείο και μια στοιβαζόμενη σχεδίαση που εξοικονομεί χώρο.
  • Στιβαρή αποσπώμενη λαβή: Αποσπώμενη λαβή για βαριά χρήση με απόλυτη ηρεμία και ευκολία: σύστημα ασφαλείας 3 σημείων, ικανό να χειριστεί έως και 10 κιλά βάρος και συνοδεύεται από 10ετή εγγύηση για απόδοση που έχει κατασκευαστεί για να διαρκεί.
  • 100% ασφαλής αντικολλητική επίστρωση: Όλες οι αντικολλητικές επιστρώσεις που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα είναι απαλλαγμένες από PFOA, μόλυβδο και κάδμιο. Οι δοκιμές πραγματοποιούνται από εξωτερικά ανεξάρτητα εργαστήρια με αυστηρότερους ελέγχους από αυτούς που απαιτούνται από τους ισχύοντες κανονισμούς για την επαφή με τρόφιμα.
  • Εξαιρετικά ανθεκτική αντικολλητική επίστρωση τιτανίου: Η υψηλής ποιότητας επίστρωση τιτανίου της Tefal προσφέρει εξαιρετική αντικολλητική απόδοση—εξασφαλίζοντας εύκολο καθάρισμα και μαγείρεμα που διατηρεί πλήρως τα θρεπτικά συστατικά και τη γεύση.
  • Ιδανικά μαγειρικά αποτελέσματα: Η ΝΕΑ τεχνολογία THERMO-SIGNAL™ δείχνει την ιδανική θερμοκρασία έναρξης μαγειρέματος για τέλειο μαγείρεμα και εγγυημένα εξαιρετική υφή, τέλειο χρώμα και υπέροχη γεύση, για υπέροχες δημιουργίες με αξεπέραστη γεύση κάθε μέρα.
  • Αντικολλητική επίστρωση υψηλής απόδοσης: Ανακαλύψτε τα μαγειρικά σκεύη που σχεδιάστηκαν ειδικά για τις καθημερινές σας ανάγκες στην κουζίνα και διαθέτουν εσωτερική και εξωτερική αντικολλητική επίστρωση υψηλής απόδοσης για εύκολο καθάρισμα και άνετο μαγείρεμα.
  • Για όλες τις εστίες και τις επαγωγικές: Συμβατό με εστίες αερίου, ηλεκτρικές, κεραμικές, επαγωγικές.
  • Καλοψημένες και ομοιόμορφα μαγειρεμένες δημιουργίες: Χάρη στο μεγάλο πλέγμα και την ενισχυμένη βάση, η τεχνολογία THERMO-FUSION+ εγγυάται γρήγορη θέρμανση και ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας στο σκεύος για καλοψημένα πιάτα.


Κατασκευαστής

Tefal

Χαρακτηριστικά

Είδος
Σετ Κατσαρόλες
Υλικό
Αλουμίνιο
Εσωτερική Επίστρωση
Πέτρα
Συμβατότητα Εστίας
Αερίου, Επαγωγική, Ηλεκτρική, Κεραμική
Αριθμός Τεμαχίων
4 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

32 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
ELE_PAPAPA

Οταν λέει 4 τμχ ,πιο συγκεκριμενα?
1 χερουλι εχει κ για τις 3 που φαινονται στη φωτο?
Φανταζομαι εχουν και τα αντιστοιχα καπακια?

Alex_Tsak33

3 σκεύη χωρίς καπάκι και μια χειρολαβή που εφαρμόζει σε όλα

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)