Sodastream Terra Megapack Παρασκευαστής Σόδας White
Διάφορες Συσκευές Πρωινού & Σνακ

Sodastream Terra Megapack Παρασκευαστής Σόδας WhiteΚωδικός: 40486712

Η Συσκευή Ανθρακούχου Νερού εφτασε και ονομάζεται Terra. Μετατρέψτε το απλό νερό σε Ανθρακούχο σε δευτερόλεπτα. Σχεδιασμένο για τη σύγχρονη κουζίνα, διαθέτει τη νέα τεχνολογία Quick Connect για

Δες όλη την περιγραφή

Η Συσκευή Ανθρακούχου Νερού εφτασε και ονομάζεται Terra. Μετατρέψτε το απλό νερό σε Ανθρακούχο σε δευτερόλεπτα. Σχεδιασμένο για τη σύγχρονη κουζίνα, διαθέτει τη νέα τεχνολογία Quick Connect για γρήγορη και εύκολη εισαγωγή κυλίνδρων CO2.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Τετ, 09 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 101,91 €

Περιγραφή

Η Συσκευή Ανθρακούχου Νερού εφτασε και ονομάζεται Terra. Μετατρέψτε το απλό νερό σε Ανθρακούχο σε δευτερόλεπτα. Σχεδιασμένο για τη σύγχρονη κουζίνα, διαθέτει τη νέα τεχνολογία Quick Connect για γρήγορη και εύκολη εισαγωγή κυλίνδρων CO2.

Πείτε αντίο στη χρήση πολύτιμου αποθηκευτικού χώρου ή στο να κουβαλάτε ογκώδη μπουκάλια ανθρακούχου νερού ή αναψυκτικού στο σπίτι. Μείνετε ενυδατωμένοι όλο το χρόνο με τη νέα σας συσκευή παραγωγής ανθρακούχου νερού στο σπίτι. Απλώς γεμίστε με εμφιαλωμένο νερό ή νερό βρύσης, δείτε το να αστράφτει και απολαύστε το.

Κατασκευαστής

Sodastream

Χαρακτηριστικά

Είδος
Παρασκευαστής Σόδας

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

25 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
mary.diamantopoulou.50

Μπορείς να γεμίσεις ξανά τη φιάλη CO2 ή πρέπει να αγοράσεις καινούρια? Πόσο διαρκεί μια φιάλη περίπου και ποιο είναι το κόστος της (αγορά και refill αν είναι δυνατό στην Ελλάδα)?

Stefanos_Pixas

Αγοράζεις καινούργιες φιάλες, αν κάνετε αναζήτηση βρίσκετε κι εδώ σε διάφορα ηλεκτρονικά μαγαζιά (νομίζω ήταν στα 30€ η μία όταν πήρα εγώ, εδώ από Ελλάδα, δεν ξέρω τώρα τιμές). Γράφουν επάνω είναι για περίπου 60 λίτρα η καθεμία οπότε με τακτική χρήση (π.χ. 1 λίτρο/μέρα) θα βγάλει 2 μήνες. Εγώ άλλαξα μετά από 3,5 περίπου μήνες

constantinos_s3681

Συμπεριλαβανονται στην τιμή μπουκάλες νερού και μπουκάλια αερίου?

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)