Savotta Jääkäri Στρατιωτικό Σακίδιο Πλάτης σε Χακί χρώμα 55lt
Στρατιωτικά Σακίδια

Savotta Jääkäri Στρατιωτικό Σακίδιο Πλάτης σε Χακί χρώμα 55ltΚωδικός: 38811595

339,00
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 339,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 339,00 €

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
007449
Είδος
Πλάτης
Χωρητικότητα
55 lt
Χρώμα
Χακί

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Μικρό Μπαλάκι
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τρομερή ποιότητα κατασκευής.

    Απίστευτα modular, καθώς έχει παντού MOLLE, άρα από μέρα σε μέρα μπορείς να φτιάχνεις ένα διαφορετικό pack, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

    Το ακόμα πιο τρομερό είναι ότι η ζώνη γοφού βγαίνει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα ως ζώνη μάχης ή έναν ελαφρύ τρόπο να μεταφέρεις τα βασικά χωρίς να χρειάζεσαι μεγάλο σακίδιο. Για παράδειγμα, μπορεί να βάλεις πάνω ένα παγούρι, ένα φαρμακείο, ένα pouch με τα βασικά και να κάνεις μια μικρή πεζοπορία. Αργότερα, να το ενώσεις με τα υπόλοιπο και να συνεχίσεις τη μεγάλη πορεία.

    Έχει εσωτερικά frame το οποίο βγαίνει αν θες, καθώς και το "καπάκι". Άν βγάλεις όλα αυτα (frame, καπάκι, ζώνη γοφού) ξαφνικά έχεις ένα πολύ ελαφρύ σακίδιο.

    Σχετικά με το μέγεθος (L) νομίζω ότι είναι ωραίο γιατί μπορείς να το χρησιμοποιήσεις από μια ημερήσια πεζοπορία φορτώνοντάς το λίγο, χωρίς καθόλου pouches, μέχρι μια πολυήμερη βάζοντας πάνω υπόστρωμα, sleeping bag, 12L pouches, κτλ.

    Επειδή είναι στρατιωτικό, να είστε προετοιμασμένοι: δεν έχει τσέπες για θερμός/παγούρι στα πλάγια. Ή θα πρέπει να βάλετε το αντίστοιχο MOLLE pouch, ή θα πρέπει να πιάνετε το νερό σας από μέσα. Φυσικά, έχει και θήκη και τρύπα για Camelback.

    Το έχω μερικούς μήνες (όχι χρόνια), αλλά ελπίζω να μπορέσω μετά από χρόνια να επιστρέψω και να γράψω ότι όλα είναι τέλεια ακόμα. Τουλάχιστον αυτό λένε όλοι όσοι το έχουν χρόνια.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη