Sena Outstar S Matte Black Κράνος Μηχανής Jet ECE 22.05 1550gr με Sunvisor
Κράνη Μηχανής

Sena Outstar S Matte Black Κράνος Μηχανής Jet ECE 22.05 1550gr με SunvisorΚωδικός: 40095270

Το Outstar S είναι ένα έξυπνο κράνος Jet, εξοπλισμένο με την τεχνολογία επικοινωνίας της Sena. Το Outstar S με πιστοποίηση ECE είναι έτοιμο για χρήση, χωρίς να απαιτείται

Δες όλη την περιγραφή

Το Outstar S είναι ένα έξυπνο κράνος Jet, εξοπλισμένο με την τεχνολογία επικοινωνίας της Sena. Το Outstar S με πιστοποίηση ECE είναι έτοιμο για χρήση, χωρίς να απαιτείται

Δες όλη την περιγραφή

195,00
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

από 195,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    195,00 €

  2. 195,00 €

  3. 195,00 €

  4. 195,00 €

  5. 195,00 €

  6. 195,00 €

  7. 195,00 €

Περιγραφή

Το Outstar S είναι ένα έξυπνο κράνος Jet, εξοπλισμένο με την τεχνολογία επικοινωνίας της Sena. Το Outstar S με πιστοποίηση ECE είναι έτοιμο για χρήση, χωρίς να απαιτείται κάποια εγκατάσταση. 

Είτε θέλετε να επικοινωνήσετε με άλλους αναβάτες, είτε να συνδέσετε το smartphone σας έτσι ώστε να ακούτε οδηγίες GPS turn-by-turn, το Outstar S προσφέρει βολικές λειτουργίες για να ανεβάσετε τη βόλτα σας στο επόμενο επίπεδο.

Ασφάλεια και καινοτόμος σχεδιασμός

Το Outstar S έχει πιστοποίηση ECE και παραμένει σταθερά στη θέση του με έναν κομψό ιμάντα πηγουνιού με μικροκαστάνια. Το Outstar S διαθέτει διάφανη ζελατίνα προσώπου και αναδιπλούμενη εσωτερική φιμέ ζελατίνα για πρόσθετη άνεση κατά την οδήγηση σε συνθήκες με έντονο ηλιακό φως.

Το σύστημα εξαερισμού του προσφέρει άνεση στον αναβάτη καθώς διαθέτει δύο αεραγωγούς στο πάνω μέρος και δύο στο πίσω. Επιπλέον, το Outstar S είναι εξοπλισμένο με ένα κομψό χειριστήριο 3 κουμπιών στην αριστερή πλευρά του κράνους για βολικές ρυθμίσεις κατά την οδήγηση του σκούτερ σας ή της μοτοσικλέτας σας.

Επικοινωνία αναβάτη με αναβάτη

Το Outstar S με Bluetooth 5.0 επιτρέπει στους αναβάτες να επικοινωνούν εύκολα από κράνος σε κράνος μέσω ενός ενσωματωμένου συστήματος ενδοεπικοινωνίας Bluetooth, 4 κατευθύνσεων.

Χάρη στο Advanced Noise Control, ο θόρυβος του ανέμου και του περιβάλλοντος μειώνεται, με αποτέλεσμα λιγότερες παρεμβολές ήχου στην ενδοεπικοινωνία.

Το Outstar S έχει εμβέλεια ενδοεπικοινωνίας έως 900 μέτρα και χρόνο ομιλίας 12 ωρών. 

Σύνδεση με smartphone μέσω της εφαρμογής Sena Utility

Το Outstar S μπορεί να συνδεθεί με ένα smartphone, προκειμένου να ακούτε μουσική, οδηγίες GPS, να δέχεστε τηλεφωνικές κλήσεις και πολλά άλλα. Το Audio Multitasking θα επιτρέψει στους αναβάτες να μεταδίδουν απρόσκοπτα ήχο από το τηλέφωνό τους, ενώ παράλληλα θα μπορούν να συνομιλούν με τους συνεπιβάτες τους μέσω ενδοεπικοινωνίας Bluetooth χωρίς να κουνήσουν ούτε ένα δάχτυλο.

Το Outstar S μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με την εφαρμογή Utility App της Sena, προκειμένου να προσαρμόσετε μια ποικιλία ρυθμίσεων της συσκευής απευθείας από ένα smartphone. Η εφαρμογή Sena Utility App διαθέτει επίσης το Smart Intercom Pairing, το οποίο είναι ένας εύκολος τρόπος για να συνδέσετε το Outstar S με έως και 3 άλλες συσκευές Sena με δυνατότητα Bluetooth, σαρώνοντας έναν κωδικό QR.

Κατασκευαστής

Sena (Κράνη Μηχανής)

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
SEN000KRA15
Τύπος
Jet
Βάρος (+/-50 gr)
1550 gr
Χρώμα
Λευκό
Υλικό
Thermoplastic
Φύλο
Άνδρας
Κούμπωμα
Microlock
Επιπλέον Χαρακτηριστικά
Bluetooth, Sun Visor, Αφαιρούμενο / Πλενόμενο Εσωτερικό, Υποδοχή Ενδοεπικοινωνίας
Πιστοποίηση
ECE 22.05
Pinlock (Αντιθαμβωτική Μεμβράνη)
Δεν Υποστηρίζεται

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • miltiadis.rigopoulos
    3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    ίσως να αφορά μόνο εμένα και τα αφτιά μου, αλλά θα το καταθέσω. ο χώρος όπου τα ηχεία είναι τοποθετημένα, δεν είναι επαρκώς μελετημένος, με αποτέλεσμα το σκληρό τους πλαστικό να πιέζει ανυπόφορα τα αφτιά, αφού και το υφασμάτινο κάλυμά τους είναι υποτυπώδες! μιλάμε για πόνο! το νούμερο είναι σωστό, το υπόλοιπο κράνος είναι όπως πρέπει, δεν πιέζει δεν κουδουνάει! αλλά στα μεγάφωνα αναγκάστηκα να κάνω "χωματουργικά" έσκαψα το φελιζόλ ώστε να δημιουργηθεί χώρος. πίεσα και τις ακμές των εσοχών ώστε να "γλυκάνουν", και μόνο έτσι μπόρεσα να χρησιμοποιήσω το κράνος, που δεν δοκιμάστηκε σε κατάστημα. αγορά μεσω σκρούτζ. επίσης με γάντια τα πλήκτρα ΔΕΝ είναι δυνατόν να δουλευτούν. επίσης, με σφιχτό το κούμπωμα, είναι δυνατόν να βγει το λουρί από το σαγόνι! επίσης από θέμα θορύβου, μέχρι τα 80 το λες και καλό.
    εν κατακλείδι, δείχνει καλή περίπτωση με bonus το bluetooth, αλλά είναι, χαριστικώς, μέτρια.

    • Εφαρμογή
    • Εξαερισμός
    • Ορατότητα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέτριος αεροδυναμικός θόρυβος
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν