Thermaltake Toughliquid Ultra 240 Sync Υδρόψυξη Επεξεργαστή Διπλού Ανεμιστήρα 120mm για Socket AM4/1200/115x με RGB Φωτισμό
Υδρόψυξη

Thermaltake Toughliquid Ultra 240 Sync Υδρόψυξη Επεξεργαστή Διπλού Ανεμιστήρα 120mm για Socket AM4/1200/115x με RGB ΦωτισμόΚωδικός: 40376534

Το TOUGHLIQUID Ultra 240 AIO Cooler είναι ένα all-in-one liquid cooler με την τελευταίας τεχνολογίας οθόνη LCD που παρουσιάζει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο του συστήματος και αναπαράγει ακόμη και...

Δες όλη την περιγραφή

Το TOUGHLIQUID Ultra 240 AIO Cooler είναι ένα all-in-one liquid cooler με την τελευταίας τεχνολογίας οθόνη LCD που παρουσιάζει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο του συστήματος και αναπαράγει ακόμη και αρχεία GIF με ανάλυση 480*480. Είναι επίσης εξοπλισμένο με ανεμιστήρες TOUGHFAN 12 Turbo για να παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα ψύξης διατηρώντας παράλληλα...

Δες όλη την περιγραφή
189,97
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 166,80 €

Περιγραφή

Το TOUGHLIQUID Ultra 240 AIO Cooler είναι ένα all-in-one liquid cooler με την τελευταίας τεχνολογίας οθόνη LCD που παρουσιάζει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο του συστήματος και αναπαράγει ακόμη και αρχεία GIF με ανάλυση 480*480. Είναι επίσης εξοπλισμένο με ανεμιστήρες TOUGHFAN 12 Turbo για να παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα ψύξης διατηρώντας παράλληλα ελάχιστο ηχητικό θόρυβο

Περιστροφική οθόνη LCD 2,1 ιντσών

Περιστρεφόμενη οθόνη LCS 2,1 ιντσών που παρουσιάζει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και ακόμη αναπαράγει αρχεία JPG και GIF με ανάλυση 480*480, φέρνοντας εξαιρετική οπτική αισθητική και εξαιρετικά προσαρμόσιμες λειτουργίες στο all-in-one ψυγείο σας.

Προσοχή: Το καπάκι μπορεί να περιστραφεί μόνο από 0 έως 270 μοίρες.

TOUGHFAN 12 Turbo Εξοπλισμένο

Εξοπλισμένο με δύο ανεμιστήρες TOUGHFAN 12 Turbo, το TOUGHLIQUID Ultra 240 ενισχύει την ταχύτητα του ανεμιστήρα έως τις 2500 σ.α.λ., διασφαλίζοντας τα καλύτερα αποτελέσματα ψύξης είτε εργάζεστε είτε παίζετε παιχνίδια.

Ψυχρή πλάκα υψηλής απόδοσης

Η πλάκα βάσης από χαλκό υψηλής απόδοσης επιταχύνει τη θερμική αγωγιμότητα. Η υψηλής ποιότητας και αξιόπιστη αντλία επιτρέπει τη μέγιστη κυκλοφορία του νερού, διατηρώντας τη χάλκινη πλάκα συνεχώς δροσερή. Ο σωλήνας χαμηλής εξάτμισης μειώνει αποτελεσματικά την απώλεια ψυκτικού. Επομένως, δεν απαιτείται επαναπλήρωση.

Πλήρως προσαρμόσιμο με TT RGB Plus 2.0

Παρακολουθήστε τη συχνότητα και τη θερμοκρασία σε πραγματικό χρόνο απευθείας από την οθόνη LCD 2,1 ιντσών και ανεβάστε οποιαδήποτε εικόνα ή αρχείο GIF για να προσθέσετε επιπλέον αίσθηση με το λογισμικό TT RGB Plus 2.0.

Προσοχή: Η σειρά TOUGHLIQUID Ultra υποστηρίζεται μόνο από το TT RGB Plus 2.0.

Λογισμικό TT RGB PLUS 2.0

Η νέα έκδοση του πατενταρισμένου λογισμικού TT RGB PLUS της Thermaltake, που παρέχει περισσότερα εφέ φωτισμού και λειτουργίες παρακολούθησης υπολογιστή.
Προσοχή: Το TT RGB PLUS 2.0 και το TT RGB PLUS 1.0 θα αντικαταστήσουν το ένα το άλλο. Οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν μόνο μία έκδοση του TT RGB PLUS.

Συγχρονισμός με το Razer Chroma Lighting

Όλα τα προϊόντα Thermaltake TT RGB PLUS μπορούν να συνδεθούν στο οικοσύστημα Razer Chroma, Razer Synapse 3. Οι χρήστες μπορούν να βιώσουν συγχρονισμένο παιχνίδι και εφέ φωτισμού RGB στο σύστημα υγρής ψύξης TT RGB PLUS και στον εξοπλισμό παιχνιδιών Razer!

Λειτουργεί με την Amazon Alexa

Όλα τα προϊόντα Thermaltake TT RGB PLUS υποστηρίζουν την υπηρεσία Amazon Alexa Voice Service, επιτρέποντάς σας να δίνετε φωνητικές εντολές στις συσκευές με δυνατότητα Alexa.

Κατασκευαστής

Thermaltake

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Socket
1150/1151/1155/1156, 1200, 1366, 2011, 2011-3, 2066, AM2/AM2+, AM3/AM3+, AM4, FM1/FM2/FM2+
Μέγεθος Ψυγείου
Διπλού Ανεμιστήρα
Διάσταση Ανεμιστήρα
120 mm
Χρώμα
Μαύρο
Φωτισμός
RGB

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Στροφές Ανεμιστήρα
2500 rpm
Επίπεδα Θορύβου Ανεμιστήρα (Full Load)
28,1 dB
Ροή Αέρα
72,69 cfm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη