Garmin Συσκευή Πλοήγησης GPS Drive 55 με Οθόνη 5.5" USB / Wi-Fi & Card Slot
Συσκευές Πλοήγησης GPS

Garmin Συσκευή Πλοήγησης GPS Drive 55 με Οθόνη 5.5" USB / Wi-Fi & Card Slot Κωδικός: 38299037

Απολαύστε την ηρεμία σας με τον 5.5 ιντσών πλοηγό Garmin DriveSmart 55 MT-S με GPS. Ενημέρωση κίνησης σε πραγματικό χρόνο και αναβαθμίσεις χαρτών συμπεριλαμβάνονται μαζί με τις ειδοποιήσεις οδηγού

Δες όλη την περιγραφή

Απολαύστε την ηρεμία σας με τον 5.5 ιντσών πλοηγό Garmin DriveSmart 55 MT-S με GPS. Ενημέρωση κίνησης σε πραγματικό χρόνο και αναβαθμίσεις χαρτών συμπεριλαμβάνονται μαζί με τις ειδοποιήσεις οδηγού

Δες όλη την περιγραφή
176,88
ΠαράδοσηΠαρ, 16 Αυγ - Πέμ, 22 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 170,00 €

Περιγραφή

Απολαύστε την ηρεμία σας με τον 5.5 ιντσών πλοηγό Garmin DriveSmart 55 MT-S με GPS. Ενημέρωση κίνησης σε πραγματικό χρόνο και αναβαθμίσεις χαρτών συμπεριλαμβάνονται μαζί με τις ειδοποιήσεις οδηγού για να έχετε μια ασφαλή διαδρομή.

Φωνητική υποβοήθηση

Χρειάζεστε οδηγίες; Απλά πείτε το. Το DriveSmart 65 MT-S ανταποκρίνεται στις φωνητικές σας εντολές και σας πλοηγεί οπουδήποτε χρειάζεστε να πάτε. (δεν λειτουργεί σε όλες τις γλώσσες).

Ασύρματες ενημερώσεις

Το ενσωματωμένο Wi-Fi σας διευκολύνει ώστε να έχετε πάντα ενημερωμένους τους χάρτες και το λογισμικό σας χωρίς να χρησιμοποιείται υπολογιστή. Ειδοποιήσεις στην οθόνη σας ενημερώνουν πότε νέες αναβαθμίσεις είναι διαθέσιμες.

Κίνηση και καιρός σε πραγματικό χρόνο

Αποφύγετε τις καθυστερήσεις και βρείτε παρακάμψεις που σας εξοικονομούν χρόνο με την κίνηση σε πραγματικό χρόνο από την εφαρμογή Garmin Drive, δείτε επίσης δελτία καιρού, τρέχουσες συνθήκες και ραντάρ με γραφικά.

Κάμερες κυκλοφορίας και πάρκινγκ

Συνδέστε αυτόν τον έξυπνο πλοηγό με το τηλέφωνο σας και κατεβάστε την εφαρμογή Garmin Drive για να έχετε πρόσβαση σε λειτουργίες πραγματικού χρόνου όπως πάρκινγκ και ζωντανή εικόνα από κάμερες κίνησης των δρόμων (όπου είναι διαθέσιμες).

Ασύρματη κλήση

Η ενσωματωμένη ασύρματη τεχνολογία Bluetooth σας επιτρέπει να συγχρονίσετε το συμβατό smartphone σας με το DriveSmart 65 MT-S για να πραγματοποιείτε κλήσεις χωρία να παίρνετε τα χέρια σας από το τιμόνι.

Έξυπνες ειδοποιήσεις

Εφόσον έχετε κάνει σύζευξη με την εφαρμογή Garmin Drive, θα μπορείτε να βλέπετε μηνύματα κειμένου και άλλες ειδοποιήσεις από το τηλέφωνο σας κατευθείαν στην οθόνη του πλοηγού σας.

TripAdvisor

Δείτε αξιολογήσεις ταξιδιωτών στο TripAdvisor για ξενοδοχεία, εστιατόρια και αξιοθέατα κατά την διαδρομή σας αλλά και κοντά στον προορισμό σας.

Garmin Real Directions

Κατανοητές, φωνητικές οδηγίες στροφή προς στροφή όπως θα σας τις έδινε κάποιος φίλος, χρησιμοποιώντας ονόματα δρόμων, καταστημάτων και ευδιάκριτα γεωγραφικά σημάδια.

Ειδοποιήσεις οδηγού

Για να ενθαρρύνει την ασφαλή οδήγηση και να αυξήσει την επίγνωση των καταστάσεων, οι ειδοποιήσεις οδηγού σας προειδοποιούν για τις επερχόμενες απότομες στροφές, αλλαγές ταχύτητας, σιδηροδρομικές διασταυρώσεις και άλλα.

Βρείτε μέρη με την ονομασία τους

Προεγκατεστημένα δεδομένα Foursquare σας διευκολύνουν να βρείτε νέα μαγαζιά, εστιατόρια και εκατομμύρια άλλα δημοφιλή μέρη.

Ελέγξτε μπροστά

Η χρήσιμη λειτουργία 'Up Ahead' σας δείχνει επερχόμενες στάσεις για φαγητό, καύσιμα και άλλες σημαντικές πληροφορίες (όπως των επόμενων πόλεων) κατά την διαδρομή σας.

Κάλυψη χαρτών

Οδηγείστε με σιγουριά με τις τελευταίες ενημερώσεις χαρτών και προεγκατεστημένους οδικούς χάρτες για την Ευρώπη.

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Garmin DriveSmart 55
  • Βάση αυτοκινήτου με βεντούζα
  • Καλώδιο τροφοδοσίας
  • Καλώδιο USB
  • Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής

Garmin

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
010-02826-10

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μέγεθος Οθόνης
5,5 "
Κεραία
Εσωτερική
Αδιάβροχο
Όχι
Συνδέσεις
USB, Wi-Fi
Card Slot
Ναι

Δυνατότητες

Λειτουργίες
Κίνηση στους δρόμους (Traffic), Φωνητικές Εντολές
Αναπαραγωγή Multimedia
Όχι

Software

Λειτουργικό Σύστημα
Windows CE
Πρόγραμμα Πλοήγησης
Garmin
Χάρτης
Ευρώπης
Δυνατότητα Εγκατάστασης Χαρτών
Ναι

Διαστάσεις

Πλάτος
13,72 cm
Ύψος
7,62 cm
Βάθος
1,8 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
sonia_gerogianni

έχει ελληνικό μενού και λειτουργία φωνητικών εντολών και φωνητικής καθοδήγησης στα ελληνικά;

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες