Sunnylife Landing Gear για DJI Mini 3 Pro

Sunnylife Landing Gear για DJI Mini 3 ProΚωδικός: 38410609

Η ενίσχυση του οχήματος αυξάνει τη σταθερότητα και την ασφάλεια του drone κατά την απογείωση και την προσγείωση. Τα αυξάνει κατά 30 χιλιοστά και χάρη στον ελαφρύ σχεδιασμό του (19,5 g), δεν επηρεάζει...

Δες όλη την περιγραφή

Η ενίσχυση του οχήματος αυξάνει τη σταθερότητα και την ασφάλεια του drone κατά την απογείωση και την προσγείωση. Τα αυξάνει κατά 30 χιλιοστά και χάρη στον ελαφρύ σχεδιασμό του (19,5 g), δεν επηρεάζει την πτήση του DJI Mini 3 Pro. Δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί για αποθήκευση και τα μαξιλαράκια σιλικόνης παρέχουν απορρόφηση κραδασμών και προσθέτουν...

Δες όλη την περιγραφή
8,30
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 8,20 €

Περιγραφή

Η ενίσχυση του οχήματος αυξάνει τη σταθερότητα και την ασφάλεια του drone κατά την απογείωση και την προσγείωση. Τα αυξάνει κατά 30 χιλιοστά και χάρη στον ελαφρύ σχεδιασμό του (19,5 g), δεν επηρεάζει την πτήση του DJI Mini 3 Pro. Δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί για αποθήκευση και τα μαξιλαράκια σιλικόνης παρέχουν απορρόφηση κραδασμών και προσθέτουν μοναδικό στυλ στη συσκευή.

Λειτουργία χωρίς προβλήματα

Οι λύσεις που χρησιμοποιούνται στο αξεσουάρ επιτρέπουν την απρόσκοπτη εγκατάσταση και αφαίρεση του προϊόντος, χωρίς να ανησυχείτε για ζημιά ή γρατσουνιά σε κανένα από τα μπράτσα. Ο ιμάντας σιλικόνης είναι απόλυτα ασφαλής για το drone μας και ανθεκτικός. Δεν εμποδίζει το σύστημα όρασης και ανίχνευσης.

Αυξημένη ανύψωση

Η απόσταση μεταξύ εδάφους και drone, αυξάνεται κατά 30 mm, γεγονός που εξασφαλίζει τη σταθερότητα και την ασφάλεια του drone κατά την προσγείωση. Τα πόδια διπλώνουν προς τα έξω για μια πλήρως σταθερή και ανεμπόδιστη προσγείωση. Εν τω μεταξύ, το αναδιπλούμενο σύστημα προσγείωσης επιτρέπει τη μεταφορά χωρίς προβλήματα.


Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
MM3-LG399

Συμβατότητα

DJI
Mini 3 Pro

Χαρακτηριστικά

Είδος
Landing Gear

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

23 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη