Kingston IronKey Vault Privacy 50 8GB USB 3.2 Stick με σύνδεση USB-C Μπλε
USB Stick

Kingston IronKey Vault Privacy 50 8GB USB 3.2 Stick με σύνδεση USB-C ΜπλεΚωδικός: 40409514

Η σειρά Kingston IronKey Vault Privacy 50 είναι premium μονάδες USB Type-A και Type-C που παρέχουν ασφάλεια επαγγελματικής ποιότητας με πιστοποίηση FIPS 197 AES κρυπτογράφηση υλικού 256-bit...

Δες όλη την περιγραφή

Η σειρά Kingston IronKey Vault Privacy 50 είναι premium μονάδες USB Type-A και Type-C που παρέχουν ασφάλεια επαγγελματικής ποιότητας με πιστοποίηση FIPS 197 AES κρυπτογράφηση υλικού 256-bit σε λειτουργία XTS, συμπεριλαμβανομένων διασφαλίσεων έναντι του BadUSB με ψηφιακά υπογεγραμμένο υλικολογισμικό και ενάντια σε επιθέσεις κωδικού πρόσβασης Brute...

Δες όλη την περιγραφή
50,42
ΠαράδοσηΔευ, 23 Σεπ - Παρ, 27 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 50,42 €

Περιγραφή

Η σειρά Kingston IronKey Vault Privacy 50 είναι premium μονάδες USB Type-A και Type-C που παρέχουν ασφάλεια επαγγελματικής ποιότητας με πιστοποίηση FIPS 197 AES κρυπτογράφηση υλικού 256-bit σε λειτουργία XTS, συμπεριλαμβανομένων διασφαλίσεων έναντι του BadUSB με ψηφιακά υπογεγραμμένο υλικολογισμικό και ενάντια σε επιθέσεις κωδικού πρόσβασης Brute Force. 

Το Vault Privacy 50 υποστηρίζει την επιλογή πολλαπλών κωδικών πρόσβασης (Διαχειριστής, Χρήστης και Εφάπαξ ανάκτηση) με λειτουργίες σύνθετης ή συνθηματικής φράσης. Αυτό ενισχύει τη δυνατότητα ανάκτησης της πρόσβασης στα δεδομένα εάν κάποιος από τους κωδικούς πρόσβασης ξεχαστεί. Η παραδοσιακή σύνθετη λειτουργία επιτρέπει τον κωδικό πρόσβασης από 6-16 χαρακτήρες χρησιμοποιώντας 3 από τα 4 σύνολα χαρακτήρων. Η νέα λειτουργία φράσης πρόσβασης επιτρέπει ένα αριθμητικό PIN, πρόταση, λίστα λέξεων ή ακόμα και στίχους από 10 έως 64 χαρακτήρες. Ο διαχειριστής μπορεί να ενεργοποιήσει έναν κωδικό πρόσβασης χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης ανάκτησης μίας χρήσης ή να επαναφέρει τον κωδικό πρόσβασης χρήστη για να επαναφέρει την πρόσβαση στα δεδομένα. Για να βοηθήσει στην εισαγωγή κωδικού πρόσβασης, το σύμβολο "μάτι" μπορεί να ενεργοποιηθεί για να αποκαλύψει τον πληκτρολογημένο κωδικό πρόσβασης, μειώνοντας τα τυπογραφικά λάθη που οδηγούν σε αποτυχημένες προσπάθειες σύνδεσης.

Για προστασία από πιθανά κακόβουλα προγράμματα σε μη αξιόπιστα συστήματα, τόσο ο Διαχειριστής όσο και ο Χρήστης μπορούν να ρυθμίσουν τη λειτουργία μόνο για ανάγνωση για προστασία εγγραφής της μονάδας δίσκου. Επιπλέον, το ενσωματωμένο εικονικό πληκτρολόγιο προστατεύει τους κωδικούς πρόσβασης από keyloggers ή screenloggers.

Με πιστοποίηση FIPS 197 και συμβατό με TAA, οι οργανισμοί μπορούν να προσαρμόσουν και να διαμορφώσουν μονάδες δίσκου της σειράς VP50 με αναγνωριστικό προϊόντος (PID) για ενσωμάτωση με το τυπικό λογισμικό διαχείρισης τελικού σημείου ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις εταιρικής πληροφορικής και ασφάλειας στον κυβερνοχώρο μέσω του Προγράμματος προσαρμογής της Kingston.

Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον ρόλο Διαχειριστή για να διαχειρίζονται τοπικά τις μονάδες δίσκου τους, π.χ. να χρησιμοποιούν Διαχειριστή για να διαμορφώνουν ή να επαναφέρουν τους κωδικούς πρόσβασης χρήστη ή μίας χρήσης ανάκτησης υπαλλήλων, να ανακτούν πρόσβαση σε δεδομένα σε κλειδωμένες μονάδες δίσκου και να συμμορφώνονται με νόμους και κανονισμούς όταν απαιτείται εγκληματολογία.

Κατασκευαστής

Kingston

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα
8 GB
Interface
USB 3.2
USB Type
USB-C
SSD
Όχι
Χρώμα
Μπλε

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη