Apple iPhone 4S (16GB)
Κινητά Τηλέφωνα

Apple iPhone 4S (16GB) Κωδικός: 390486

Μοντέλο: 2011, Οθόνη: 3.5", Μπαταρία: 1432mAh, Κατασκευαστής: Apple

To προϊόν δεν υπάρχει πλέον στο Skroutz

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Apple

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Κινητού
SmartPhone
Λειτουργικό Σύστημα
iOS
SIM
Single
Έτος Κυκλοφορίας
2011
Βάρος
140 gr
Περιεχόμενα Συσκευασίας
-
Μοντέλο
-

Επεξεργαστής & Μνήμη

Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή
1 GHz
Πυρήνες Επεξεργαστή
2
RAM
0,5 GB
Χωρητικότητα
16 GB
Card Slot
Όχι

Οθόνη

Μέγεθος
3,5 "
Ρυθμός Ανανέωσης
-
Χειρισμός
Οθόνη αφής (Touch screen)
Definition
-

Κάμερα

Flash Πίσω Κάμερας
Ναι

Δίκτυο & Συνδεσιμότητα

Δίκτυο Σύνδεσης
-
Συνδεσιμότητα
Micro USB, Wi-Fi
NFC
-

Μπαταρία

Χωρητικότητα
1432 mAh
Αποσπώμενη
Όχι

Διαστάσεις

Μήκος
115,2 mm
Πλάτος
58,6 mm
Πάχος
9,3 mm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • kritikaki21
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η αγορά του έγινε το 2012 και το σκυλί ακόμη τρέχει!!!! Σίγουρα δεν έχει την τρελή ταχύτητα αλλά ανοίγει ικανοποιητικά τα social media βγάζει μια χαρά φωτο! Αν και τόσο παλιά συσκευή η apple του έδωσε και το τελευταιο του ios έστω για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια. Φυσικά είναι το βασικό μου κινητό ακόμη αν και μετα απο 4 χρόνια εεε έπρεπε να μου βγάλει θέμα με το κουμπί ενεργοποίησης, λογικό! Με την μπαταρία είμαι οκ,με λίγη χρηση wifi μιάμιση μέρα την βγάζει, χωρίς ίντερνετ δυόμιση!Μεταχειρισμενο αν θελει να το παρει καποιος μην δωσει πανω απο 120 το πολύ ευρω,νταξει οσο τελεια κατασταση κ αν είναι το κινητό είναι μοντελο 2011.Περιμένω να πέσουν οι τιμες μπας και πάρω το SE.
    ΘΕΤΙΚΆ
    Είναι iphone και πέρνει αναβαθμίσεις, έστω και αν πήρε την τελευταία το 4s
    Ποιότητα

    ΑΡΝΗΤΙΚΆ
    Πανάκριβα!!!! Όταν για να κατασκευάσει η apple ενα iphone 7 δίνει 250 το πολύ δολλάρια και ζητάει απο τον αγοραστή τα 'ντερα της!!!!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ταχύτητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • paris_chav
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το χρησιμοποιώ ακόμη σαν κύριο smartphone.
    Και μόνο ότι κινητό του 2011 στέκεται ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ το 2016, χωρίς κολλήματα και ιδιαίτερες υπερθερμάνσεις, τα λέει όλα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mike_Rantvo
    4
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    2016 και χρησιμοποιω αυτο το τηλεφωνο για τα σημερινα δεδομενα η καμερα ειναι πολυ καλη τοσο η μπροστινη οσο και η πισω.Παραμενει γρηγορο το μονο μειονεκτημα οτι τελειωνει η μπαταρια σε 2 μερες! και πως η τιμη πρεπει να πεσει πλεον, φτανει η πληρωμη της επωνυμιας του προιοντος , εχουν βγει καλυτερα και με λιγοτερα χρηματα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • anna.sk.96
    5
    4 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το εχω εδω και 2 χρονια και δε το αλλαζω! Αξιζει τα λεφτα του, γιατι εχει τελεια μπαταρια σε σχεση με τα υπολοιπα smartphone και δεν κολλαει ποτε. Και παλι apple θα είναι η επομενη αγορα smartphone για μενα. 100% ευχαριστημενη. Ειναι πολυ γρηγορο και εχει απιστευτη αναλυση ο8ονης

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Spyros2014
    5
    4 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τελειο smartphone. Το λειτουργικό του το καλύτερο που κυκλοφορεί. Αξιόπιστο σαν συσκευή και δεν κολλάει ποτέ ιούς. Για ατελείωτο σερφάρισμα και ώρες ομιλίας !

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • varvagelis
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το έχω από το 2012 και είναι από τα πιο αξιόπιστα διαχρονικά gadget στον κόσμο. Ακόμα και μετά από 3 αναβαθμίσεις λογισμικού ios 6,7,8, δουλεύει ασταμάτητα, χωρίς κολλήματα. Μόνο μειονέκτημα η μπαταρία που αδειάζει γρήγορα σε 3G και games. Είναι πραγματικό στολίδι και εργαλείο για όλους..

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kouman
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου απ'τον Απρίλιο του 2012, και ακόμη υπερευχαριστημένος. Σίγουρα το καλύτερο iPhone, συναγωνίζεται στα ίσα τα νεώτερα iPhone 5 και 6. Αξιοπρεπής κάμερα ακόμη και σήμερα, και υποστήριξη της τελευταίας έκδοσης του iOS! Πολύ ανθεκτικό και χωρίς βλάβες, με μια θήκη σιλικόνης και ζελατίνα στην οθόνη για να το προστατεύουν. Το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι γρατσουνιέται ή σπάει εύκολα η οθόνη αν σας πέσει άτσαλα. Ευτυχώς δεν είχα ακόμη μια τέτοια εμπειρία!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Johnson tsampazis
    3
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η βαθμολογία του για το 2014-2015 ειναι δυσκολο πράγμα, γιατι το κινητο ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, αλλα για την εποχη που βγηκε. Η αναλυση οθονης του ειναι retina (δλδ ιδια με τα πιο καινουργια iPhone).Η μπαταρια του ειναι ικανοποιητικη και το λειτουργικο δεν κρασαρει.
    Τα 16GB ''θεωρω'' οτι ειναι λιγα, γιατι ο ελευθερος χωρος που εχεις ειναι περιπου 12GB, αρα συνιστώ να δειτε αυτο με τα 32GB EΚΤΟΣ αμα δεν ειστε τοσο απαιτητικος gadgetas.
    Για την τιμη του πιστευω οτι ειναι ''μια απο τις επιλογές'' που θα μπορουσατε να εχετε σημερα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giorgosroussos91
    4
    5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το εχω 2,5 χρονια και δεν μου εχει παρουσιάσει κανένα προβλημα. Ειναι πολυ εύκολο στη χρήση. Το μειονέκτημα ειναι οτι τελειωνει πολυ γρηγορα η μπαταρια.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Garakis George
    5
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το αγορασα τον Δεκεμβρη του 2013 και μεχρι σημερα δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.Πολυ ανθεκτικο στα πεσηματα,αθραυστο,τα 16GB ειναι υπεραρκετα,συνδεομαι και κανω οτι θελω μονο μεσω του Iphone μου.
    Αν και εχει πεσει πολλες φορες το δικο μου,δεν υπαρχουν λειτουργικα προβληματα παρα μονο κατι απειροελαχιστες γρατζονιες οι οποιες ειναι λογικες.
    Το προτινω ανεπιφυλακτα σε οποιονδηποτε θελει να παρει κινητο.
    Η τιμη ειναι ακρος δελεαστικη και σε τραβαει αμεσως.
    Ειναι ευκολο στην χρηση,ακομα και ο πιο ασχετος εξικοιωνετε γρηγορα.
    Δεν κολλαει ποτε οσο φορτωμενο και να ειναι.
    Δεν θα την μετανιωσετε αυτην την αγορα!
    Ακομα και αν το βαρεθειτε εχει αψωγη μεταπωληση
    Με λιγα λογια ειναι ενα τηλεφωνο που τα εχει ολα!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mkoutsias
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετικό προϊόν τόσο ως υλικό όσο και ως λογισμικό. Ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνιση και στην ποιότητα, το design του έχει την φιλοσοφία του Steve Jobs σε αντίθεση με τα μεταγενέστερα που διαφοροποιούνται αρκετά και ουσιαστικά έχουν την ίδια μορφή με τους ανταγωνιστές της Apple (π.χ. Samsung).
    Στα θετικά του προϊόντος τα apps που συνεργάζονται και συγχρονίζονται μέσω του iCloud με άλλα προϊόντα της Apple με OS X (όπως ημερολόγιο, επαφές, pages, numbers, keynote κλπ).

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Persival
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εύκολο στην χρήση όπως όλα τα iPhone
    Απροβλημάτιστο, αξιόπιστο
    και πολύ γρήγορο
    Καταπληκτική φωτογραφική μηχανή και βίντεο για κινητό

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • spyridonv
    3
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καλό σε όλα του, εκτός από το wifi, που έχει χαλάσει. Στο σέρβις που το πήγα μου ζήτησαν 90€ και μου είπαν ότι είναι συχνό το φαινόμενο γι’ αυτό το τηλέφωνο. Δυστυχώς...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nick.bizas
    3
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το iphone 4s το έχω από το 2012. Ανάμεικτα συναισθήματα για το κινητό αυτό καθώς μέσα σε ένα χρόνο χάλασε το WIFI chip του και μείναμε μόνο με 3G. Βολικό στο χέρι, στην τσέπη, αξιόπιστο λειτουργικό, μπαταρία ικανοποιητική, ποιότητα φωτογραφιών 8MP όμως το wifi chip μας άφησε χρόνους...κρίμα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • lagman79
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το εχω ακριβως τρια χρονια και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος..ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα με την μπαταρια του (περι μειωσης της διάρκειας της)...λογω δουλειας το κινητο το εχω σβήσει συνολικα λιγοτερες απο 20 φορες για 5-10λεπτα κ δεν εχει παρατηρηθει οιανδηποτε διαφορα με πριν κ τωρα..εχει πέσει πολλες φορες στο εδαφος χωρις να προκληθει η παραμικρη ζημια γεγονος που αποδεικνυει την στιβαροτητας του..παρολο που εχω και το lg nexus5, το οποιο ειναι πραγματικα "κροτίδα" και το χω δωσει στη συζυγο, δεν το αλλαζω..πλεον στην τιμη αυτη βρισκεις πολυ πιο δυνατα κινητα, οπως το προρρηθεν..αντιθετα ομως το 4s ειναι αξιοπιστο και αποπνεει εναν αλλο αερα..ενα κινητο που τα κανει ολα απο "καλα" εως "πολυ καλα"..στα αρνητικα του το καπως μετριο wifi και το απλα αποδεκτο σημα ληψης..

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το εχω εδω και 3 χρονια,δεν εχει παθει απολυτως τιποτα,εξακολουθει να ειναι γρηγορο λογω των αναβαθμισεων,ειναι πολυ ανθεκτικο στις πτωσεις(τουλαχιστον σε εμενα δεν εχει παθει τιποτα).Ειναι παρα πολυ ευκολο στην χρηση του(σου κανει την ζωη σου ευκολη!!!)ειναι το καλυτερο κινητο που ειχα ποτε!δεν σκεφτομαι να το αλλαξω ποτε (εκτος και αν το χασω)!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • lambros.ioannou.9
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Από τα καλύτερα κινητά που έχω χρησιμοποιήσει - σταθερό, αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση. Χρήσιμο τόσο στη δουλειά όσο και στη καθημερινή ζωή. Γρήγορο ακόμη και με το iOS8. Εξαιρετική επιλογή.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sms.botzi
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μακραν το καλυτερο τηλεφωνο που ειχα παντα 3 χρονια μοιμα ανοιχτο με ανοιχτες ολες τις εφαρμογες viber whatsapp heytell facebook skype ebay paypall και πολλα αλλα wifi gps και το τηλεφωνο δεν κολησε ποτε !!! ο μονος λογος που το εδωσα ειναι να παρω το 6 για μεγαλυτερη οθονη και περισσοτερη μνημη για να βαζω ταινιες

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mkid2004
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απλά τέλειο. Το έχω πλέον 2,5 χρόνια και δεν έχω μετανιώσει στιγμή για την αγορά του.
    Ειδικά σε αυτή την τιμή που είναι τώρα, νομίζω οτι παραμένει ανταγωνιστικό ακόμα και σε σύγκριση με καινούρια μοντέλα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kwstakis87
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ενα απο τα καλητερα κινητα που εχει βγαλει η apple απο το 2012 μεχρι και σημερα.Γρηγορο σε ολα του σχεδον η καμερα απλα καποιες φορες καλητερη και απο κινητα του '14,ακομα περνει ολες τις αναβαθμισεις,γρηγορο σε λειτουργιες και πραγματικα δεν κολλαει πουθενα!! Μεγαλο μειον η μπαταρια που για εντονη χρηση θελει φορτιση σχεδον καθε 24 ωρο..(Πιστευω πως αν καποιος θελει ενα σχετικα καλο κινητο μπορει να επιλεξει το 4s 8gb που ειναι και πολυ πιο οικονομικο,αν δεν θελει πολλες φωτο τραγουδια κλπ).. Καλα Χριστουγεννα σε ολους και καλη χρονια με υγεια!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Misko
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ένα από τα καλύτερα κινητά της αγοράς παρά τα χρονάκια του που δεν έχει να ζηλέψει τπτ από τα κορυφαία της κατηγορίας. Ένας πιστός σύντροφος για το Ίντερνετ κ για κάθε άλλη καθημερινή ανάγκη με το κορυφαίο λογισμικό της Apple. Η μπαταρία του κρατάει επαρκώς ακόμα και με μεγάλη χρήση δεν εμφανίζει κολλήματα και δεν χρειάζεται επανεκκινήσεις!! Το μέγεθος της οθόνης είναι καλό αν κ κάπως μικρή αν κάποιος βλέπει πολλά video ενώ είναι ιδανικό για χρήση με το ένα χέρι.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stelios98989
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εχω το τηλ. απο την Πρωτοχρονια του 2012...δεν μετανιωσα ουτε στιγμη γι' αυτη την αγορα...βαρεθηκα να κανω update...μονο με ενοχλει το μικρο μεγεθος λιγο αλλα οταν το πηρα δεν ηξερα τι μεεγεθη θα ειχαν τα κινητα σημερα...θα το κρτησω μεχρι του χρονου αφου θα παρει iOS 8 και θα παρω το 6S μετα...
    Θετικά:
    -Καλη οθονη
    -υποστιριξη της Apple...
    -Ασφαλεια λογω iOS
    -Καμερα...(οχι η μπροστινη...αλλα οταν κυκλοφορησε δεν ηταν και τοσο διαδεδομενες οι 'selfie'
    -Ταχυτητα
    Αρνητικα!:
    -Μεγεθος (αλλα αυτο ειναι προσωπικη αποψη)
    -Ευθραυστο (δεν μ εχει παθει κατι το δικο αλλα φιλων μου, ναι.)
    -Μπαταρια. Αυτο ειναι ενα μεγαλο μειονεκτημα πραγματικα...
    -Τιμη...(αναφερομαι στο παρον...το 2011-12 αξιζε και με το παραπανω τα χρηματα)

    Αυτα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Izy
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καλό, στιβαρό και αξιόπιστο κινητό. Όσον αφορά στεγνά δυνατότητες με τα ίδια χρήματα παίρνεις τα διπλάσια σε android αλλά είναι πολύ κομψό, αξιόπιστο και η οθόνη μαζί με το υπέροχο λογισμικό συνεργάζονται ώστε να παρέχουν ένα όμορφο και πρακτικό περιβάλλον για τον χρήστη! Θα ήταν καλά να κρατούσε λίγο παραπάνω η μπαταρία και πιο χαμηλή η τιμή, κατά τα άλλα είναι ένα προιον φτιαγμένο για να το "αγαπήστε".

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tilke11
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αριστο κινητο.στιβαρο και προσεγμενο,δεν το συζηταω οτι ειναι καλυτερο απο τα επομενα μοντελα της apple τουλαχιστον στο μερος της ποιοτητας υλικων,βεβαια η τιμη παραμενει υψηλη μετα απο τοσα χρονια...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • emilioabazai
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το καλύτερο τηλέφωνο απο κάθε άποψη!
    Ποιότητα κατασκευής, ευκολία στη χρήση, πολύ καλή κάμερα και εξαιρετική οθόνη!
    Αρνητικά είναι η υψήλη τιμή απόκτησης αυτού του τηλεφώνου
    καθώς και το γεγονός οτι προσφέρει μόνο 1 χρόνο εγγύηση..

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nadia.kollia
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι πραγματικά υπέροχο τηλέφωνο και συγχρόνως υπολογιστής τσέπης!!άριστο λογισμικό και απίστευτα γερά υλικά!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ChristinaHP
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το έχω το συγκεκριμένο απο το 2011. Έχω αλλάξει πολλά κινητά. Χαλούσαν στον ενα χρόνο. Το iPhone,είναι υπέροχο. Δεν έχει κάτι που να μην σε ενθουσιάζει. Απο που να ξεκινήσεις; Απο κάμερα; απο μνήμη; Ειδικά η μνήμη. Ναι,ναι θα μου πεις "είναι το πιο ακριβό smartphone που υπάρχει". Αξίζει. Προτίμησα να σταματήσω να αγοράζω κινητά με 200-300€ και να χαλάνε. Κουράστηκα. Το iPhone,είναι ακριβό,αλλά είναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • AfroditiTav
    2
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ενα αρκετα ευχρηστο κινητο τηλεφωνο με παμπολλες δυνατοτητες για επικοινωνια, δικτυωση, gaming, επαγγελματικη χρηση και χρηστικοτητα εν συνολω. Θα το συνεστηνα, ομως, ιδιειτερα σε επαγγελματιες , με συχνη επαφη με το διαδικτυο . Προσοχη στην χρηση του, ειναι αρκετα ευαισθητο απο αποψη υλικου. Θα προτεινα την αγορα και μιας θηκης για την προστασια του.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

125 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (9)

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες