Salomon Soft Reservoir 2 L Ασκός Νερού Μπλε
Διάφορα Αξεσουάρ Αθλημάτων

Salomon Soft Reservoir 2 L Ασκός Νερού Μπλε Κωδικός: 38738273

Μαλακός ασκός ενυδάτωσης Salomon, ιδανικός για πεζοπορία, ορεινό τρέξιμο, δρομικό τρέξιμο, πεζοπορία με σακίδιο πλάτης, on-piste, ορειβατικό σκι, κλασικό σκι, skating, all-mountain, freeride. Ιδανικό

Δες όλη την περιγραφή

Μαλακός ασκός ενυδάτωσης Salomon, ιδανικός για πεζοπορία, ορεινό τρέξιμο, δρομικό τρέξιμο, πεζοπορία με σακίδιο πλάτης, on-piste, ορειβατικό σκι, κλασικό σκι, skating, all-mountain, freeride. Ιδανικό για πεζοπορία, σε ενυδατώνει και σου δίνει ενέργεια καθ’ οδόν, ενώ συρρικνώνεται καθώς πίνεις, για να περιορίζεται η αναπήδηση του νερού.

Δες όλη την περιγραφή
35,98
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

από 35,98 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    40,50 €

  2. 35,99 €

  3. 35,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    36,00 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    35,98 €

Περιγραφή

Μαλακός ασκός ενυδάτωσης Salomon, ιδανικός για πεζοπορία, ορεινό τρέξιμο, δρομικό τρέξιμο, πεζοπορία με σακίδιο πλάτης, on-piste, ορειβατικό σκι, κλασικό σκι, skating, all-mountain, freeride. Ιδανικό για πεζοπορία, σε ενυδατώνει και σου δίνει ενέργεια καθ’ οδόν, ενώ συρρικνώνεται καθώς πίνεις, για να περιορίζεται η αναπήδηση του νερού. Το δοχείο συνδυάζει εύκαμπτα υλικά και πιο αντιολισθητικό φερμουάρ για πρακτική άνεση σε κάθε χιλιόμετρο.

Άνεση

Το εύκαμπτο, μαλακό δοχείο παίρνει το σχήμα του σακιδίου σου και συρρικνώνεται καθώς πίνεις, για να ελαχιστοποιείται η αναπήδηση του νερού. Επιπλέον, το νέο φερμουάρ έχει πιο μαλακή αίσθηση στην πλάτη σου. 

Ευκολία χρήσης

Το αναβαθμισμένο φερμουάρ είναι αντιολισθητικό, για να γεμίζεις και να αδειάζεις πιο εύκολα το δοχείο, ακόμα και με παγωμένα ή ιδρωμένα χέρια.

Στεγανή βαλβίδα μεγάλης ροής

Η νέα μαλακή βαλβίδα που δεν στάζει αυξάνει τη ροή του νερού, για να πίνεις πιο γρήγορα ακόμα και στις πιο απότομες αναβάσεις.

Κατασκευαστής

Salomon

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
LC1916300
Είδος
Ασκοί Νερού
Δραστηριότητα
Running
Χρώμα
Μπλε

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες