Πτώση τιμής -51%Ιδιωματικές εκφράσεις της ρωσικής γλώσσας με παραδείγματα
Βιβλία Εκμάθησης Ρωσικών

Ιδιωματικές εκφράσεις της ρωσικής γλώσσας με παραδείγματα Κωδικός: 390191

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα παρατηρείται αυξανόμενο ενδιαφέρον για την εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας και τη γνωριμία με το ρωσικό πολιτισμό. Ως εκ τούτου, έχουν εκδοθεί διάφορα συγγράμματα της...

Δες όλη την περιγραφή

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα παρατηρείται αυξανόμενο ενδιαφέρον για την εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας και τη γνωριμία με το ρωσικό πολιτισμό. Ως εκ τούτου, έχουν εκδοθεί διάφορα συγγράμματα της ρωσικής γλώσσας. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει έλλειψη εγχειριδίων με περιεχόμενο τις ιδιωματικές εκφράσεις της ρωσικής γλώσσας. Το παρόν βιβλίο επιχειρεί να καλύψει αυτό...

Δες όλη την περιγραφή
22,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

από 22,00 €

Περιγραφή

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα παρατηρείται αυξανόμενο ενδιαφέρον για την εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας και τη γνωριμία με το ρωσικό πολιτισμό. Ως εκ τούτου, έχουν εκδοθεί διάφορα συγγράμματα της ρωσικής γλώσσας. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει έλλειψη εγχειριδίων με περιεχόμενο τις ιδιωματικές εκφράσεις της ρωσικής γλώσσας. Το παρόν βιβλίο επιχειρεί να καλύψει αυτό το κενό.
Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο περιλαμβάνει 1.600 ιδιωματικές εκφράσεις της ρωσικής γλώσσας, οι οποίες παρατίθενται με τις αντίστοιχες εκφράσεις τους στην ελληνική. Αυτές επιλέχθηκαν με κριτήριο την διαδεδομένη χρήση τους στον καθημερινό λόγο, στα έντυπα και τα ηλεκτρονικά μέσα, καθώς και στα λογοτεχνικά έργα. Οι εκφράσεις παρουσιάζονται σε θεματικές ενότητες και σχετίζονται με το σώμα, τα ζώα, τα χρώματα, τα τοπωνύμια, τα ανθρωπωνύμια. Το βιβλίο ολοκληρώνεται με το μικρό ένθετο ρωσοελληνικό λεξικό ιδιωματικών εκφράσεων.
Το παρόν σύγγραμμα προσφέρεται για διδασκαλία στους φοιτητές των τμημάτων της ρωσικής γλώσσας, καθώς και σε ενήλικες που επιθυμούν να διδαχτούν τη ρωσική ως δεύτερη ξένη γλώσσα. Τέλος, ενδείκνυται για τη σύνθεση ρωσοελληνικών λεξικών ιδιωματικών εκφράσεων.

Χαρακτηριστικά

Μορφή
Σκληρό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
418
Έτος έκδοσης
2011
Διαστάσεις
24x17 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες