Wacaco Minipresso NS 2 Φορητή Μηχανή Καφέ για Camping
Διάφορα Αξεσουάρ Camping

Wacaco Minipresso NS 2 Φορητή Μηχανή Καφέ για Camping Κωδικός: 39493647

Το Minipresso NS2 είναι η νέα γενιά του γνωστού Minipresso NS. Μικρότερη και ελαφρύτερη, είναι ακόμα πιο φορητή, ενώ εξακολουθεί να προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εσπρέσο χάρη στη χρήση των NS...

Δες όλη την περιγραφή

Το Minipresso NS2 είναι η νέα γενιά του γνωστού Minipresso NS. Μικρότερη και ελαφρύτερη, είναι ακόμα πιο φορητή, ενώ εξακολουθεί να προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εσπρέσο χάρη στη χρήση των NS CAPSULES*. Το πλεονέκτημα της παρασκευής με κάψουλα είναι ότι ο καφές είναι ήδη αλεσμένος, μετρημένος και πατημένος με μεγαλύτερη ακρίβεια σε μια συμπυκνωμένη ερμητικά...

Δες όλη την περιγραφή
64,40
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5 τεμάχια

από 64,40 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 64,40 €

  2. 64,50 €

  3. 64,90 €

  4. 64,90 €

  5. 64,90 €

  6. 64,90 €

  7. 64,48 €

  8. 64,48 €

  9. 64,40 €

  10. 64,50 €

  11. 64,90 €

  12. 64,90 €

  13. 64,47 €

Περιγραφή

Το Minipresso NS2 είναι η νέα γενιά του γνωστού Minipresso NS. Μικρότερη και ελαφρύτερη, είναι ακόμα πιο φορητή, ενώ εξακολουθεί να προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εσπρέσο χάρη στη χρήση των NS CAPSULES*. Το πλεονέκτημα της παρασκευής με κάψουλα είναι ότι ο καφές είναι ήδη αλεσμένος, μετρημένος και πατημένος με μεγαλύτερη ακρίβεια σε μια συμπυκνωμένη ερμητικά κλειστή συσκευασία για την τέλεια διατήρηση όλων των γεύσεων του φρεσκοαλεσμένου καφέ. Μένουν ελάχιστα περιθώρια λάθους, έτσι ώστε ο εσπρέσο σας να φαίνεται και να έχει υπέροχη γεύση φλιτζάνι με φλιτζάνι. Η χρήση των καψουλών είναι επίσης πιο βολική, χωρίς ακαταστασία και καθιστά τη μηχανή εσπρέσο σας πιο εύκολη στον καθαρισμό μετά τη χρήση. Η Minipresso NS2 είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή σας για να απολαμβάνετε γρήγορα έως και 60 ml νόστιμου εσπρέσο στο σπίτι, στο γραφείο και εν κινήσει.

  • Για συμβατές κάψουλες Nespresso® Original
  • Διασκεδαστική παρασκευή - Συνεπής πλούσιος εσπρέσο με κρέμα
  • Εύκολο στη χρήση - Γρήγορος καθαρισμός
  • Λειτουργεί με το χέρι - Δεν απαιτείται ηλεκτρικό ρεύμα, ούτε μπαταρία
  • Φιλικό προς το περιβάλλον - Κατασκευάζεται εν μέρει από πολυμερή με βάση το σιτάρι
  • Εξαιρετικά συμπαγής - 130 χιλιοστά - 5 ίντσες
  • Εξαιρετικά ελαφρύ - 290g - 0.64 lb
  • Γαλλικό σχέδιο - Μοντέρνο και κομψό στυλ

Η λειτουργία του Minipresso NS2 είναι πολύ απλή. Προσθέστε οποιεσδήποτε συμβατές κάψουλες στην κεφαλή εξόδου. Προσθέστε ζεστό νερό στη δεξαμενή νερού. Ξεκλειδώστε το έμβολο από τη θέση του και πιέστε με μερικές κινήσεις για να αντλήσετε και να εξαγάγετε νόστιμο εσπρέσο με πλούσια κρέμα.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • Φλιτζάνι εσπρέσο
  • Δίσκος σταγόνας
  • Βούρτσα
  • Θήκη μεταφοράς
  • Πολυγλωσσικό βιβλίο οδηγιών
  • Κάρτα εγγύησης
  • Αυτοκόλλητο Wacaco

Χαρακτηριστικά

Είδος
Φορητή Μηχανή Καφέ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5
  2. 2
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Athanasios_Matsoukas

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετική επιλογή για τίμια καλό καφέ, με καλό καλό παχύ καϊμάκι. είναι συμπαγής, ελαφριά και πανευκολη στον χειρισμό της. Με ένα καλό ξέπλυμα μετά την χρήση είναι έτοιμη για αποθήκευση. ότι πρέπει για αποδράσεις στην ύπαιθρο και όχι μόνο!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_Kirkos
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κάνει ανέλπιστα καλό καφέ , το μόνο αρνητικό ότι μετά την δεύτερη συνεχόμενη κάψουλα βγάζει και σκέτο νερό περιμετρικά από το σημείο που βγάζει τον καφέ. Διορθώνεται αρκετά όταν κάνεις την διαδικασία με αργές κινήσεις . Κατά τα άλλα είναι εξαιρετικό να μπορείς να πίνεις ωραίο καφέ οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι ! Την χρησιμοποιώ σε πεζοπορίες στο βουνό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • groubis
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απο τις φορητές καφετέριες της wacaco πιστεύω είναι η καλύτερη.Πιο μαζεμένη και πιο ποιοτική κατασκευή απο την πρώτη ΝS, με 18 bar πίεση και με μεγαλύτερη χωρητικότητα νερού, φτιάχνει εναν καλό διπλό εσπρέσσο με πλουσια κρέμα πού δέν έχει να ζηλέψει τίποτα απο μια καλή μηχανή ρεύματος.Ο καφές βγαίνει μία χαρά ζεστός το κολπο είναι να βάζετε πρώτα μια σκέτη δόση βραστού νερού καί αμέσως μετά την κάψουλα με νέο βραστο νερό για να ζεσταθεί.Επισης κάτι πού δεν αναφέρεται, το μέρος που πέρνει το ζεστό νερό είναι διπλού τοιχώματος που λειτουργεί σαν θερμός κ δεν σας καίει όταν την πιάνετε.Μολις φτιάξετε τον καφέ σας καλο είναι να την ξεπλένετε με τρέχουμενο νερό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Valanttis
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μετά από μερικές χρήσεις με καυτό νερό, παρατήρησα ότι εκτός απο τον καφέ μέσα στο ποτήρι στάζει απο κάπου κ σκετο νερό. Επίσης ξεβιδώνεται πολύ δύσκολα για αλλαγή κάψουλας. Αλλά εκτός από τα άνωθεν αναφερόμενα αρνητικά , έιναι μια εξαιρετική λύση για να πίνεις την εσπρεσσάρα σου οπουδήποτε!!!!
    Συστήνεται , παρόλα τα μικρά αρνητικά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ioannis_land
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κάνει καλό καφέ είναι μικρή και πολύ βολική
    Εάν ο πρώτος καφές σας φαίνεται χλιαρός, μπορείτε να βάλετε ζεστό νερό να τραβήξετε μια δόση χωρίς καφέ ώστε να ζεσταθεί η μηχανή και στη συνέχεια να φτιάξετε τον καφέ σας.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • pavlos.chatzi
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Την έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές. Κάνει ανέλπιστα καλό καφέ (αν και ποσότητα espresso) και με πλούσιο καϊμάκι. Είναι πολύ μικρή και βολική. Μπορείς να τη γεμίσεις με βραστό νερό, να βάλεις την κάψουλα καφέ και να την πάρεις έτοιμη μαζί σου σε μια βόλτα. Αν δεν αργήσεις πολύ να την χρησιμοποιήσεις, είναι ικανοποιητικά ζεστός ο καφές. Αλλιώς με μικρό θερμός κουβαλάς άνετα νερό για 2 καφέδες. Γενικά είναι καλή και για ταξίδι, εγώ που έχω ανάγκη έναν εσπρέσο το πρωί στο ξενοδοχείο όπου συνήθως είναι χάλια ο καφές τους, σκοπεύω να την εκμεταλλευτώ στα ταξίδια μου καθώς απαιτεί ελάχιστο χώρο στο σακίδιο. Την βρήκα σε προσφορά 55 ευρώ οπότε είμαι ικανοποιημένος για την επένδυση.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το έχεις παντού μαζί σου κ κάνει ποιοτικό καφέ . Πολύ ευχαριστημένη από το προϊόν

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

97 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (2)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες