Martin Irene 55 Πάγκος με Νιπτήρα & Καθρέπτη με Φως Μ51xΒ34xΥ83cm Λευκός
Πάγκοι Μπάνιου

Martin Irene 55 Πάγκος με Νιπτήρα & Καθρέπτη με Φως Μ51xΒ34xΥ83cm Λευκός Κωδικός: 39941260

Σετ μπάνιου 3 τεμαχίων, της εταιρείας Martin, αποτελούμενο από πάγκο, νιπτήρα και καθρέφτη. Ο πάγκος διαθέτει αποθηκευτικό χώρο όπου μπορείτε να τοποθετήσετε πετσέτες, καλλυντικά και γενικά οτιδήποτε είναι χρήσιμο για την καθημερινότητα σας. Ο νιπτήρας που περιλαμβάνεται εφάπτεται πάνω στον πάγκο. Με τον καθρέφτη θα μπορέσετε άνετα να φροντίσετε για την...
Δες όλη την περιγραφή

Χαρακτηριστικά & Διαστάσεις

  • Τοποθέτηση: Δαπέδου
  • Υλικό : MDF
  • Μήκος: 51cm
  • Βάθος: 34cm
  • Ύψος: 83cm
196,00
ΠαράδοσηΠαρ, 16 Αυγ - Τρί, 20 Αυγ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

από 196,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    196,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    196,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    196,00 €

  4. 196,00 €

  5. 196,00 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    196,00 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    196,00 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    196,00 €

  9. 196,00 €

Περιγραφή

Σετ μπάνιου 3 τεμαχίων, της εταιρείας Martin, αποτελούμενο από πάγκο, νιπτήρα και καθρέφτη. Ο πάγκος διαθέτει αποθηκευτικό χώρο όπου μπορείτε να τοποθετήσετε πετσέτες, καλλυντικά και γενικά οτιδήποτε είναι χρήσιμο για την καθημερινότητα σας. Ο νιπτήρας που περιλαμβάνεται εφάπτεται πάνω στον πάγκο. Με τον καθρέφτη θα μπορέσετε άνετα να φροντίσετε για την περιποίηση του προσώπου σας, αλλά παράλληλα θα προσθέσει κομψότητα στο μπάνιο σας. Το φως που διαθέτει θα σας προσφέρει ομογενή φωτισμό, χωρίς σκιές για να έχετε τη βέλτιστη ορατότητα.
Τοποθετείται στο δάπεδο και δίνει την ευελιξία της εύκολης μετακίνησης, κάτι που είναι πολύ βολικό στην περίπτωση που το σπίτι δεν είναι δικό σας.
Κατασκευάζεται από MDF, το οποίο είναι ένα είδος τεχνητής ξυλείας και αποτελείται από ίνες ξύλου, ρητίνη, νερό και κερί παραφίνης. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι είναι άνθυγρο, παρέχοντας έτσι μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς χρησιμοποιεί ανακυκλωμένο ξύλο. Τέλος είναι πιο οικονομική λύση, σε σχέση με το μασίφ ξύλο.
Το φινίρισμα είναι γυαλιστερό, το οποίο αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του επίπλου αλλά παράλληλα δίνει έναν τόνο λάμψης στο μπάνιο.

Χαρακτηριστικά & Διαστάσεις

  • Τοποθέτηση: Δαπέδου
  • Υλικό : MDF
  • Μήκος: 51cm
  • Βάθος: 34cm
  • Ύψος: 83cm

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
9SIR055WHR

Χαρακτηριστικά

Τοποθέτηση
Δαπέδου
Υλικό
MDF
Χρώμα
Λευκό
Φινίρισμα
Γυαλιστερό
με Φως
Ναι

Περιεχόμενα

με Νιπτήρα
Ναι
με Καθρέπτη
Ναι
με Στήλη
Όχι

Διαστάσεις

Μήκος
51 cm
Βάθος
34 cm
Ύψος
83 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Chi3ftain
    3
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Όποιος θέλει να το πάρει για το σύνολο , καλύτερα να το αφήσει και να πάρει κάτι άλλο ή να επιλέξει 2 διαφορετικά πάνω κάτω. Το κάτω επιπλάκι ήρθε κοπανημένο στις πάνω γωνίες παρόλο που ήταν συσκευασμένο καλά ( δεν ήταν θέμα μεταφορέα αλλά από μαμά συναρμολόγησης ). Εκεί που είχε καβίλιες και βίδες ήταν βιδωμένο περισσότερο και είχε φουσκώσει η μελαμίνη απο την άλλη μεριά. Ευτυχώς το πάνω μέρος καλύφθηκε απο τον νεροχύτη και δεν φαίνονται τα κοπανήματα. Για να πατήσει σωστά ο νεροχύτης πρέπει να αδειάσεις μια σιλικόνη ολόκληρη πάνω στη μελαμίνη που θα πατήσει (απαράδεχτο) αλλιώς είναι στον αέρα. Πάμε και στο χειρότερο τώρα... Το πάνω επιπλάκι. Άλλο υλικό από το κάτω . Μελαμίνη της φάπας, μη θωρακισμένο για υγρασίες. Σε 3 μήνες το πολύ θα είναι για πέταμα. Το πιό άσχημο απ 'ολα είναι η στερέωση. Έχει 2 τριγωνικά κρεμαστάρια που φαίνονται απο το πάνω μέρος (δεκαετία 60). Δεν έχει δηλαδή γωνίες - βάσεις να κουμπώνει πίσω απο το έπιπλο για να μην φαίνονται οι βίδες. Αν βάλεις κάτι παραπάνω από 2 οδοντόβουρτσες θα το φας στο κεφάλι για πλάκα. Είμαι σε φάση να παροπλιστεί και να μπει ένας καθρέφτης για να μην κλαίμε τον νιπτήρα. Όποιος παρόλα αυτά θέλει να το πάρει, πρέπει να επιλέξει μακριά και ψηλή βρύση καθώς ο νεροχύτης έχει πολύ μέσα την τρύπα και το νερό θα τρέχει πάνω στον νιπτήρα και όχι μέσα (είχα πάρει μια απλή και την "έφαγα"... βλέπε φωτογραφία με την σωστή ) ... καλές αγορές - ρίσκο ....

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Δεν είναι ακριβώς όπως στη φωτογραφία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Δεν έχει και τόσο ικανοποιητικό αριθμό χώρων οργάνωσης
    • Ευκολία τοποθέτησης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες