AOC U34G3XM VA HDR Gaming Monitor 34" QHD 3440x1440 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTG
Οθόνες Υπολογιστών

AOC U34G3XM VA HDR Gaming Monitor 34" QHD 3440x1440 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGΚωδικός: 39561086

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Aspect ratio 21:9
  • Αντίθεση 3000:1
  • FreeSync Premium
  • HDR10, 1ms MPRT
  • Σύνδεση: DisplayPort, HDMI
Δες όλη την περιγραφή
350,00
ΠαράδοσηΤρί, 22 Οκτ - Τρί, 12 Νοε
+56,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Θα χρειαστείς μαζί

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 350,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 350,00 €

Περιγραφή

Gaming monitor υψηλών αποδόσεων

Η οθόνη της AOC απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια μεγάλη οθόνη με υψηλή ανάλυση και απόκριση για gaming, παραγωγή περιεχομένου και επαγγελματική χρήση. Προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και πλούσια χρωματική αναπαραγωγή. Διαθέτει επίπεδο πάνελ VA 21:9 Wide Quad High Definition, HDR10, εξαιρετική αντίθεση, ρυθμό ανανέωσης 144Hz, AdaptiveSync, υποστήριξη πολλών ωρών εργασίας και multitasking με Picture by Picture.

WQHD Ανάλυση

Με ανάλυση 3440 x 1440 Wide Quad HD (WQHD), προσφέρει ανώτερη ποιότητα εικόνας και καθαρές εικόνες που αποκαλύπτουν κάθε λεπτομέρεια. 

Η αναλογία διαστάσεων ευρείας οθόνης 21:9 είναι ιδανική για παρακολούθηση ταινιών σε εκτεταμένη μορφή ή για να βυθιστείτε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι, ενώ προσφέρει περισσότερο χώρο όταν είναι ώρα για εργασία.

VA Panel

Τα πάνελ VA (κάθετη ευθυγράμμιση) εμφανίζουν βαθύτερο μαύρο και υψηλή αντίθεση για εξαιρετικά ζωντανές και φωτεινές εικόνες.

Το αληθινό χρώμα 8 bit παρέχει μια ευρεία χρωματική παλέτα για ζωντανές, φυσικής εμφάνισης εικόνες.

Ρυθμός ανανέωσης 144Hz

Εξοπλιστείτε με διπλάσιο ρυθμό καρέ από άλλες οθόνες και πείτε αντίο στον τραυλισμό της εικόνας και στη θολή κίνηση. 

Με ρυθμό ανανέωσης 144Hz, κάθε καρέ αποδίδεται με ευκρίνεια και ομαλή διαδοχή, ώστε να μπορείτε να ευθυγραμμίσετε τις λήψεις σας με ακρίβεια και να εκτιμήσετε τους αγώνες υψηλής ταχύτητας σε όλο τους το μεγαλείο.

1ms MPRT

Το MPRT είναι ένα αρκτικόλεξο για τον χρόνο απόκρισης κινούμενης εικόνας. Η τεχνολογία MPRT απενεργοποιεί και ενεργοποιεί τον οπίσθιο φωτισμό της οθόνης σας κατά τις αλλαγές της εικόνας. 

Με το μειωμένο χρονικό διάστημα που εμφανίζεται ένα καρέ στην οθόνη, τα εφέ «φαντάσματος» και «θολώματος» μειώνονται, με αποτέλεσμα μια πιο ομαλή, πιο «ρευστή» αίσθηση εμπειρίας παιχνιδιού.

AMD FreeSync Premium

Απολαύστε την καλύτερη ποιότητα γραφικών ακόμα και σε παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό. Η τεχνολογία AMD FreeSync Premium διασφαλίζει ότι οι ρυθμοί ανανέωσης της GPU και της οθόνης συγχρονίζονται, γεγονός που παρέχει μια ρευστή, χωρίς σκισίματα εμπειρία παιχνιδιού στην υψηλότερη απόδοση. 

Το AMD FreeSync Premium διαθέτει ρυθμό ανανέωσης τουλάχιστον 120Hz, μειώνοντας το θάμπωμα και οξύνοντας την εικόνα για μια πιο ζωντανή εμπειρία. Η λειτουργία LFC εξαλείφει τον κίνδυνο τραυλισμού σε περίπτωση που ο ρυθμός καρέ πέσει κάτω από τον ρυθμό ανανέωσης.

Picture by picture (PBP)

Το Picture by Picture είναι μια λειτουργία που σας επιτρέπει να αξιοποιείτε ταυτόχρονα πολλαπλές πηγές (π.χ. από το φορητό και τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας) και να τις εμφανίζετε στην ίδια οθόνη. 

Η επιβλητική επισκόπησή της σας δίνει περισσότερο έλεγχο και ενισχύει σημαντικά την αποδοτικότητά σας τόσο κατά τη ροή, όσο και κατά την εργασία και την αναπαραγωγή.

Low input lag

Απελευθερώστε τα αντανακλαστικά σας μεταβαίνοντας στη λειτουργία AOC Low Input Lag. Αυτή η λειτουργία επανασυνδέει την οθόνη προς όφελος του ωμού χρόνου απόκρισης, δίνοντας το απόλυτο πλεονέκτημα σε δύσκολες καταστάσεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

G-Menu

Το AOC G-Menu είναι ένα δωρεάν εργαλείο που μπορείτε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας για πλήρη προσαρμογή σε συνδυασμό με μέγιστη ευκολία για οποιαδήποτε οθόνη AOC ή AGON.

Βάση ρυθμιζόμενου ύψους

Ανυψώστε ή χαμηλώστε την οθόνη ώστε να ταιριάζει στο ύψος και τις προτιμήσεις κάθε ατόμου. Η εύκολα ρυθμιζόμενη βάση εξασφαλίζει ώρες άνεσης.

Πλήρης εργονομία νιώστε την άνεση

Η ρυθμιζόμενη σε ύψος, κλίση και περιστρεφόμενη βάση της AOC σας βοηθούν να βρείτε την πιο άνετη και υγιεινή θέση.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • Οθόνη
  • Βάση
  • Καλώδιο ρεύματος
  • Καλώδιο HDMI 1.8m
  • Καλώδιο DisplayPort 1.8m

Κατασκευαστής

AOC

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Panel
VA
HDR
Ναι
Curved
Όχι
UltraWide
Ναι
Διαγώνιος
34 "
Ανάλυση
3440x1440
Αντίθεση
3000 :1
Χρόνος Απόκρισης (GTG)
4 ms
Ρυθμός Ανανέωσης
144 Hz
Aspect Ratio
21:9

Εργονομία Βάσης

Ρύθμιση Κλίσης
Ναι
Ρύθμιση Ύψους
Ναι
Κατακόρυφη Περιστροφή
Όχι
Οριζόντια Περιστροφή
Όχι
Δυνατότητα Επιτοίχιας Τοποθέτησης (Vesa)
100 x 100 mm

Συνδεσιμότητα

Τύπος Σύνδεσης
DisplayPort, HDMI

Έξτρα Χαρακτηριστικά

Είδος Monitor
Gaming Monitor
Ηχεία
Ναι
Δυνατότητες & Λειτουργίες
FreeSync Premium
Eye Comfort
-
Χρώμα
Μαύρο

Ενεργειακή Ετικέτα

Κατανάλωση Ενέργειας
33 kWh/1000h
Ενεργειακή Κλάση
G

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Χωρίςκενάγιατίμπορώ
    5
    15 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    34 ιντσες monitor με 320 ευρω μη το πειτε ουτε του παπα...οποιος γκρινιαζει για χρωματα και γωνιες θεασης ας εβαζε το χερι στην τσεπη αρκετα πιο βαθια..αλλιως ας μη κλαιει τωρα.τι περιμενετε να σας δωσουν OLED με 300 ευρω?εγω παντως που μπορουσα να το βαλω δε το εκανα...η γωνια θεασης οντως δεν ειναι καλη, αλλα ποιον ενδιαφερει? αφου ολοι καθονται ευθεια στη οθονη οποτε να μιλαμε για μιση φορα που θα σκυψεις να παρεις τον καφε σου και θα χρειαστει να δεις απο πλαγια ειναι ανουσιο...τα χρωματα κομπλε ειναι και το μενου ευκολο μπορεις να τα κανεις ξεκουραστα η πολυ εντονα, ειδικα για οποιον κατεβασει το software της AOC (Gmenu) ωστε να φτιαχνει γρηγορα προφιλ η να χρησιμοποιει τα ειδη ετοιμα για διαφορετικες περιστασεις, απο κει και περα μιλαμε για 144hz και 1ms με 320 ευρω πραγμα που δεν θα βρεις σε τετοια τιμη και που σημαινουν οτι παει σφαιρα προσοχη τα 144hz τα πιανει μονο με το displayport,με το HDMI παει μεχρι 100hz.H βαση ειναι πολυ καλη και ανεβοκατεβαινει και στριβει ευκολα απλα ειναι πολυ μεγαλη χωρις λογο οποτε θελει γραφειο με αρκετο βαθος αλλιως αν εχετε mousepad μεγαλο που μπαινουν πανω τα περιφερειακα ισως παταει πανω και η βαση.το δικο μου ειναι 65 εκατοστα και χωραει ανετα με μεγαλο Mousepad απλα ειναι custom παραγγελια,αυτα που πουλανε ετοιμα ειναι 60 οποτε εκει προσοχη μετρηστε.τελος οπως λεει και το ρητο οποιος παει σε ultrawide δε ξαναγυρναει πισω.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Γωνία θέασης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • TechBoy
    3
    1 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πράγματι, όπως λένε και πολύ, δεν κάνει για χρήση γραφέιου. Την πήραμε σε εταιρία πληροφορικής λόγω μεγέθους και εξαιρετικής βάσης που έχουν απο μαμά τα AOC. Όμως τα χρώματα δεν ειναι πολύ καλά και και η γωνία καλής θέασης είναι περιορισμένη. Τέλος, ποτέ για Mac... Πέφτει στο minimum refresh rate και κάνει άλματα ακόμα και το ποντίκι.

    • Άνεση
    • Απόκριση
    • Μενού
    • Εικόνα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Γωνία θέασης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panos_M65
    2
    0 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

    Μέτρια εως κακή οθόνη! Την παρηγγειλα γιατι ειδα αρκετα καλα σχολια και εδω αλλα και σε διαφορα reviews. Μαλλον ειναι περισσότερο για Gaming (λογω του 1ms).
    Η γωνια θεασης ειναι τραγική και φαινεται σαν να ξεθωριάζει αν δεις απο άλλη γωνία, στην αρχή νόμιζα οτι ήθελαν ρυμιση τα settings αλλά...δεν
    Επίσης χρώματα ψιλο-απαράδεκτα (συγκρίνοντας και με τις άλλες δυο οθόνες που έχω).
    Ακομη εναν κακο ειναι οτι δεν εχει κάθετη (υψος) ρυθμιση και μπορει να ειναι σχετικα χαμηλή (προσωπικά θα ήθελα να ήταν λίγο πιο ψηλη αλλα λογω της βασης του που ειναι σχε σχημα Χ δεν μπορω καν να βαλω κατι απο κατω δυστυχως)

    Τα καλά? Ευκολο-καλό Menu, ευκολη συνδεση, γρηγορη τοποθετηση.

    Αν ξαναγοραζα, θα έδινα λίγο παραπάνω λεφτά να πάρω κάτι καλύτερο...

    • Μενού
    • Απόκριση
    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Γωνία θέασης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tokou
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για το κόστος της είναι η καλύτερη επιλογή που έχει κυκλοφορήσει. Δοκιμασμένη με gaming laptop msi για παιχνίδια, Macbook Air intel και Macbook Pro M1 για δουλειά γραφείου χωρίς πρόβλημα.

    Όπως έχουν γράψει και οι υπόλοιποι η γωνία θέασης δεν είναι πολύ καλή, αν βλέπεις από πλάγια φυσικά αλλιώς δεν επηρεάζει. Τα χρώματα είναι αρκετά καλά, σε σχέση με μια παλιότερη LG Ultrawide VA που είχα "χάνει" λίγο στο μαύρο αλλά ίσως λόγω refresh rate η εικόνα γενικά είναι καλύτερη. Φυσικά για full 144ΜΗz χρειάζεται σύνδεση με display port, αλλιώς με HDMI μέχρι 100MHz. Υπάρχει και ρύθμιση να φαίνεται το refresh rate στην οθόνη. Τα χρώματα δεν τα έχω πειράξει, παίζω με τις έτοιμες ρυθμίσεις που έχει πάρα πολλές.

    Το μενού είναι πολύ καλό και εύκολο. Το picture by picture mode είναι πανεύκολο το δοκίμασα με δύο λάπτοπ χωρίς προβλήματα, απλά θα πρέπει μάλλον να αλλάξετε χειροκίνητα την ανάλυση των συσκευών γιατί καμιά φορά δεν κάνει scale αυτόματα. Υπολογίστε μια ανάλυση περίπου στο μισό της μέγιστης πχ 1720 x κάτι.

    Gaming modes και κάτι άλλα modes δεν έχω δοκιμάσει.

    Η βάση είναι πολύ σταθερή απλά έχει μεγάλα πόδια, εμένα επειδή είναι κάπως στενότερο το γραφείο γιατί είναι σχήμα L την έχω στηρίξει σε βραχίονα για να γλιτώσω χώρο. Αν και καλός ο βραχίονας την έχω χαμηλώσει πολύ για να μην κουνιέται τόσο, είναι στο όριο από βάρος αλλά μέχρι στιγμής αντέχει.

    Από συνδεσιμότητα έχει τα βασικά, πολλές έξοδοι αλλά τίποτα εξτρά. Ηχεία δεν έχει μόνο έξοδο ακουστικών, όπως και άλλες οθόνες αναγνωρίζονται ως ηχεία από τα windows/macos μην μπερδευτείτε.

    Επίσης ένα καλό είναι ότι έχει την καλύτερη ονομαστική κατανάλωση ρεύματος στην κατηγορία, είναι μια κλάση καλύτερη από της υπόλοιπες, βέβαια δεν το έχω επαληθεύσει δεν με νοιάζει και τόσο πολύ. Για δουλειά γραφείου την αφήνω σε eco mode, για ποιο απαιτητικά games το αλλάζω.

    Γενικά είναι τρομερό vfm, από εκεί και πέρα αν κάποιος είναι πιο απαιτητικός και θέλει να ανέβει λίγο σε απόδοση θα πρέπει να δώσει τουλάχιστον τα διπλάσια χρήματα για αρχή και βλέπουμε. Οπότε αποφασίζετε ανάλογα.

    Το μόνο που μου λείπει προσωπικά είναι ότι δεν είναι curved, αλλά δε μπορείς να τα έχεις όλα. Εννοείτε ότι άμα πας σε ultrawide δε γυρίζεις πίσω.

    EDIT: Για να προσθέσω ότι δοκίμασα στα γρήγορα την εφαρμογή της AOC αλλά δεν είδα κάποια αλλαγή, μάλλον κάτι δεν έπαιξε με τη μια οπότε δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Όπως είπα για τη χρήση που κάνω το menu της με τις ρυθμίσεις με καλύπτει.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mpirmpis
    4
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλή κυρίως για gaming.

    Η γωνία θέασης είναι μέτρια και ίσως κουράζει μερικούς για δουλείες γραφείου, αλλά δεν αποτελεί πρόβλημα για παιχνίδια.

    Σε hdmi θύρες πιάνει έως 100hz btw. Θέλει DP για όλες τις δυνατότητες.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • aMax
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλή οθόνη και Value For Money <<<<<<<<<<<<<<<

    Για τα ηχεία που αναφέρει ότι έχει, μάλλον εχουν μπερδεύτει με την έξοδο ακουστικών!
    Στα settings, επίσης δεν υπάρχει κάτι που να παραπέμπει σε ρύθμιση ήχου, volume κλπ
    Όχι ότι με ενδιέφερε εμένα προσωπικά, απλή παρατήρηση...
    με κλειστα ματια θα την πρωτινά!

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • yiona.11
    5
    12 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλή οθόνη και Value For Money.
    Οι περισσότεροι ενδεχομένως να την προτιμήσουν για gaming μιας και ο χρόνος απόκρισης της είναι το 1ms και όχι τα 4ms όπως λέει η περιγραφή.
    Την πήρα κυρίως γιατί δίνει την δυνατότητα χρήσης 2 Η/Υ σε μια οθόνη PBP (Picture By Picture)
    Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη ακόμα στο κομμάτι αυτό.
    Θα επανέλθω.
    Για τα ηχεία που αναφέρει ότι έχει, μάλλον το μπερδεύει με την έξοδο ακουστικών.
    Στα settings, επίσης δεν υπάρχει κάτι που να παραπέμπει σε ρύθμιση ήχου, volume κλπ
    Μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να ακούσω ήχο από ηχεία οθόνης. Όχι ότι με ενδιέφερε εμένα προσωπικά κι όλας. Απλή παρατήρηση.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Είναι κυρίως για Gaming...είναι πολύ καλή!την έχω 2 χρόνια και θα πάει ακόμα φαίνετε!

    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Άνεση
    • Γωνία θέασης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

45 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
krinik88

Στο βίντεο που έχουν στο skroutz δείχνει ότι είναι Curved, ισχύει;

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)

Παρόμοια προϊόντα

AOC U34G3XM VA HDR Gaming Monitor 34" QHD 3440x1440 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGAOC U34G3XM VA HDR Gaming Monitor 34" QHD 3440x1440 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGAOC CU34G2X Ultrawide VA Curved Gaming Monitor 34" QHD 3440x1440 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGAOC CU34G2X Ultrawide VA Curved Gaming Monitor 34" QHD 3440x1440 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGSamsung Odyssey G5 LC34G55TWWPXEN Ultrawide VA HDR Curved Gaming Monitor 34" QHD 3440x1440 165HzSamsung Odyssey G5 LC34G55TWWPXEN Ultrawide VA HDR Curved Gaming Monitor 34" QHD 3440x1440 165HzGigabyte G34WQC Ultrawide VA HDR Curved Gaming Monitor 34" QHD 3440x1440 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGGigabyte G34WQC Ultrawide VA HDR Curved Gaming Monitor 34" QHD 3440x1440 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGAOC CU34G2XP/BK Ultrawide VA HDR Curved Gaming Monitor 34" QHD 3440x1440 180Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGAOC CU34G2XP/BK Ultrawide VA HDR Curved Gaming Monitor 34" QHD 3440x1440 180Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTG
από 350,00 €από 310,90 €από 346,32 €από 349,20 €από 358,00 €
ΚατασκευαστήςAOCAOCSamsungGigabyteAOC
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Διαγώνιος34 "34 "34 "34 "34 "
Περισσότερα χαρακτηριστικά