Bravair Clima FCS-060 Fan Coil Slim 2.89/5.82kW Δαπέδου 109.2x13.1x65.7cm Λευκό
Fan Coil

Bravair Clima FCS-060 Fan Coil Slim 2.89/5.82kW Δαπέδου 109.2x13.1x65.7cm Λευκό Κωδικός: 40428624

Fan coil της εταιρείας Bravair Clima, το οποίο αποτελεί την εσωτερική μονάδα ενός συστήματος κλιματισμού και μεταφέρει τη θερμότητα ή την ψύξη στον χώρο μέσω της τροφοδοσίας του με κατάλληλης θερμοκρασίας νερό. Στα ελληνικά αποδίδεται με τον όρο σώμα εξαναγκασμένης κυκλοφορίας αέρα, και η λειτουργία του βασίζεται στην εξαναγκασμένη κυκλοφορία του αέρα που...
Δες όλη την περιγραφή

  • Ισχύς Ψύξης: 2.89kW
  • Ισχύς Θέρμανσης: 5.82kW
  • Πλάτος: 109.2cm
  • Βάθος: 13.1cm
  • Ύψος: 65.7cm
466,00
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+38,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 466,00 €

Περιγραφή

Fan coil της εταιρείας Bravair Clima, το οποίο αποτελεί την εσωτερική μονάδα ενός συστήματος κλιματισμού και μεταφέρει τη θερμότητα ή την ψύξη στον χώρο μέσω της τροφοδοσίας του με κατάλληλης θερμοκρασίας νερό. Στα ελληνικά αποδίδεται με τον όρο σώμα εξαναγκασμένης κυκλοφορίας αέρα, και η λειτουργία του βασίζεται στην εξαναγκασμένη κυκλοφορία του αέρα που δημιουργείται από τον ανεμιστήρα που διαθέτει. Με τη βοήθεια του ανεμιστήρα διανέμεται η θερμότητα στο χώρο, σε αντίθεση με τα απλά σώματα καλοριφέρ που η διανομή της θερμότητας γίνεται με φυσικό τρόπο και μέσω απαγωγής. Μπορεί να συνδεθεί με αντλία θερμότητας ή λέβητα, ώστε να έχετε θέρμανση και ψύξη όλο τον χρόνο.
Τοποθετείται στο δάπεδο και, εκτός της πολύ καλής αποδοτικότητας στην ψύξη, είναι ιδανική επιλογή αν χρειάζεστε κατά κύριο λόγο θέρμανση του χώρου. Αυτό οφείλεται στο ότι ο θερμός αέρας είναι ελαφρύτερος από τον ψυχρό και κατ' επέκταση συναντάται σε μεγαλύτερα ύψη εντός του χώρου. Ως εκ τούτου, ο ψυχρός αέρας, εάν εξάγεται από χαμηλά, είναι δυσκολότερο να φτάσει τα υψηλότερα στρώματα του χώρου, έτσι ώστε να ψύξει το θερμό αέρα. Επιπλέον έχει λεπτό σχεδιασμό, κάτι που συμβάλλει στην εξοικονόμηση χώρου αλλά προσδίδει και κομψότητα.
Τέλος σε κάθε περίπτωση, η μελέτη και η πρόταση για το ποιο είναι το καταλληλότερο fan coil για τον χώρο σας βάσει των αναγκών του, γίνεται από έμπειρο μηχανικό που θα σας συμβουλέψει για τον ιδανικό για εσάς τύπο και μέγεθος.

  • Ισχύς Ψύξης: 2.89kW
  • Ισχύς Θέρμανσης: 5.82kW
  • Πλάτος: 109.2cm
  • Βάθος: 13.1cm
  • Ύψος: 65.7cm

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τοποθέτηση
Δαπέδου
Ισχύς Ψύξης
2,89 kW
Ισχύς Θέρμανσης
5,82 kW
Slim
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Διαστάσεις

Πλάτος
109,2 cm
Βάθος
13,1 cm
Ύψος
65,7 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Πολύ καλά τα σώματα και πολύ ωραίο ντιζάιν , αθόρυβα τα έχω πάρει με WiFi και είναι τέλεια!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες