Asus Radeon RX 560 4GB GDDR5 Rog Strix Gaming Κάρτα Γραφικών
Κάρτες Γραφικών

Asus Radeon RX 560 4GB GDDR5 Rog Strix Gaming Κάρτα ΓραφικώνΚωδικός: 38576676

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μνήμη 4GB GDDR5, 128bit
  • PCI Express x16 3.0
  • Μέγιστη ανάλυση 7680x4320
  • Μήκος κάρτας 194 mm
  • 1x DVi-D, 1x HDMI, 1x DisplayPort
  • Ελάχιστη ισχύς τροφοδοτικού 450W
Δες όλη την περιγραφή
171,54
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Πέμ, 26 Σεπ
+39,99 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 171,54 €

Περιγραφή

Η Asus Radeon RX 560 4GB Rog Strix είναι μια κάρτα γραφικών υψηλής απόδοσης που απευθύνεται στους λάτρεις των video games και των επεξεργαστών γραφικών. Εξοπλίζεται με τεχνολογίες που την καθιστούν ιδανική για gaming σε ανάλυση Full HD. 

Η κάρτα διαθέτει 4GB μνήμης GDDR5 και μπορεί να υποστηρίξει μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών με εξαιρετικά γραφικά και απαιτήσεις υψηλών προδιαγραφών. Με το λογότυπο Rog Strix, η Asus RX 560 4GB προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και αξιοπιστία σε μια συσκευασία που εντυπωσιάζει.

Αρχιτεκτονική Polaris

Το Polaris είναι μια νέα αρχιτεκτονική γραφικών που ενσωματώνει συναρπαστικά χαρακτηριστικά και βελτιώσεις για σχεδόν κάθε τομέα ενός τσιπ γραφικών. Μεταξύ αυτών, αυξημένα επίπεδα επιδόσεων, ομαλή απόδοση VR, υποστήριξη για οθόνες παιχνιδιών επόμενης γενιάς και ζωντανή ροή παιχνιδιών χωρίς επεξεργαστή.

AMD App Acceleration

Επιταχύνει τις καθημερινές εφαρμογές, όπως η περιήγηση στο διαδίκτυο και η αναπαραγωγή βίντεο. Επίσης, η πρώτη τεχνολογία που παρέχει υποστήριξη τόσο για OpenCL, C++ AMP, όσο και για DirectCompute 11.

AMD PowerTune technology

Έξυπνη παρακολούθηση της ενέργειας στα γραφικά AMD Radeon για να επιτρέπει υψηλότερο ρολόι καλύτερες επιδόσεις στα αγαπημένα σας παιχνίδια.

Τεχνολογία AMD ZeroCore Power

Επιτρέπει στα γραφικά AMD Radeon να μην καταναλώνουν σχεδόν καθόλου ενέργεια όταν βρίσκονται σε κατάσταση αδράνειας. Κλείνει ακόμη και τις πρόσθετες GPU σε λειτουργία τεχνολογίας AMD CrossFire προκειμένου να καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια όταν δε χρησιμοποιούνται.

AMD FreeSync

Η τεχνολογία Radeon FreeSync βελτιώνει τη ζωή των gamers, καθώς εξαλείφει το stuttering και το tearing, επιτρέποντας μια πιο ομαλή εμπειρία παιχνιδιού. Συγχρονίζοντας τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης με τον ρυθμό της GPU που εκτοξεύει τα καρέ, οι παίκτες δε θα χρειάζεται ποτέ να ανησυχούν για τα artifacts που εμφανίζονται όταν δεν υπάρχει ενεργό variable refresh rate.

AMD Eyefinity

Το AMD Eyefinity είναι μια τεχνολογία που επιτρέπει τον συνδυασμό δύο ή περισσότερων οθονών για την παραγωγή μιας ενιαίας επιφάνειας εργασίας. Η ανάλυση οθόνης και το εμβαδόν οθόνης της ενιαίας επιφάνειας εργασίας καθορίζονται από τον αριθμό των οθονών και τον τρόπο διάταξής τους στην ομάδα Eyefinity. Για παράδειγμα, Τρεις οθόνες 1920x1080 τοποθετημένες σε λειτουργία 3x1 AMD Eyefinity, θα παράγουν μια οριζόντια επιφάνεια εργασίας με συνδυασμένη ανάλυση 5760x1080.

AMD XConnect

​Συνδέστε και ξεκινήστε το παιχνίδι

Τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να συνδέσετε και να χρησιμοποιήσετε μια εξωτερική κάρτα γραφικών Radeon.

Με την τεχνολογία AMD XConnect, οι εξωτερικές GPU που έχουν ρυθμιστεί με Radeon Graphics μπορούν εύκολα να συνδεθούν και να αποσυνδεθούν σε ένα συμβατό φορητό υπολογιστή ή 2 σε 1 μέσω Thunderbolt 3 ανά πάσα στιγμή, ακριβώς όπως ένα USB flash drive - μια καινοτομία για τις εξωτερικές κάρτες γραφικών!

Ξεπεράστε τον ανταγωνισμό

Οι κάρτες γραφικών ROG Strix RX 560 είναι εξοπλισμένες με αποκλειστικές τεχνολογίες ASUS, όπως η τεχνολογία DirectCU II με πατενταρισμένους ανεμιστήρες Wing-Blade για έως και 30% πιο δροσερή και 3 φορές πιο αθόρυβη απόδοση και τεχνολογία Auto-Extreme για κορυφαία ποιότητα και την καλύτερη αξιοπιστία. Ο φωτισμός Aura RGB επιτρέπει την εξατομίκευση του συστήματος gaming. Η ROG Strix RX 560 διαθέτει επίσης GPU Tweak II με XSplit Gamecaster που παρέχει διαισθητική ρύθμιση της απόδοσης και άμεση ροή παιχνιδιού.

Τεχνολογία DirectCU II με σωλήνες θερμότητας άμεσης επαφής GPU

30% πιο δροσερή και 3X πιο αθόρυβη απόδοση

Η αποκλειστική τεχνολογία ψύξης DirectCU II διαθέτει heatpipes άμεσης επαφής με την GPU που μεταφέρουν περισσότερη θερμότητα μακριά από την GPU και ξεπερνούν τα σχέδια αναφοράς, επιτυγχάνοντας έως και 30% πιο δροσερή απόδοση gaming.

Πατενταρισμένη σχεδίαση πτερύγων-λεπίδων

Μέγιστη ροή αέρα με 105% περισσότερη πίεση αέρα

Οι πατενταρισμένοι ανεμιστήρες με πτερύγια παρέχουν μέγιστη ροή αέρα και 105% μεγαλύτερη στατική πίεση πάνω από την ψύκτρα.

Τεχνολογία 0dB

Παιχνίδι σε απόλυτη σιωπή

Η καινοτόμος τεχνολογία 0dB σταματά εντελώς τον ανεμιστήρα όταν η θερμοκρασία της GPU παραμένει κάτω από 55 βαθμούς.

Πιστοποιημένη αντίσταση στη σκόνη IP5X

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής ανεμιστήρα

Οι ανεμιστήρες στις κάρτες γραφικών ROG Strix είναι πιστοποιημένοι σύμφωνα με τη διεθνή σήμανση προστασίας (IP) ως ανθεκτικοί στη σκόνη IP5X για βελτιωμένη αξιοπιστία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Αυτή η αυστηρή διαδικασία πιστοποίησης διασφαλίζει ότι οι κάρτες γραφικών ROG Strix παρέχουν βέλτιστη απόδοση των ανεμιστήρων, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.

ASUS FanConnect II

Βέλτιστη ψύξη συστήματος

Το ASUS FanConnect II διαθέτει μια υβριδικά ελεγχόμενη υποδοχή 4-pin που μπορεί να συνδεθεί τόσο σε ανεμιστήρες συστήματος PWM όσο και σε ανεμιστήρες συνεχούς ρεύματος για βέλτιστη ψύξη του συστήματος. Οι συνδεδεμένοι ανεμιστήρες αναφέρονται τόσο στην GPU όσο και στην CPU, λειτουργώντας αυτόματα με βάση αυτόν με την υψηλότερη θερμοκρασία. Ένα ολοκληρωμένο σύνολο επιλογών ρύθμισης σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε τις ταχύτητες των ανεμιστήρων για αποτελεσματική ψύξη

GPU Tweak II

  • Αυτόματη λειτουργία:

Οι ταχύτητες των ανεμιστήρων του πλαισίου αναφέρονται στις θερμοκρασίες της GPU και λειτουργούν με βάση την προεπιλεγμένη εργοστασιακή ρύθμιση.

  • Χειροκίνητη λειτουργία:

Σας επιτρέπει να ορίσετε μια σταθερή ταχύτητα για τους συνδεδεμένους ανεμιστήρες.

  • Λειτουργία που καθορίζεται από τον χρήστη:

Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τους ανεμιστήρες του πλαισίου να αναφέρονται είτε στη θερμοκρασία της CPU είτε στη θερμοκρασία της GPU για τον καθορισμό της ταχύτητας περιστροφής. Επιπλέον, μια έξυπνη, αυτόματη λειτουργία ανιχνεύει το ελεγχόμενο εύρος των συνδεδεμένων ανεμιστήρων και σας επιτρέπει τη λεπτομερή ρύθμιση των ταχυτήτων για αποτελεσματική ψύξη και χαμηλό θόρυβο.

Τεχνολογία Auto-Extreme

Όλες οι κάρτες γραφικών της ASUS παράγονται πλέον με την τεχνολογία Auto-Extreme, μια αποκλειστική, 100% αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής που ενσωματώνει υλικά υψηλής ποιότητας για να θέσει νέα πρότυπα ποιότητας. Η τεχνολογία Auto-Extreme εξασφαλίζει σταθερή ποιότητα καρτών γραφικών, καθώς και βελτιωμένη απόδοση και μακροζωία. Αυτή η νέα διαδικασία παραγωγής είναι επίσης φιλική προς το περιβάλλον, καθώς εξαλείφει τις σκληρές χημικές ουσίες και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας κατά 50%.

4+1 φάσεις ισχύος

Ενισχυμένη αντοχή και αποδοτικότητα

Οι μηχανικοί της ASUS έχουν ενσωματώσει εξαρτήματα από κράματα υψηλής ποιότητας στους σχεδιασμούς των καρτών γραφικών τους για να ενισχύσουν τη συνολική αξιοπιστία. Τα εξαρτήματα Super Alloy Power II βελτιώνουν σημαντικά την απόδοση, μειώνουν την απώλεια ισχύος και επιτυγχάνουν θερμικά επίπεδα που είναι περίπου 50% πιο ψυχρά από τα προηγούμενα σχέδια.

Φωτισμός Aura RGB

Όπου το στυλ συναντά την απόδοση

Διαθέτοντας φωτισμό Aura RGB Lighting και στο κάλυμμα, οι κάρτες γραφικών ROG Strix είναι ικανές να προβάλλουν εκατομμύρια χρώματα και έξι διαφορετικά εφέ για ένα εξατομικευμένο σύστημα gaming.

Κατασκευαστής

Asus

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
90YV0HV0-M0NA00

Γενικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Επεξεργαστή
AMD
Chipset Model
Radeon RX 560
Interface
PCI Express x16 3.0
Ταχύτητα Επεξεργαστή (Base Clock)
1275 MHz
Μέγιστη Ανάλυση
5120x2880 pixels
Τεχνολογία Παράλληλης Επεξεργασίας
Δεν Υποστηρίζει
Ειδικά Χαρακτηριστικά
RGB Lighting, Αερόψυκτη
Τύπος
Απλής Χρήσης

Μνήμη

Χωρητικότητα Μνήμης
4 GB
Τύπος Μνήμης
GDDR5
Ταχύτητα Μνήμης
7000 MHz
Memory bus
128 bit

Συνδεσιμότητα

HDMI
1
DisplayPort
1
Άλλα Ports
DVI-D
Dual Link DVI
Ναι

Απαιτήσεις Συστήματος

Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού
450 W
Power Connectors
6-pin

Διαστάσεις

Μήκος
194 mm
Ύψος
120 mm
Πάχος
35 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • rectuslex
    3
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εν έτη 2024 δεν είναι και η καλύτερη επιλογή, εκτός αν θες να παίξεις παιχνίδια του τύπου λολ. Παρόλα αυτά είναι αρκετά φθηνή και κάνεις ένα σχετικά τίμιο low-end PC. Μπορεί να τρέξει σχεδόν τα πάντα σε 720p med-low γραφικά οποτε όποιος δεν είναι κολλημένος και δεν θέλει ή δεν μπορεί να διάθεση κάνα τρελό πόσο, θα έλεγα να της δώσει μια ευκαιρία.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Μανος73

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    2 θυρες εχει και OXI 3.
    HDMI Και DVI.
    PCIe 8pin Καλωδιο τροφοδοσιας δεν εχει μεσα στο κουτι. Καλο θα ηταν να το συμπεριλαβετε στην περιγραφη.

    • Αθόρυβη
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόδοση
    • Μέγεθος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dvroikos
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η κάρτα για τα χρήματα της είναι αρκετά καλή στο YouTube πιάνο και 8k απαλά άμα κάνεις κάποια πράματα θα κολλάει λίγο αλά έχει τέλεια εικόνα στο Fortnite με 32gb πιάνο και 140 με 180 fps και έναν ruzen 5 για χαλαρό gaming την προτείνω

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikos_Kollialis
    4
    6 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    ΠΡΟΣΟΧΉ! Δεν έχει display port όπως λέει. Κατά τα άλλα μία πάρα πολύ καλή κάρτα. Λοιπόν αποδόσεις που έβγαλε ήταν:
    Fortnite: 200fps max in game pm 240 fps creative σταθερά
    LoL: 500 fps max σε max settings
    CSGO: 400 fps σε max settings
    (θα έβαζα 5 αστέρια αν είχε όντως display port)

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • DofWuckyy
    4
    6 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    την εχω 1βδομαδα,η καρτα ειναι πολυ καλη,πιστευω θα μπορουσε να ειναι 20 ευρω ποιο κατω αλλα δεν πειραζει,
    Φορτναιτ: performance, ολα στα high 80-110fps
    dbd: ultra 120fps
    minecraft: 500+fps
    fifa 23 80-90
    rl: ultra: 100fps

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 2 θύρες όχι 3
    Fortnite performance mode 80-90
    Forza horizon 5 50 -60 στα medium γραφικα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέγεθος
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

103 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Lagos_Lagoudenios

Καλησπέρα με ένα Intel core i3 10100 3.6ghz μνήμες ram 16GB σε ταχύτητα 3200 πόσα fps στο fc 24 gta Rp και fortnite;

d2gamergr

Δες το στο YouTube. Υπάρχουν πάρα πολλά βίντεο για fps απλά γράψε τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών που θες

Luksontha

33% bottleneck καλύτερα να πάρεις μια Rx 580 0% bottleneck είναι full κομπλέ είναι 40 euro πιο ακριβό αλλα σίγουρα αξίζει.

Δες όλες τις ερωτήσεις (12)

Παρόμοια προϊόντα

Asus Radeon RX 560 4GB GDDR5 Rog Strix Gaming Κάρτα ΓραφικώνAsus Radeon RX 560 4GB GDDR5 Rog Strix Gaming Κάρτα ΓραφικώνSapphire Radeon RX 6400 4GB GDDR6 Pulse LP Κάρτα ΓραφικώνSapphire Radeon RX 6400 4GB GDDR6 Pulse LP Κάρτα ΓραφικώνMSI GeForce RTX 3050 6GB GDDR6 Ventus 2X OC Κάρτα ΓραφικώνMSI GeForce RTX 3050 6GB GDDR6 Ventus 2X OC Κάρτα ΓραφικώνAsus Radeon RX 6400 4GB GDDR6 Dual Κάρτα ΓραφικώνAsus Radeon RX 6400 4GB GDDR6 Dual Κάρτα ΓραφικώνBiostar Radeon RX 580 8GB GDDR5 Κάρτα ΓραφικώνBiostar Radeon RX 580 8GB GDDR5 Κάρτα Γραφικών
από 171,54 €από 134,83 €από 185,25 €από 164,56 €από 122,00 €
ΚατασκευαστήςAsusSapphireMSIAsusBiostar
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Chipset ModelRadeon RX 560Radeon RX 6400GeForce RTX 3050Radeon RX 6400Radeon RX 580
Περισσότερα χαρακτηριστικά