Beper Μηχανή Ποπ-Κορν Ζεστού Αέρα 1200W
Μηχανές Ποπ-Κορν

Beper Μηχανή Ποπ-Κορν Ζεστού Αέρα 1200W Κωδικός: 38675987

Βάλτε την ποσότητα του καλαμποκιού που επιθυμείτε, προσθέστε αλάτι, πάπρικα ή ζάχαρη, σοκολάτα και τέλος λίγο βούτυρο ή λάδι, κλείστε το καπάκι, και τοποθετήστε το στον φούρνο μικροκυμάτων. Δε

Δες όλη την περιγραφή

Βάλτε την ποσότητα του καλαμποκιού που επιθυμείτε, προσθέστε αλάτι, πάπρικα ή ζάχαρη, σοκολάτα και τέλος λίγο βούτυρο ή λάδι, κλείστε το καπάκι, και τοποθετήστε το στον φούρνο μικροκυμάτων. Δε χρειάζεται πλέον να είστε πάνω από την κατσαρόλα και να ανησυχείτε μήπως καούν. Φτιάξτε τα popcorn σας πανεύκολα και απογειώστε κάθε σας πάρτι δημιουργώντας το

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: περίπου 21 ώρες πριν

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Βάλτε την ποσότητα του καλαμποκιού που επιθυμείτε, προσθέστε αλάτι, πάπρικα ή ζάχαρη, σοκολάτα και τέλος λίγο βούτυρο ή λάδι, κλείστε το καπάκι, και τοποθετήστε το στον φούρνο μικροκυμάτων. Δε χρειάζεται πλέον να είστε πάνω από την κατσαρόλα και να ανησυχείτε μήπως καούν. Φτιάξτε τα popcorn σας πανεύκολα και απογειώστε κάθε σας πάρτι δημιουργώντας το πιο απολαυστικό και τραγανό σνακ στο άψε-σβήσε. Προσφέρετε στα παιδιά σας μια νόστιμη και υγιεινή λιχουδιά, χωρίς κορεσμένα λιπαρά και συντηρητικά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δοχείο και ως μπολ για να σερβίρετε άνετα popcorn σε όλους. Και όταν τελειώσετε, μην ανησυχείτε, δεν πιάνει καθόλου χώρο, καθώς το μπολ διπλώνει και αποθηκεύεται εύκολα σε κάθε ντουλάπι.

Χαρακτηριστικά:

  • 2,5L δοχείο σιλικόνης Bpa Free, ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες
  • σπιτικά
  • υγιεινά
  • οικονομικά
  • έτοιμο σε 3-4΄
  • 50-100γρ καλαμποκιού

Κατασκευαστής

Beper

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
C106CAS002
Ισχύς
1200 W
Ζεστός Αέρας
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • tsotzo1
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν είναι για 1200W, είναι για 750-800. Το λέει και το μάνιουαλ μέσα. Την έβαλα (τη μεμβράνη) κοντά στα 900-1000W με αποτέλεσμα πολλά καμμένα και το καπάκι πήρε κι έκανε σκιές. Καλύτερα γύρω στα 50 γρ. ποπ-κορν στα 750-800W για να μην έχετε πολλά άσκαστα. Έβαλα 80-100 γρ. και πολλά απλώς κάηκαν χωρίς να "σκάσουν". Κατά τα άλλα πολύ πρακτικό. Σε 4-5 λεπτά τα ποπ-κορν είναι έτοιμα. Λίγο λιωμμένο βούτυρο και αλάτι από πάνω και είσαι έτοιμος. Προσοχή στο πιάσιμο από το φούρνο μικροκυμμάτων γιατί καίει πολύ. Και φυσικά ανοιχτές πόρτες ή/και απορροφητήρας να φύγει η μυρωδιά απ' το πολύ ποπ-κορν. Συστήνω βιολογικό καλαμπόκι, είναι πιο υγειινό και δεν μυρίζει τόσο έντονα κατά το ψήσιμο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

38 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες