Braun Beard Trimmer 3 Σετ Επαναφορτιζόμενης Κουρευτικής Μηχανής Μαύρο BT3342
Μηχανές Κουρέματος

Braun Beard Trimmer 3 Σετ Επαναφορτιζόμενης Κουρευτικής Μηχανής Μαύρο BT3342 Κωδικός: 38879000

Η Braun BT3342 για πρόσωπο, είναι μία ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή trimmer για καθημερινά ξυρίσματα. Ξυρίζει, τριμάρει και σχηματίζει εύκολα περιγράμματα. Είναι λεπτεπίλεπτα

Δες όλη την περιγραφή

Η Braun BT3342 για πρόσωπο, είναι μία ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή trimmer για καθημερινά ξυρίσματα. Ξυρίζει, τριμάρει και σχηματίζει εύκολα περιγράμματα. Είναι λεπτεπίλεπτα σχεδιασμένη έτσι ώστε να ικανοποιεί μέχρι και τα πιο απαιτητικά ξυρίσματα στα πιο δύσκολα σημεία.

Δες όλη την περιγραφή
36,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 36,00 €

Περιγραφή

Η Braun BT3342 για πρόσωπο, είναι μία ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή trimmer για καθημερινά ξυρίσματα. Ξυρίζει, τριμάρει και σχηματίζει εύκολα περιγράμματα. Είναι λεπτεπίλεπτα σχεδιασμένη έτσι ώστε να ικανοποιεί μέχρι και τα πιο απαιτητικά ξυρίσματα στα πιο δύσκολα σημεία. Έχει μεγαλύτερη περιοχή κοπής από όλα τα προηγούμενα trimmer της Braun, συλλαμβάνει και κόβει περισσότερες τρίχες. Προσφέρει 100% ακρίβεια και έλεγχο: οι χτένες ακριβείας με 20% λιγότερα πλαστικά παρέχουν ένα αβίαστο κόψιμο. Είναι πλενόμενη, έχει επαναφορτιζόμενη ισχυρή μπαταρία NiHM που προσφέρει 80 λεπτά ξυρίσματος. Κατασκευασμένη για να αντέχει, διαθέτει κοφτερές λεπίδες εφ' όρου ζωής, για εύκολο, ομοιόμορφο και σταθερό τριμάρισμα γενειάδας σε οποιοδήποτε μήκος.

Πλήρης έλεγχος ακριβείας

Ο ρυθμιστής-επιλογέας ακριβείας προσφέρει 39 ρυθμίσεις μήκους από 0.5 έως 20 mm με αύξηση ανά 0.5 mm. Η Braun BT3342 είναι ιδανική για κάθε στυλ γενειάδας και μουσιού.

Νέα βελτιωμένη χτένα

Η Braun BT3342 διαθέτει 2 νέες βελτιωμένες χτένα με μυτερές άκρες για καλύτερη ευθυγράμμιση των κοπτικών στοιχείων που αποδίδει μέγιστη αποτελεσματικότητα στο καθημερινό σου ξύρισμα.

Κοντά, μεσαία, μακρά γένεια & δημιουργία περιγράμματος

Η κοντή χτένα περιποίησης γενειάδας σε εξυπηρετεί να διατηρείς εύκολα τα κοντά και μεσαία γένια σου από 0.5 έως 10 mm. Χρησιμοποίησε τη μακριά χτένα γενειάδας (11 έως 20 mm) για να κόψεις τα πιο μακριά γέννια με ευκολία, Μπορείς επίσης να τη χρησιμοποιήσεις για να κόψεις τα μαλλιά σου. Με τη Braun BT3342 δημιουργείς άνετα ακριβείς γραμμές και άκρες με την κεφαλή κοπής γενειάδας trimmer.

Κοφτερές λεπίδες μεγάλης διάρκειας ζωής

Η Braun BT3342 διαθέτει πιο κοφτερές λεπίδες που διαρκούν περισσότερο καιρό, αλλά και 13% μεγαλύτερη επιφάνεια κοπής σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα. Οι μεταλλικές λεπίδες της είναι εξαιρετικά κοφτερές και κόβουν τις τρίχες χωρίς να τις τραβούν και δημιουργούν τραυματισμούς.

Πλενόμενη

Η ξυριστική μηχανή BT3342 της Braun μπορεί να πλυθεί με ασφάλεια κάτω από τρεχούμενο νερό για εύκολο καθαρισμό.

Μεγάλη αυτονομία μπαταρίας ιόντων-λιθίου

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη συσκευή εώς και 80' συνεχόμενα, χωρίς να περιορίζεσαι από κάποιο καλώδιο αφού η ξυριστική μηχανή Braun BT3342 λειτουργεί ασύρματα. Η πλήρης φόρτιση της μηχανής διαρκεί 8 ώρες.

Μαζί με Gillette ProGlide

Mαζί με την Braun BT3342 έχεις στη διάθεσή σου 1 ξυραφάκι Gillette ProGlide για καθαρό ξύρισμα. Αφαιρεί σχεδόν κάθε τρίχα πανεύκολα, διαθέτει 5 λεπίδες κατά των ερεθισμών με Tεχνολογία FlexBall για να προσαρμόζεται στις καμπύλες του προσώπου. Έχει ενισχυμένη λιπαντική ταινία σε σχέση με τη Fusion5 και μαλακά προστατευτικά.

Κατασκευαστής

Braun

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Επαγγελματική
Όχι
Χρώμα
Μαύρο
Περιοχή Χρήσης
Μαλλιά/Γένια/Σώμα
Τύπος
Σετ
Τροφοδοσία Ρεύματος
Μπαταρία

Specs for Description

Χρόνος Φόρτισης
8 hrs
Χρόνος Λειτουργίας
80 min
Αριθμός εξαρτημάτων
3

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Πολύ καλή μηχανή για trimming. Την χρησιμοποιώ 2 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα. Το μόνο αρνητικό που έχει είναι πως είναι υπερβολικά αργή η φόρτιση της (~8 ώρες).

    • Ισχύς μηχανής
    • Ρυθμίσεις / εξαρτήματα
    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ανάγκη καθαρισμού κατά τη χρήση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ισχύς μηχανής
    • Ρυθμίσεις / εξαρτήματα
    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ανάγκη καθαρισμού κατά τη χρήση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

36 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες