Aqua Marina Tomahawk III Air-C 28360 Πλαστικό Kayak Θαλάσσης 3 Ατόμων Μπλε
Κανό & Kayak

Aqua Marina Tomahawk III Air-C 28360 Πλαστικό Kayak Θαλάσσης 3 Ατόμων Μπλε Κωδικός: 39902173

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Τύπος: Sit in
  • Μέγιστο φορτίο: 260 κιλά
  • Βάρος: 24.7 κιλά
  • Μήκος: 478 εκ.
  • Πλάτος: 88 εκ.
Δες όλη την περιγραφή

από 999,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    999,00 €

  2. 999,00 €

Περιγραφή

Το φουσκωτό καγιάκ Tomahawk της Aqua Marina, είναι ιδανικό για τους λάτρεις της περιπέτειας, που αναζητούν ένα αξιόπιστο καγιάκ touring για μεγάλες αποστάσεις. Κατάλληλο για 3 άτομα και μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 260 κιλά. Σχεδιασμένο για θάλασσα με ήρεμα νερά, λίμνες και κανάλια.

Τεχνολογία Drop Stitch

Είναι ένα πολύ καλά σχεδιασμένο και προσεκτικά κατασκευασμένο καγιάκ που βελτιστοποιεί την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα ενώ παράλληλα προσφέρει άνεση και σταθερότητα. Κατασκευασμένο εξολοκλήρου με τεχνολογία Drop Stitch διπλού τοιχώματος για μέγιστη ακαμψία και σταθερότητα.


Προστασία V-Cone

Διαθέτει ειδικό καμπυλωτό σχεδιασμό, με κωνικές τύπου "V" πρύμνη και πλώρη, για να απομακρύνουν τυχόν νερά που μπορεί να μπαίνουν κατά την πλεύση, εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη διαδρομή

Σύστημα πτερυγίων

Είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα 2 κεντρικών πτερυγίων που βελτιστοποιήσουν την κατεύθυνση και τον έλεγχο του καγιάκ. Επιτρέπει στον κωπηλάτη να έχει ακρίβεια και απόλυτο έλεγχο κατά την πλοήγηση, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες ή την ένταση των κυμάτων.

Premium ρυθμιζόμενα καθίσματα

Τα Premium ρυθμιζόμενα καθίσματα προσφέρουν υψηλή πλάτη για άνεση και στήριξη κατά τη διάρκεια των εξορμήσεών σας. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένα με σπογγώδες μαξιλάρι για μια απαλή αίσθηση και επιπλέον υποστήριξη. Επίσης διαθέτει πολλαπλές θήκες αποθήκευσης, για να μεταφέρετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα είδη για τις περιπέτειες σας στο νερό.

Splash Guard

Το Splash Guard αποτρέπει τις πιτσιλιές να εισέλθουν στο κόκπιτ, προστατεύοντας έτσι τον κωπηλάτη και τις αποσκευές από υγρασία και νερό. Αυτό διασφαλίζει ότι ο χώρος του κόκπιτ παραμένει στεγνός και άνετος, επιτρέποντας στον κωπηλάτη να κωπηλατήσει άνετα και χωρίς διακοπές.

3 ξεχωριστοί θάλαμοι αέρα

Το σύστημα 3 ξεχωριστών θαλάμων αέρα παρέχει επιπλέον σταθερότητα, καθώς αν ένας από τους θαλάμους προσβληθεί, τα υπόλοιπα παραμένουν ανέπαφα, εξασφαλίζοντας ότι το καγιάκ θα παραμείνει λειτουργικό και ασφαλές για την επιστροφή σας στην ακτή. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε μεγάλες αποστάσεις, όπου οι συνθήκες μπορεί να είναι μεταβαλλόμενες και αντιμετωπίζετε πιθανότητα πιο απαιτητικών καιρικών συνθηκών.

Λαβές μεταφοράς

Διαθέτει πρακτικές λαβές μεταφοράς που κατασκευάζονται από καουτσούκ, προσφέροντας ευκολία και άνεση κατά τη μεταφορά του.

Οι λαβές μεταφοράς τοποθετούνται στο μπροστινό, πίσω και κεντρικό τμήμα του κανό, επιτρέποντάς σας να το ανακουμπήσετε εύκολα και να το μεταφέρετε προς ή από το νερό. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή τους από καουτσούκ προσφέρει άνεση στα χέρια και αποτρέπει το ολισθαίνει όταν τα χέρια είναι υγρά.

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

  • Σακίδιο πλάτης με φερμουάρ
  • 3 καθίσματα ψηλής πλάτης με αφρώδες μαξιλάρι και τσέπες
  • 2 πτερύγια kayak
  • Αντλία αέρος διπλής ενέργειας Liquid Air V1

Κατασκευαστής

Aqua Marina

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Είδος
Θαλάσσης
Τύπος
Sit in
Χρώμα
Μπλε

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα
3 Ατόμων
Υλικό
Πλαστικά Kayak

Διαστάσεις

Μήκος
478 cm
Πλάτος
88 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες