Mancera French Riviera Eau de Parfum 120ml
Ανδρικά Αρώματα

Mancera French Riviera Eau de Parfum 120ml Κωδικός: 40387585

130,50
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 4 τεμάχια

από 130,50 €

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος
Eau de Parfum

Ποσότητα

Όγκος
120 ml

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • giorgiokiapas
    3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Νταξει είναι ένα ωραίο άρωμα(αριστούργημα δεν θα το έλεγα ποτέ) ..καθαρό unisex που κατα την γνώμη μου σε γυναίκα ίσως να μου φαινότανε λίγο πιο ωραίο.Το τόσο hype και το πόσο viral έγινε δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτα(ίσως κλασικά οι καταναλωτές κυρίως Βόρειας Ευρώπης και γενικά χώρες που δεν έχουν τέτοιες καλοκαιρινές μυρωδιές το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου,να μυρίσανε το French Riviera και να τους έκανε τρομερή εντύπωση).Μυρίζει καλοκαιρινή φρεσκάδα χωρίς κάποια τρομερή διάρκεια(τουλάχιστον το δικο μου batch).Θα έλεγα ότι ταιριάζει πιο πολύ σε έναν νέο από 30 και κάτω και γενικά είναι για όλη την μέρα του καλοκαιριού ανεξαρτήτως περίστασης.Θα το φορέσω αλλά δεν θα το ξαναγόραζα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Petros Trk
    5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Φοβερή συσκευασία, φοβερό άρωμα με διάρκεια και άκρως καλοκαιρινό! Ξεχωρίζει απ' τα συνηθισμένα αρώματα...!!!

    • Διάρκεια αρώματος
    • Συσκευασία
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Thomas_Matzouranis
    5
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Masterpiece!! 10/10
    Χρονια συλλέκτης, με τεράστια συλλογή κ λάτρης της Μancera, ομολογώ πως αυτό είναι απ τα καλύτερά αρώματα που έχουν βγάλει ειδικά για καλοκαίρι (Lemon Line άλλο ένα εξαιρετικό καλοκαιρινό άρωμα)
    Αέρινο, δροσερό που σου φωτογραφίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την θαλασσινή αύρα! Περαιτέρω σχόλια κ λεπτομέρειες μπορεί να δει κάποιος στο προφίλ μου (Greek model) στο Fragrantica.com.. Επίσης συμφωνώ με τα σχόλια του φίλου παρακάτω κ εδώ αλλά κ στο σαιτ που προανέφερα έχοντας δει το σχόλιό του κ εκεί!

    • Διάρκεια αρώματος
    • Συσκευασία
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • efthimis Maramis
    5
    18 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αυτό είναι ένα καθαρό καλοκαιρινό άρωμα που μοσχοβολάει θάλασσα και πεύκο. Όλοι όσοι ζουν στις ακτές της Μεσογείου γνωρίζουν αυτή τη μυρωδιά. Μερικοί άνθρωποι τείνουν να πιστεύουν ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν καθαρά καλοκαιρινά αρώματα και αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή έτσι λένε οι reviewers του you tube που δεν ζουν σε «καυτές» χώρες. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν ξεκάθαρα καλοκαιρινά αρώματα όπως αυτό ή το soleil d' italie της Mancera, το light blue intense της Dolce and Gabbana , το aqua marine της bvlgari το wave της Missoni κ.α. που λάμπουν μόνο το καλοκαίρι. Αν φορέσετε το French Riviera μια κρύα χειμωνιάτικη μέρα, δεν έχει πολλά να προσφέρει, ίσως μάλιστα αλλοιωθεί. Έτσι, για εμάς που ζούμε στη μεσογειακή ακτογραμμή, αυτό είναι ένα ιδανικό άρωμα. Του δίνω 10/10 για αυτό που είναι - Ένα κομψό edp για το καλοκαίρι που μπορείτε να φοράτε όλη μέρα και νύχτα και να μεταφέρετε το μεσογειακό κύμα καύσωνα ή/και το αεράκι της νυχτερινής παραλίας στο αρωματικό σας συννεφάκι. Unisex 100%. Το άρωμα της μεσογειακής παραλίας είναι απροσδιορίστου φύλου.

    • Διάρκεια αρώματος
    • Συσκευασία
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

44 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες