Αθλητικά Παπούτσια

Nike React Infinity Run Flyknit 3 Γυναικεία Αθλητικά Παπούτσια Running Medium Soft Pink / White / Summit White / Light Crimson Κωδικός: 40150456

Συνέχισε το τρέξιμο με μαλακή και υποστηρικτική αντικραδασμική προστασία που εξασφαλίζει σταθερή εφαρμογή. Το πιο φαρδύ μπροστινό μέρος και οι ψηλότερες στρώσεις αφρού συμβάλλουν στην προστασία του

Δες όλη την περιγραφή

Συνέχισε το τρέξιμο με μαλακή και υποστηρικτική αντικραδασμική προστασία που εξασφαλίζει σταθερή εφαρμογή. Το πιο φαρδύ μπροστινό μέρος και οι ψηλότερες στρώσεις αφρού συμβάλλουν στην προστασία του ποδιού από την επαναλαμβανόμενη τριβή, εξασφαλίζοντας τη σιγουριά που χρειάζεσαι για να τρέχεις δυναμικά στον δρόμο κάθε μέρα.

Δες όλη την περιγραφή
86,00
ΠαράδοσηΠαρ, 16 Αυγ - Πέμ, 22 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

από 86,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 85,00 €

  2. 201,80 €

  3. 135,92 €

  4. 227,03 €

  5. 86,00 €

  6. 86,00 €

Περιγραφή

Συνέχισε το τρέξιμο με μαλακή και υποστηρικτική αντικραδασμική προστασία που εξασφαλίζει σταθερή εφαρμογή. Το πιο φαρδύ μπροστινό μέρος και οι ψηλότερες στρώσεις αφρού συμβάλλουν στην προστασία του ποδιού από την επαναλαμβανόμενη τριβή, εξασφαλίζοντας τη σιγουριά που χρειάζεσαι για να τρέχεις δυναμικά στον δρόμο κάθε μέρα. Η ελαστική αίσθηση υψηλής απόκρισης θα σου προσφέρει επίσης μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς προσθέτει ένα στοιχείο υψηλής ταχύτητας σε ένα από τα πιο δοκιμασμένα παπούτσια, για να σε βοηθήσει να τρέχεις περισσότερο, πιο γρήγορα και πιο μακριά από ποτέ.

Ανανεωμένα χρώματα

Ανανεώθηκε η σχεδίαση του Swoosh και προστέθηκαν μερικές επιπλέον επικαλύψεις προστασίας για μια νέα χρωματική αντίθεση, για να μπορείς να συνεχίσεις το τρέξιμο με στιλ.

Ομαλή κίνηση

H τεχνολογία Nike React είναι ένας ανάλαφρος, ανθεκτικός αφρός που προσφέρει ομαλό βηματισμό υψηλής απόκρισης. Διαθέτει καμπυλωτό σχήμα και παρέχει στήριξη στα τρία στάδια του βηματισμού ενός δρομέα. Προσφέρει ευελιξία όταν το πόδι ανασηκώνεται από το έδαφος, ομαλό βηματισμό όταν κινείται προς τα μπροστά και αντικραδασμική προστασία στην επαφή με το έδαφος.

Ρυθμιζόμενη γλώσσα

Η πλήρως ρυθμιζόμενη γλώσσα από Flyknit μπορεί να αναδιπλωθεί για μια διαφορετική στιλιστική επιλογή ή να προσαρμοστεί με στόπερ για διαφορετικούς τύπους τρεξίματος. Συνδυάζεται με το σύστημα Flywire για να προσφέρει την κατάλληλη αίσθηση άνεσης και σταθερότητας. Το κολάρο είναι φτιαγμένο από εξαιρετικά μαλακό αφρό που συνδυάζεται άψογα με το Flyknit.

Αεριζόμενη εφαρμογή κάθε στιγμή

Το εξελιγμένο επάνω μέρος Flyknit προσφέρει κυκλοφορία του αέρα στα κατάλληλα σημεία. Είναι γερό και ανθεκτικό, συμβάλλοντας στη σταθεροποίηση του ποδιού σε κάθε χιλιόμετρο. Η τεχνολογία Flywire εξασφαλίζει πρόσθετη στήριξη και σταθερότητα στο μέσο του πέλματος.

Περισσότερα πλεονεκτήματα

  • Διαθέτει περισσότερο καουτσούκ στην εξωτερική σόλα για πρόσφυση και ανθεκτικότητα
  • Κολάρο με επένδυση για απαλή αίσθηση και άνεση
  • Το φαρδύ σχήμα παρέχει πιο σταθερό βηματισμό για απελευθέρωση ενέργειας σε κάθε βήμα

Κατασκευαστής

Nike

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
DZ3016-600
Τύπος
Running
Φύλο
Γυναίκα
Χρώμα
Πορτοκαλί
Δημοφιλής Σειρά
Nike Infinity Run

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες