Corsair K100 Air Ασύρματο Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με Cherry MX Ultra Low Profile διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US)
Gaming Πληκτρολόγια

Corsair K100 Air Ασύρματο Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με Cherry MX Ultra Low Profile διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US)Κωδικός: 40091559

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 108 πλήκτρα
  • Μέγεθος: Full Size
  • Γλώσσα: Αγγλικά (US)
  • Cherry MX Ultra Low Profile
Δες όλη την περιγραφή
294,90
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 287,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    299,90 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    294,90 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    299,90 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    336,14 €

  5. 315,12 €

  6. 450,18 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    289,70 €

  8. 390,40 €

  9. 333,10 €

  10. 336,39 €

  11. 362,30 €

  12. 335,00 €

  13. 315,70 €

  14. 310,01 €

  15. Επίσημος μεταπωλητής
    287,90 €

  16. Επίσημος μεταπωλητής
    287,90 €

  17. Επίσημος μεταπωλητής
    293,48 €

  18. Επίσημος μεταπωλητής
    363,27 €

  19. 319,00 €

  20. 329,00 €

  21. 332,80 €

  22. 364,42 €

  23. 312,08 €

  24. 386,31 €

  25. 331,88 €

  26. 392,66 €

  27. 403,50 €

Περιγραφή

Τρομερά λεπτό πληκτρολόγιο

Στο χαμηλότερο του σημείο είναι 11mm, πιο κοντό και από έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Διακόπτες CHERRY MX

Οι μηχανικοί διακόπτες Cherry MX σας δίνουν μια τρομερή αίσθηση πληκτρολόγησης και αυτό οφείλεται στη μικρή διαδρομή των 0.8mm που χρειάζεται για να ενεργοποιηθούν.

Κομψό πλαίσιο

Το κομψό κέλυφος από αλουμίνιο είναι ανθεκτικό και δίνει στιλ στο γραφείο σας.

Γρήγορη και ασφαλή σύνδεση

Εύκολη εναλλαγή μεταξύ 5 διαφορετικών συσκευών με Slipstream Wireless και Bluetooth, η επικοινωνία διαθέτει κρυπτογράφηση AES 128-bit. Διαθέτει και usb για ενσύρματη σύνδεση.

Παίξτε για μέρες

Έως και 50 ώρες διάρκεια μπαταρίας με φωτισμό RGB και έως 200 ώρες διάρκεια μπαταρίας χωρίς φωτισμό RGB.

Περισσότερος έλεγχος

Δημιουργήστε συντομεύσεις, προγραμματίστε μακροεντολές και εκκινήστε εφαρμογές άμεσα με τέσσερα πλήκτρα G

Τεχνολογια Υπερεπεξεργασιας Axon

Με την επικοινωνία Axon μπορείτε να αλλάξετε έως και 20 διαφορετικά χρώματα φωτισμού μέσω του πληκτρολογίου.

Φτιάξε το όπως θες

Δημιουργήστε όποιο χρωματισμό θέλετε στο φωτισμό του πληκτρολογίου και αποθηκεύστε έως και 50 προσωπικά προφιλ φωτισμού για άμεσες εναλλαγές ανάλογα με την διάθεση σας.

Κατασκευαστής

Corsair

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Σετ Πληκτρολόγιο & Ποντίκι
Όχι
Είδος
Μηχανικό
Φωτιζόμενα Πλήκτρα
Ναι
RGB Φωτισμός
Ναι
Μέγεθος
Full Size
Διακόπτες
Cherry MX Ultra Low Profile
Συμπεριφορά Διακοπτών
Tactile
Extra
Ροδέλα Έντασης Ήχου
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US

Συνδεσιμότητα

Ασύρματο
Ναι
Σύνδεση
Bluetooth, USB

Γενικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Vavecheese
    5
    11 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Με αυτό το πληκτρολόγιο γράφω την κριτική αυτή.
    Κατ'αρχήν, δεν έχω χρησιμοποιήσει πιο απολαυστικό στην αφή πληκτρολόγιο ποτέ. Ο ήχος, η κατασκευή, όλα υπέροχα. Ακριβώς αυτό που πάντα ήθελα, και νιώθει υπέροχα.
    Τώρα, φαντάζομαι όλοι αναρωτιέστε για το τι εξτρά έχει απο κάθε άλλο πληκτρολόγιο. Ξεκινώ λέγοντας ότι είναι ασύρματο, το οποίο έρχεται με δικό του αντάπτορα USB για κεραία, αλλά ταυτόχρονα έχει και Bluetooth για σύνδεση με οτιδήποτε θα το υποστηρίξει. Υπάρχει λειτουργία η οποία σε αφήνει να επιλέξεις με ποια συσκευή θες να είσαι συνδεδεμένος, ανά πάσα στιγμή. Δουλεύω καμιά φορά απο το σπίτι με λάπτοπ, και δεν έχω 2ο πληκτρολόγιο. Μπορούσα να συνδεθώ ταυτόχρονα στον σταθερό υπολογιστή μου και στο λάπτοπ, και να αλλάζω συσκευή με το πάτημα 2 κουμπιών, και ξαφνικά ελέγχω τον σταθερό μου, και γυρνάω στο λάπτοπ, και το ανάποδο.
    Εργονομικά είναι απίστευτο. Πάααααααααααρα πολύ λεπτό και πάρα πολύ ελαφρύ, το οποίο το θεωρώ πάρα πολύ περίεργο και πρωτότυπο. Εύκολα το βάζεις στα μπούτια σου και αράζεις καναπέ, και δεν ενοχλεί καθόλου.
    Πόσο καλή είναι η ασύρματη λειτουργία του keyboard; Δεν καταλαβαίνω διαφορά με το όταν το συνδέω με καλώδιο. Ακριβώς η ίδια απόκριση, ανεξάρτητα απο την απόσταση (δεν λέω πάνε και στην κουζίνα και παίζε, αλλά σίγουρα δεν το εμποδίζει ούτε το γραφείο, τίποτα), πολύ καλύτερα απ'όσο περίμενα. Μπορείς, πάντα, να παίζεις και με το καλώδιο (USB-C), το οποίο είναι αρκετά μακρύ και βοηθάει! Επίσης, η συσκευασία ισχυρίζεται λίγες ώρες ζωής χωρίς φόρτιση με φώτα, αλλά ψεύδεται, αντέχει πάρα πολύ. Έχω να φορτίσω το πληκτρολόγιο 1 εβδομάδα, και τώρα που έδειξε ότι έπεσε στα 75%, οπότε είμαστε κομπλέ απο την μεριά αυτή. Προς το παρόν!
    Υπάρχει ένα βιβλιαράκι το οποίο εξηγεί πάρα πολλές λειτουργίες του πληκτρολογίου, τις οποίες δεν ξέρω καν, αλλά δεν χρειάζεται! Είναι καλό απλά να υπάρχουν. Επιπλέον επιλογές για ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν με την εφαρμογή iCue, η οποία βοηθάει πολύ στο fine-tuning λειτουργιών του keyboard. Απ'όσο ξέρω, επιτρέπει και την τοποθέτηση Macro σε κουμπιά όπως το επιθυμείς. Για πάμε λίγο, Macro μάγκες μου!
    Τοποθετημένο, υπάρχει ένα ωραίο panel στο πάνω μέρος του πληκτρολογίου (μαζί με το λογότυπο της Corsair), το οποίο δείχνει αρκετά ωραία πράγματα, όπως την μπαταρία, αν χρησιμοποιεί Bluetooth η Slipstream Wireless (το ανταπτοράκι του keyboard), ποιο Προφίλ χρησιμοποιεί, αν υπάρχει Winlock, και αρκετά άλλα!
    Όσο έχει να κάνει με την ανθεκτικότητα του πληκτρολογίου, φοβάμαι να το δοκιμάσω, και είναι πολύ νωρίς για να καταλάβω αν το πληκτρολόγιο θα αντέξει αρκετά, αλλά γνωρίζοντας την Corsair, δεν υπάρχει θέμα θαρρώ.
    Τα κακά; Θα πω ότι στον καθαρισμό υπάρχει θέμα. Τα κουμπιά είναι τοποθετημένα εκεί, δεν είναι keycaps, οπότε αν θέλεις να τα αφαιρέσεις για να καθαρίσεις, καλή τύχη. Υπάρχει κίνδυνος στην καταστροφή του προϊόντος, και δεν αξίζει. Είναι αρκετά σφιχτά ώστε να μην μπαίνει βρώμα, αλλά το βλέπουμε στο μέλλον αυτό. Το άλλο κακό, θα έλεγα, είναι ότι δεν υπάρχει τόσο τρελή επεξεργασία χρωμάτων στο πληκτρολόγιο όπως το προηγούμενο Logitech πληκτρολόγιό μου, όχι το ότι είναι κάτι τρελά κακό, αλλά δεν το έψαξα και πολύ για να μάθω πόσο περιορισμένο είναι.
    Και τέλος, η τιμή. Εγώ δεν τα κλαίω τα λεφτά. Είναι πάρα πολλά, ναι, για πληκτρολόγιο, αλλά εγώ νιώθω ότι έχω επενδύσει σε απίστευτο εργαλείο. Δεν έχω παράπονα μέχρι τώρα, και θεωρώ ότι έχει να προσφέρει απίστευτα πράγματα το πληκτρολόγιο αυτό, και το απολαμβάνω. Είναι το τέλειο πληκτρολόγιο για μένα, και σίγουρα απο τα καλύτερα που έχω χρησιμοποιήσει, και το προτείνω ανεπιφύλακτα (προς το παρόν). Ίσως, όταν αρχίζει να το χάνει, θα ανανεώσω την περιγραφή για να σας πω για το durability.
    Αλλά αν έχεις, φίλε αναγνώστη, λεφτά, και θέλεις να τα ρίξεις σε πληκτρολόγιο, εδώ είσαι φίλε.

    • Αίσθηση πλήκτρων
    • Μήκος καλωδίου
    • Απόκριση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Καθαρισμός
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Thomas Kottas
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κάτοχος πριν του Κ95 επομένως έρχομαι και από ενσύρματο και από τούβλο πληκτρολόγιο. Η αίσθηση είναι διαφορετική, στο συγκεκριμένο μου είναι ποιο ελαφριά. Έχει πολλαπλές συνδέσεις που αλλάζουν με δύο κουμπιά με δυνατότητα 4 συνδέσεων ξεχωριστών, 3 των οποίο είναι τα bluetooth. Μπορεί να συνεργαστεί άψογα με της ίδιας της εταιρείας τον αντάπτορα αν έχετε κι άλλα περιφερειακά γλυτώνοντας βαβούρα. Μου φαίνεται λίγο πιο γλασέ και μάλλον μπορεί κάποιους να τους ενοχλήσει το γυάλισμα μετά από πολύ χρήση (έχω συνηθίσει από το πληκτρολόγιο του μάκ εγώ). Δεν μου έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα ούτε διακοπή, και μόνο όπως και το ποντίκι, όταν σταματάει μετά από λίγο αν δεν το χρησιμοποιείς παίρνει 2-3 δευτερόλεπτα να πάρει μπρος. Επίσης είναι λίγο πιο συμπυκνωμένο αφού έχουν φύγει τα περιττά.

    Θετικά
    - Ελαφρύ
    - Εργονομικό
    - Για μένα αθόρυβο
    - Πολλαπλές συνδέσεις
    - Φορτίζει με USB-C και δίνει ένα υφασμάτινο
    - Χρειάζεται φόρτιση αρκετά πιο αραιά πχ για εμένα μην σας πω ανά μήνα και το χρησιμοποιώ κάθε μέρα 6 ώρες τουλάχιστον
    - Εμένα μου αρέσει η αίσθηση των κουμπιών και ας είναι πιο κλίκυ

    Αρνητικά
    - Αρκετά ακριβό, 300 ευρώ έδωσα
    - Μου έχει σπάσει τα νεύρα το λογισμικό να λέει ότι φόρτωσε το προφίλ, ΕΝΤΆΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΑΜΕ
    - Κάποιες λειτουργίες παίζουν μόνο σε wired πχ το καινούριο murals χρώματα-φόντο
    - Στα firmware updates τρώει κάτι σκαλώματα.... και μου λέει έχει αλλά μετά μόλις το κάνει λέει στο τσέκ ότι απέτυχε να βρει. Έχει κάτι οδηγίες η εταιρεία αλλά δεν μου άλλαξε κάτι...

    Όπως και το ποντίκι της εταιρείας έτσι κι αυτό εμένα μου αρέσουν. Έχει ότι χρειάζομαι για work from home και μου δίνει την αίσθηση ότι δεν άλλαξα τίποτα από το Κ95 που έφυγα. Παίδες έχω πάει εντελώς ασύρματα και τα καλώδια είναι πολύ λίγα, επομένως συνδυασμός τους ίσα ίσα με έχει φτιάξει.Επίσης, έχω και άνετο Gaming. Μόνο να το συνηθίσω χρειαζόταν εν τέλη. Προτείνω να το αγοράσετε, ειδικά αν το βρείτε 230 με κλειστά μάτια. Τώρα αν σας φαίνεται πανάκριβο το καταλαβαίνω και υπάρχουν εναλλακτικές ή πάτε σε ασύρματο και με έναν splitter δίνεται σε πολλαπλές συσκευές και έχετε ίδιο αποτέλεσμα και αρκετά πιο φθηνά!

    • Αίσθηση πλήκτρων
    • Μήκος καλωδίου
    • Απόκριση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • xraymns
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το πληκτρολογιο ειναι κοσμημα, πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, η τιμη του ειναι λιγο τσιμπημενη, η αισθηση απο τα κουμπια ειναι απιστευτη για τα δικα μου δεδομενα εχοντας αλλαξει πολλα πληκτρολογια linear tactile clicky gaming και μη. Θα προτιμουσα τα g-keys να βρισκονται στην αριστερη μερια καθετα.
    Y.Γ. μετα απο ενα μηνα σταματησε να λειτουργει το wireless αλλα θεωρω οτι απλα ετυχε, ολοι γνωριζουν οτι η corsair βγαζει πολυ καλα προιοντα...........θα ξαναπαρω το ιδιο!!!
    UPDATE: το wireless εφτιαξε μετα απο αναβαθμιση software!!!

    • Αίσθηση πλήκτρων
    • Μήκος καλωδίου
    • Απόκριση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Καθαρισμός
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Joshypan
    5
    11 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Φανταστικό πληκτρολόγιο. Η αίσθηση των πλήκτρων είναι καλύτερη απο οποιοδήποτε keyboard είχα. Πολλές φορές τα πατάω μόνο και μόνο επειδή είναι τόσο satisfying η αίσθηση, σαν fidget toy. Πούλησα το Κ100 για να πάρω αυτό λόγο wireless και bluetooth (συν το οτι το Κ100 είχε πολύ χοντρό καλώδιο και με ενοχλούσε). Ποιότητα κατασκευής άψογη. Delay κανένα. Στα αρνητικά θα έβαζα οτι θα προτιμούσα τα macro keys στα αριστερά όπως και το K100. Είναι full frame keyboard οπότε το 1 εκατοστό δεν θα έκανε διαφορά. Επίσης η τιμή του είναι πολύ υψηλή. Σε sale θα είναι πολύ καλή ευκαιρία!

    Σημείωση: Είναι πολύ χαμηλό πληκτρολόγιο. Αυτό το κάνει πάρα πολύ ξεκούραστο αλλά μου φάνηκε λίγο περίεργο στην αρχή μέχρι να το συνηθίσω. Προσπάθησα να φανεί στην φωτογραφία! :D

    • Αίσθηση πλήκτρων
    • Μήκος καλωδίου
    • Απόκριση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από you.gr

    • Μήκος καλωδίου
    • Απόκριση
    • Καθαρισμός
    • Αίσθηση πλήκτρων
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

35 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Corsair K100 Air Ασύρματο Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με Cherry MX Ultra Low Profile διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US)Corsair K100 Air Ασύρματο Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με Cherry MX Ultra Low Profile διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US)Corsair K100 RGB Optical Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με Corsair OPX διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US)Corsair K100 RGB Optical Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με Corsair OPX διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US)Corsair K55 RGB Pro Gaming Πληκτρολόγιο με RGB φωτισμό (Ελληνικό)Corsair K55 RGB Pro Gaming Πληκτρολόγιο με RGB φωτισμό (Ελληνικό)Logitech G915 Lightspeed Ασύρματο Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με GL Tactile διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US)Logitech G915 Lightspeed Ασύρματο Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με GL Tactile διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US)Logitech G915 TKL Ασύρματο Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο Tenkeyless με GL Tactile διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US)Logitech G915 TKL Ασύρματο Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο Tenkeyless με GL Tactile διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US)
από 287,90 €από 269,90 €από 61,06 €από 239,00 €από 203,00 €
ΚατασκευαστήςCorsairCorsairCorsairLogitechLogitech
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΜέγεθοςFull SizeFull SizeFull SizeFull SizeTenkeyless
Περισσότερα χαρακτηριστικά