H7 LED Canbus 12V/24V 60W 15000LM 6500K IP68 A500 SVUS 5 NIGHTEYE 2 X 30W 2 έτη εγγύηση
Λάμπες Αυτοκινήτου

H7 LED Canbus 12V/24V 60W 15000LM 6500K IP68 A500 SVUS 5 NIGHTEYE 2 X 30W 2 έτη εγγύησηΚωδικός: 40031375

Σετ λάμπες LED τύπου H7 της εταιρείας Nighteye. Ο τύπος φανερώνει τον τρόπο που στερεώνεται η λάμπα στο ντουί του οχήματος, τον αριθμό νημάτων και την ηλεκτρική ενέργεια που χρειάζεται. Συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο του οχήματός σας για τη σωστή επιλογή λάμπας. Στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να τοποθετηθεί στα φώτα διασταύρωσης (μεσαία), τα φώτα πορείας...
Δες όλη την περιγραφή

  • Ισχύς: 60W
  • Θερμοκρασία Χρώματος: 6500K
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 60,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 60,00 €

Περιγραφή

Σετ λάμπες LED τύπου H7 της εταιρείας Nighteye. Ο τύπος φανερώνει τον τρόπο που στερεώνεται η λάμπα στο ντουί του οχήματος, τον αριθμό νημάτων και την ηλεκτρική ενέργεια που χρειάζεται. Συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο του οχήματός σας για τη σωστή επιλογή λάμπας. Στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να τοποθετηθεί στα φώτα διασταύρωσης (μεσαία), τα φώτα πορείας (μεγάλα/μεγάλη σκάλα) και τα φώτα ομίχλης.

Η τεχνολογία λειτουργίας LED προσφέρει μεγαλύτερη φωτεινότητα, συνεπώς και ορατότητα, σε σχέση με τις λάμπες αλογόνου και Xenon. Επίσης είναι πιο ανθεκτικές από τις λάμπες αλογόνου και έχουν υψηλότερο κόστος από τις αλογόνου και Xenon. Ωστόσο έχουν ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, που μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 30.000 ώρες.

Μπορούν να συνδεθούν σε σύστημα CAN Bus. Το σύστημα αυτό βλέπει την κατανάλωση που έχει ο λαμπτήρας και αναγνωρίζει εάν είναι καμένος ή όχι, στέλνοντας ενδείξεις στο καντράν. Πριν επιλέξετε λάμπες για το όχημά σας προτείνεται να συμβουλευτείτε το εγχειρίδιό του για την ελάχιστη κατανάλωση που χρειάζεται ώστε να μη χτυπήσει το σύστημα CAN Bus.

  • Ισχύς: 60W
  • Θερμοκρασία Χρώματος: 6500K

Χαρακτηριστικά

Τύπος
H7
Τεχνολογία
LED
Ισχύς
60 W
Θερμοκρασία Χρώματος
6500 K
Χρώμα Φωτισμού
Ψυχρό Λευκό
Τάση
-
Τεμάχια
2 τμχ
Canbus
Ναι
Off Road
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • alex_papanast

    Επιβεβαιωμένη αγορά από ElectronicaEshop

    Τοποθετήθηκαν σε golf 7. Λοιπόν οι λάμπες είναι plug and play. Βγάζεις τις παλιές βάζεις τις καινούριες και παίζουν χωρίς σφάλματα χωρίς τίποτα. Όσον αφορά την τοποθέτηση στο συγκεκριμένο αμάξι, στο φανάρι του οδηγού έφαγα ένα 40λεπτο και τελικά έβγαλα το φανάρι και την άλλαξα με την ησυχία μου…θα ήταν καλύτερο να είχαν μια λαβή στο πίσω μέρος που να βοηθάει στο κούμπωμα τους. Το χρώμα είναι πολύ καλό, θεωρώ πως είναι 6500Κ πραγματικά. Τώρα σε θέμα φωτεινότητας δεν μπορώ να πω ότι μου πέσανε τα σαγόνια. Προφανώς και είναι πολύ πιο φωτεινές από τις αλογόνου αλλά είναι ένα οκ αποτέλεσμα. Υ.Γ στο φανάρι του συνοδηγού σε ένα λεπτό είχε τοποθετηθεί. Το συγκεκριμένο αμάξι να ξέρετε στη μεσαία σκάλα του οδηγού θα σας παιδέψει αφάνταστα, όλες οι άλλες λάμπες θέλουν 1-2 λεπτά η καθεμία.

    • Δεν ενοχλούν τους άλλους οδηγούς
    • Θερμοκρασία χρώματος φωτισμού
    • Τοποθέτηση
    • Ένταση φωτισμού
    • Μπορεί να τις αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GIOTA_CHRISTODOULOU8231
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αν και απο το καταστημα μου ειπαν πως δεν κανουν για golf vi της αγορασα με δικο μου ρισκο και τελικα μπαινουν κουτι,εχουν ενα μικρο καλωδιακι το οποιο δεν το συνδεεις καπου ειναι το canbus του απλα το χωνεις μεσα στο φαναρι,απο την μερια του οδηγου με παιδεψε λιγο γιατι δεν εχει αρκετο χωρο λογο της ασφαλειοθυκης,δεν εχω παρασιτα στο ραδιο ουτε αναβει καποια ενδειξη στο καντραν

    • Ένταση φωτισμού
    • Δεν ενοχλούν τους άλλους οδηγούς
    • Θερμοκρασία χρώματος φωτισμού
    • Θα τις αγόραζα ξανά
    • Τοποθέτηση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν