Petkit Element SOLO Αυτόματη Ταΐστρα για Σκύλο σε Μαύρο χρώμα 3lt
Ταΐστρες & Ποτίστρες Σκύλων

Petkit Element SOLO Αυτόματη Ταΐστρα για Σκύλο σε Μαύρο χρώμα 3ltΚωδικός: 38909340

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα 3l
  • Ασύρματη σύνδεση WiFi (2,4 GHz)
  • Διαστάσεις 316 x 296 x 167mm
  • Υλικό ABS, ανοξείδωτο ατσάλι
Δες όλη την περιγραφή
92,97
ΠαράδοσηΤρί, 08 Οκτ - Δευ, 14 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 92,97 €

Περιγραφή

Φροντίστε την τακτική διατροφή της γάτας σας ακόμα και όταν λείπετε από το σπίτι. Ο έξυπνος διανομέας τροφίμων PetKit Fresh Element SOLO έχει χωρητικότητα 3 L και είναι συμβατός με ποικιλία ξηρών τροφών μεγέθους έως 12 mm. Η συσκευή σάς επιτρέπει να προετοιμάσετε ένα πρόγραμμα σίτισης που σχεδιάζετε εύκολα στην εφαρμογή PETKIT. Ο σχεδιασμός επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό με νερό. Το προϊόν πωλείται σε τρεις χρωματικές επιλογές.

Ορθολογική σίτιση του κατοικίδιου σας

  • Ο διανομέας σάς επιτρέπει να διανέμετε έως και 10 γεύματα την ημέρα. Κάθε ένα από αυτά μπορεί να μετρήσει από 10 έως 50 γρ. Αυτός είναι ο βέλτιστος τρόπος ταΐσματος – τα τακτικά γεύματα θα εξασφαλίσουν ότι η γάτα σας έχει αρκετή ενέργεια, αλλά και δεν παίρνει πάρα πολλές θερμίδες. Η ευρεία συμβατότητα με τις πιο δημοφιλείς ξηρές τροφές σας επιτρέπει να διατηρείτε μια ποικίλη διατροφή. Το μέγεθος του δοχείου φαγητού σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να το ξαναγεμίζετε πολύ συχνά.

Χρήσιμο όταν ταξιδεύετε

  • Ο έξυπνος διανομέας τροφίμων PetKit είναι μια εξαιρετική λύση για ενεργούς ιδιοκτήτες γατών. Η συσκευή σάς επιτρέπει να προγραμματίζετε γεύματα και κατά τη διάρκεια διακοπών ή επαγγελματικών ταξιδιών, όταν η γάτα σας πρέπει να μένει μόνη της στο σπίτι. Ο διανομέας θα διανέμει τρόφιμα σε προγραμματισμένες ώρες, ακόμη και κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος – η αξιόπιστη λειτουργία είναι εγγυημένη από πέντε ανταλλακτικές μπαταρίες AAA (πωλούνται χωριστά).

Τηλεχειριστήριο μέσω εφαρμογής

  • Η άνετη λειτουργία του διανομέα τροφίμων PetKit παρέχεται από την εφαρμογή PETKIT που είναι διαθέσιμη για Android και iOS. Σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τον διανομέα από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να σχεδιάσετε το πρόγραμμα ταΐσματος της γάτας σας ή να παραλάβετε το γεύμα αμέσως με το πάτημα ενός κουμπιού. Η εφαρμογή στέλνει επίσης μια ειδοποίηση όταν το επίπεδο φαγητού είναι χαμηλό. Η συσκευή υποστηρίζει σύνδεση Wi-Fi και Bluetooth.

Έξυπνος σχεδιασμός και εύκολος καθαρισμός

  • Όλα τα εξαρτήματα μέσα στο δοχείο μπορούν εύκολα να αποσυναρμολογηθούν και να πλυθούν με νερό. Το αφαιρούμενο μπολ είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα SUS304, το οποίο είναι ανθεκτικό στη φθορά. Το δοχείο φαγητού είναι κατασκευασμένο από υλικό ABS για τρόφιμα και ο στεγανός σχεδιασμός του εξασφαλίζει ότι το φαγητό παραμένει φρέσκο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το κατοικίδιό σας θα το εκτιμήσει.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Διαστάσεις 316 x 296 x 167mm
  • Χωρητικότητα 3l
  • Υλικό ABS, ανοξείδωτο ατσάλι
  • Τάση 6V / 1A
  • Ασύρματη σύνδεση WiFi (2,4 GHz)

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ταΐστρα
Slow Feeder
Όχι
Αυτόματη
Ναι
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη