MP1584N Converter DC/DC Step-Down με Τάση Εισόδου 4.5-28V και Τάση Εξόδου 0.8-20V 3A
Converters Μικροηλεκτρονικών

MP1584N Converter DC/DC Step-Down με Τάση Εισόδου 4.5-28V και Τάση Εξόδου 0.8-20V 3AΚωδικός: 40384152

2,79
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 2,79 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 2,79 €

Χαρακτηριστικά

Είδος
Step-Down
Τύπος
DC/DC
Ελάχιστη Τάση Εισόδου
4,5 V
Μέγιστη Τάση Εισόδου
28 V
Ελάχιστη Τάση Εξόδου
0,8 V
Μέγιστη Τάση Εξόδου
20 V
Μέγιστο Ρεύμα Εξόδου
3 A

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • darkgobis
    1
    Έμπειρος χρήστης

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν κανει αυτο το οποιο αναφερει, δεν ειναι step down converter, το μοναδικο πραγμα που βλεπω στην εξοδο ειναι μια μικρη πτωση τασης λογο των απωλειων, κατι κλασσσικο και οχι ενδειξη προβληματος αλλά αυτο δεν αλλαζει το γεγονος πως ΔΕΝ κανει αυτο που λεει.
    Η δοκιμη εγινε μεσα στα πλαισια τασης ρευματος τα οποια αναφερονται στα χαρακτηριστικα του (με ενα φορτιο της ταξης των 14 mA, πολλες φορες που κατω απο τα 3A τα οποια αναφερει πως ειναι το μεγιστο οριο του) , η μεταβλητη αντισταση η οποια εχει υποτιθεται για ρυθμιση της τασης, επισης δεν κανει απολυτως τιποτα (εκτος και εαν ειναι για το ρευμα, αλλά και παλι περα απο το γεγονος πως δεν ειδα καποια αλλαγη σε αυτο οταν την δοκιμασα, για voltage step down converter και οχι current regulator δεν βγαζει λογικο νοημα να υπαρχει για αλλον λογο περα απο ρυθμιση τασης και απο το ποσο λιγο μπορεις να την ρυθμισεις, ξεκαθαρα δεν μπορει να παρει πχ στην εισοδο 2-10v και να σου βγαλει το ελαχιστον αναφερομενο, 0.8v).

    Επισης, το ακομη πιο γελοιο της υποθεσης ειναι πως το ενα απο τα δυο, οπως τα βλεπετε στην φωτογραφια ηρθε με κυριολεκτικα ξεριζομενο πυκνωτη εξομαλυνσης εξοδου (ξεκαθαρα φαινεται απο την εικονα. Δεν μπορω να δωσω κατι παραπανω απο 1 αστερακι, 0 θα εδεινα εαν γινοταν διοτι ειναι απλα, κυριολεκτικα, αχρηστο και παραπαπλανητικο προιον. Οτι εχω παρει απο site εξωτερικού (καμια 20αρια step- up και step-down converters δεν ειχα ποτε καποιο θεμα, ελεος δηλαδη).

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη