Sony HT-A5000 Soundbar 450W 5.1.2 με Ασύρματο Subwoofer και Τηλεχειριστήριο Μαύρο
Soundbar

Sony HT-A5000 Soundbar 450W 5.1.2 με Ασύρματο Subwoofer και Τηλεχειριστήριο ΜαύροΚωδικός: 40538434

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς (RMS): 450W
  • Κανάλια: 5.1.2
  • Ασύρματο Subwoofer
  • 360 Spatial Sound Mapping
  • S-Force PRO
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: περίπου ένα μήνα πριν

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Μπάρα ηχείων HT-A5000 premium 5.1.2 καναλιών με Dolby Atmos / DTS:X που υποστηρίζει το Vertical Surround Engine της Sony, το Front Surround S-Force PRO και το Spatial Sound Mapping, για καθηλωτικό ήχο που σε περιβάλει.

Καθηλωτικός ήχος Surround

Το HT-A5000 έχει 5.1.2 κανάλια: Δύο ηχεία upfiring για ήχο από πάνω, δύο tweeter δοκού, τρία μπροστινά ηχεία για Surround και ενσωματωμένο διπλό subwoofer, για βροντερά μπάσα. Με Vertical Surround Engine και S-Force PRO Front Surround, το DTS δημιουργεί εικονικό ήχο Surround που έρχεται από κάθε κατεύθυνση, για συναρπαστική εμπειρία του Dolby Atmos και του DTS:X.

Εμπειρία ήχου που έρχεται από ψηλά

Χάρη στην τεχνολογία εικονικού ήχου Surround της Sony, το sound bar μπορεί να τοποθετήσει τον ήχο κάθετα στον χώρο, για να απολαμβάνετε εμπειρία ήχου τριών διαστάσεων, χωρίς ηχεία οροφής. Μαζί με το Dolby Atmos και το DTS:X, το Vertical Surround Engine προσφέρει πιο ρεαλιστικό και πολυδιάστατο ήχο και σε άλλες μορφές.

Ήχος Surround, εύκολα

Μόνο με τα μπροστινά ηχεία, η μοναδική τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας ηχητικού πεδίου της Sony αναπαράγει εικονικά το πεδίο του ήχου Surround, έτσι ώστε να ακούγεται και από τις δύο πλευρές. Μπορείτε να απολαύσετε πλούσιο, κινηματογραφικό ήχο Surround, χωρίς περίπλοκο εξοπλισμό.

Ήχος από εξελιγμένα ηχεία και subwoofer

Ισχυρά ηχεία συνεργάζονται για να αποδώσουν καθαρό ήχο ευρέος φάσματος, σε όλο το δωμάτιο. Δύο ηχεία upfiring για ήχο που έρχεται από πάνω, δύο tweeter δοκού και τρία μπροστινά ηχεία για Surround και ένα subwoofer, για βροντερά μπάσα.

Ηχεία upfiring

Αντανάκλαση ήχου στην οροφή, για καθηλωτικό ήχο από πάνω, με τεχνολογία X-Balanced Speaker. Συνδυάζεται με Vertical Surround Engine, για ακόμα πιο ατμοσφαιρική εμπειρία ήχου που έρχεται και από πάνω.

Tweeter δοκού

Αντανάκλαση ήχου στους πλαϊνούς τοίχους και επέκταση του ήχου Surround, για μια καθηλωτική εμπειρία που υπερβαίνει το μέγεθος της τηλεόρασής σας. Συνδυάζεται με S-Force PRO Front Surround, για ήχο Surround που φτάνει ακόμα πιο μακριά.

Ενσωματωμένο υπογούφερ

Αποδίδει υψηλή πίεση ήχου, για καθαρά και βαθιά μπάσα. Αυτό οφείλεται στην επέκταση της περιοχής του διαφράγματος και του μεγέθους του subwoofer (X-Balanced Speaker Unit).

Μπροστινά ηχεία

Απολαύστε ήχο υψηλής ποιότητας με λιγότερη παραμόρφωση και υψηλή ευκρίνεια στα φωνητικά, από ένα ηχείο X-Balanced Speaker Unit.

X-Balanced Speaker Unit

Το X-Balanced Speaker Unit αποτελείται από τα ηχεία upfiring, το ενσωματωμένο διπλό subwoofer και το μπροστινό ηχείο. Το ορθογώνιο σχήμα τους μεγιστοποιεί την περιοχή του διαφράγματος, για δυνατότερα μπάσα. Μειώνει τη διαδρομή μονάδας οδήγησης, διατηρώντας την πίεση ήχου, για λιγότερη παραμόρφωση και πιο καθαρά φωνητικά.

Αναβαθμίστε την ψηφιακή μουσική σας σε πραγματικό χρόνο

Οι τεχνολογίες Edge-AI (τεχνητή νοημοσύνη) και DSEE Extreme™ (σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου) αναβαθμίζουν τα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής σε πραγματικό χρόνο. Αναγνωρίζουν δυναμικά την ενορχήστρωση, τα μουσικά είδη και τα επιμέρους στοιχεία κάθε τραγουδιού, όπως τα φωνητικά ή τα ιντερλούδια, και επαναφέρουν τον ήχο υψηλού εύρους που χάνεται στη συμπίεση, για πιο πλούσια, πιο ολοκληρωμένη εμπειρία ακρόασης.

Πιο καθαρά φωνητικά

Όσο πιο βαθύς ο ήχος μπάσων, τόσο πιο πολύ κουνιέται το διάφραγμα του ηχείου. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει παραμόρφωση φάσης όταν ένα διάφραγμα πλήρους εύρους πρέπει να αναπαραγάγει ταυτόχρονα και υψηλές συχνότητες. Η τεχνολογία επεξεργασίας σήματος της Sony αντισταθμίζει αυτό το εφέ για υψηλότερη ευκρίνεια. Οι βελτιώσεις στη διαμορφωμένη κυματομορφή αυξάνουν την καθαρότητα και αποτρέπουν την παραμόρφωση της φωνής.

Εκτεταμένα μπάσα

Απαιτείται πολλή ισχύς για ακριβή αναπαραγωγή των χαμηλών μπάσων συχνοτήτων και συχνά υπάρχει παραμόρφωση (A). Με τη μοναδική τεχνολογία επεξεργασίας σήματος της Sony, το HT-A5000 αποδίδει δυναμικά εκτεταμένα μπάσα σε κάθε επίπεδο έντασης (B).

Ανακαλύψτε ξανά την αγαπημένη σας μουσική

Χάρη στο High-Resolution Audio, απολαμβάνετε τη μουσική σας με απόλυτη πιστότητα και αυθεντικότητα. Δοκιμάστε το 360 Reality Audio για μια νέα εμπειρία μουσικής που σας βάζει στην καρδιά της εμπειρίας, στο κέντρο των διαφορετικών ήχων και μουσικών οργάνων.

Χωρίς απώλεια στην ποιότητα εικόνας

Δείτε ζωηρές σκηνές γεμάτες με έντονα, ρεαλιστικά χρώματα και βάθος. Κατά την αναπαραγωγή με sound bar HT-A5000, η εικόνα διατηρεί την αυθεντική της ποιότητα, για απόλυτα καθηλωτικές ταινίες. Το παιχνίδι επίσης γίνεται πιο συναρπαστικό και ρεαλιστικό, καθώς το HT-A5000 υποστηρίζει τις τελευταίες μορφές.

Ενιαία, πανκατευθυντική σχεδίαση

Το HT-A5000 έχει κατασκευαστεί με την ίδια φιλοσοφία πανκατευθυντικής σχεδίασης. Οι κομψές στρογγυλεμένες γωνίες δημιουργούν ένα ενιαίο κομμάτι που αποδίδει ήχο ευρείας διάχυσης. Ο συνδυασμός υλικών με πλούσιες υφές το καθιστά ιδανικό για κάθε αισθητική σαλονιού.

Συνδεσιμότητα

  • Μεταδώστε ασύρματα μουσική από το smartphone, το tablet ή το laptop σας μέσω τεχνολογίας Bluetooth
  • Συνδεθείτε στο διαδίκτυο με ενσωματωμένο Wi-Fi και κάντε streaming μουσικής από συσκευές στο οικιακό δίκτυο
  • Ακούστε το Spotify απευθείας από το ηχείο σας, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spotify Connect™ στη συσκευή σας ως τηλεχειριστήριο
  • Chromecast built-in: Μεταδώστε μουσική, online ραδιόφωνο και podcast από το smartphone, το tablet ή το laptop στη συσκευή ήχου απλώς πατώντας το κουμπί "Cast"
  • Apple AirPlay 2: Μεταδώστε μουσική και όχι μόνο, από τις αγαπημένες συσκευές σας Apple στο sound bar. Όλα με ένα πάτημα

Φωνητικός έλεγχος

Το sound bar είναι συμβατό με συσκευές με Google Assistant με Chromecast built-in™ και με συσκευές με Amazon Alexa. Απλώς προσθέστε το sound bar HT-A5000 στην ομάδα ηχείων, με την εφαρμογή Google Home και χειριστείτε τη μουσική, την ένταση ήχου και άλλα, μόνο με τη φωνή σας.

Φυσικός και ατμοσφαιρικός ήχος

Για καθηλωτικές ταινίες, πατήστε το Sound Field στο τηλεχειριστήριο και απολαύστε ατμοσφαιρικό ήχο που σας φέρνει στην καρδιά της δράσης. Ή απενεργοποιήστε το ηχητικό πεδίο για καθαρό ήχο ηχείων όταν ακούτε μουσική με στερεοφωνικό ήχο ή υψηλής ανάλυσης.

Έτοιμο για χρήση, μόλις το αποκτήσετε

Το HT-A5000 είναι έτοιμο για χρήση σχεδόν αμέσως. Απλώς βάλτε το στην πρίζα, συνδέστε την τηλεόρασή σας με το βύσμα HDMI eARC και θέστε το σε λειτουργία. Με USB και οπτική είσοδο, καθώς και είσοδο και έξοδο HDMI (eARC), και έξοδο S-CENTER OUT στα συμβατά μοντέλα BRAVIA, έχετε όλες τις απαραίτητες συνδέσεις για να απολαύσετε συναρπαστική εμπειρία ήχου Surround.

Λειτουργεί ιδανικά με τηλεοράσεις Sony

Σε συνδυασμό με τηλεόραση BRAVIA™, το HT-A5000 προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία εικόνας και ήχου, με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου της Sony. Το ιδανικό sound bar για τηλεοράσεις BRAVIA.

Καθηλωτικός ήχος με συγχρονισμό ακουστικού κέντρου BRAVIA

Σε σύνδεση με BRAVIA με συγχρονισμό ακουστικού κέντρου, το sound bar και η τηλεόραση γίνονται το κεντρικό ηχείο του home cinema. Αν συνδεθούν στο sound bar τα προαιρετικά πίσω ηχεία, το ηχείο της τηλεόρασης γίνεται το κεντρικό κανάλι και το sound bar μέρος του συστήματος 360 Spatial Sound Mapping. Έτσι ο ήχος ταιριάζει απόλυτα με το περιεχόμενο στην οθόνη, για πραγματικά καθηλωτική εμπειρία.

Ο ήχος ταιριάζει τέλεια με τη δράση

Με τον συγχρονισμό ακουστικού κέντρου, θα ακούτε τους διαλόγους να έρχονται ακριβώς από εκεί που στέκεται ο χαρακτήρας στη σκηνή. Ευθυγράμμιση ακριβείας δράσης και ήχου, για ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία προβολής.

Εύκολος χειρισμός με BRAVIA

Με το ενσωματωμένο περιβάλλον χρήσης, οι ρυθμίσεις ήχου του sound bar εμφανίζονται αυτόματα στο μενού γρήγορων ρυθμίσεων της BRAVIA για εύκολο χειρισμό του ηχητικού πεδίου, της έντασης και άλλων λειτουργιών.

Τοποθέτηση sound bar

Αν έχετε BRAVIA με βάση πολλών θέσεων, μπορείτε να αλλάξετε τη θέση της βάσης της τηλεόρασης και να τοποθετήσετε το HT-A5000 κάτω από την τηλεόραση, για διακριτική εμφάνιση.

Κατασκευαστής

Sony

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Ισχύς (RMS)
450 W
Συνδεσιμότητα
Bluetooth, HDMI, HDMI (ARC), Optical, USB
Τύπος
Soundbar
Κανάλια
5.1.2
Πρότυπα Ήχου
Dolby Digital, Dolby Digital Plus
Ασύρματο Subwoofer
Ναι
Τηλεχειριστήριο
Ναι
Χρώμα
Μαύρο

Διάστασεις Κύριας Μονάδας

Μήκος
1210 mm
Βάθος
140 mm
Ύψος
67 mm

Διαστάσεις Subwoofer

Μήκος
201 mm
Βάθος
402 mm
Ύψος
382,5 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα