Παιδικά Ποδοσφαιρικά Παπούτσια

Nike Παιδικά Ποδοσφαιρικά Παπούτσια Jr Legend 9 Academy Tf με Σχάρα ΜωβΚωδικός: 39826740

Ελαφρύ και φτιαγμένο για να αποδίδει στη μεγαλύτερη σκηνή, αυτό το Space PurpleWhite του Nike Legends IX γιορτάζει τόσο τη συνδεσιμότητα όσο και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Δες όλη την περιγραφή

Ελαφρύ και φτιαγμένο για να αποδίδει στη μεγαλύτερη σκηνή, αυτό το Space PurpleWhite του Nike Legends IX γιορτάζει τόσο τη συνδεσιμότητα όσο και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Δες όλη την περιγραφή
39,90
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

από 39,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 41,25 €

  2. 39,90 €

  3. 47,00 €

  4. 41,24 €

  5. 70,00 €

Περιγραφή

Ελαφρύ και φτιαγμένο για να αποδίδει στη μεγαλύτερη σκηνή, αυτό το Space PurpleWhite του Nike Legends IX γιορτάζει τόσο τη συνδεσιμότητα όσο και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Το φουτουριστικό στυλ φοριέται από μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, ενώ παίζουν στο κορυφαίο διεθνές τουρνουά και προσφέρει ένα επάνω μέρος κατασκευασμένο από δέρμα μοσχαριού υψηλής ποιότητας με υφή χωρίς ραφές καθώς και λοβούς αφρού για εξαιρετικό έλεγχο κάτω από το πόδι - ιδανικό για επιθετικό στυλ παιχνιδιού! 

Για να διασφαλιστεί η μέγιστη ευελιξία υπάρχουν ελαφροί ενδιάμεσοι σόλοι σε συνδυασμό με μοτίβο πρόσφυσης με βάση τα δεδομένα, ενώ τα επίπεδα άνεσης έχουν βελτιωθεί χάρη σε μια βελτιωμένη εφαρμογή γύρω από τη γλώσσα σας, η οποία ανταγωνίζεται αυτή που αναμένεται από οποιοδήποτε μοντέλο Tiempo. Αντιπροσωπεύοντας τον Virgil van Dijk ως μέρος της σειράς endorsee, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτά τα αθλητικά με χλοοτάπητα δεν κάνουν συμβιβασμούς όταν η απόδοση έχει μεγαλύτερη σημασία!

Κατασκευαστής

Nike

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
DR6072-510
Τύπος
με Σχάρα
Ύψος
Χαμηλό
Χρώμα
Μωβ
Χωρίς Κορδόνια
Όχι
με Καλτσάκι
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη