Medieval Dynasty PS5 Game
PS5 Games

Medieval Dynasty PS5 GameΚωδικός: 38535341

Στην Ευρώπη, στις αρχές του μεσαίωνα – οι ευγενείς και ο κλήρος είναι στην εξουσία και το εμπόριο μεταξύ των εθνών προσφέρει ευημερία αλλά και ζήλια, έλλειψη εμπιστοσύνης και απληστία. Οι στρατιωτικές

Δες όλη την περιγραφή

Στην Ευρώπη, στις αρχές του μεσαίωνα – οι ευγενείς και ο κλήρος είναι στην εξουσία και το εμπόριο μεταξύ των εθνών προσφέρει ευημερία αλλά και ζήλια, έλλειψη εμπιστοσύνης και απληστία. Οι στρατιωτικές συγκρούσεις είναι παντού και ολόκληρες ήπειροι αλλάζουν!

Δες όλη την περιγραφή
18,40
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 18,40 €

Περιγραφή

Στην Ευρώπη, στις αρχές του μεσαίωνα – οι ευγενείς και ο κλήρος είναι στην εξουσία και το εμπόριο μεταξύ των εθνών προσφέρει ευημερία αλλά και ζήλια, έλλειψη εμπιστοσύνης και απληστία. Οι στρατιωτικές συγκρούσεις είναι παντού και ολόκληρες ήπειροι αλλάζουν!

Στο Medieval Dynasty, αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός νεαρού άντρα που ξέφυγε από τον πόλεμο και θέλει να ορίσει το πεπρωμένο του. Από τη μοναξιά, την έλλειψη εμπειρίας και τη φτώχεια θα εξελιχθείτε σε έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολλές δεξιότητες, έναν ηγέτη της κοινότητάς του και ιδρυτή μιας πλούσιας δυναστείας που θα κρατήσει και θα ακμάζει για πολλές γενιές.

Η υπεράσπιση από άγρια ζώα ενώ κυνηγάτε για τροφή, η συλλογή πόρων και η κατασκευή εξοπλισμού, η οικοδόμηση ενός σπιτιού και η ανέγερση ενός ολόκληρου πολυσύχναστου χωριού ενώ δημιουργείτε μια οικογένεια, όλα αυτά συμβάλλουν σε μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού σε πολλά είδη. Οι σκληροί χειμώνες και τα απροσδόκητα γεγονότα δοκιμάζουν τις ικανότητες και την ευελιξία σας, καθώς προσπαθείτε να χτίσετε τη δική σας κληρονομιά.

Μπορείτε να επιλέξετε να ακολουθήσετε τα κύρια κεφάλαια, να λύσετε τις αποστολές ή απλώς να περιπλανηθείτε και να εξερευνήσετε τον απέραντο μεσαιωνικό κόσμο - αλλά να είστε προσεκτικοί, καθώς λύκοι ή αρκούδες μπορεί να προσπαθήσουν να σας κατασπαράξουν... Ξεκινήστε με τα πιο απλά πράγματα για την επιβίωσή σας, όπως το κυνήγι και η γεωργία, καθώς και το χτίσιμο ενός σπιτιού. Ιδρύστε μια οικογένεια και αποκτήστε έναν κληρονόμο - δελεάστε άλλους να ζήσουν κοντά σας και να εργαστούν για εσάς, σηκώστε πολλά άλλα κτίρια για να μετατρέψετε τον οικισμό σας σε ένα ζωντανό χωριό και, τελικά, σε μια ακμάζουσα δυναστεία που θα βασιλεύει για πολλές γενιές.

Ένας τεράστιος μεσαιωνικός ανοιχτός τρισδιάστατος κόσμος σας περιμένει! Προσέξτε τους σκληρούς χειμώνες και τα απροσδόκητα γεγονότα, ενώ θα βελτιώνετε τις ικανότητές σας για να μετατραπείτε από μεσαιωνικός επιζών σε ηγεμόνα μιας δυναστείας. Πάρτε το τσεκούρι, το σφυρί ή το κυνηγετικό τόξο σας - και φτιάξτε την κληρονομιά σας!

Χαρακτηριστικά

Είδος
Action, Adventure
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Ημερομήνια Κυκλοφορίας
06/10/2022
Όριο Ηλικίας (PEGI)
16
Νέα Κυκλοφορία
Όχι
Edition
Standard
VR
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη