Noughty Frizz Magic Σαμπουάν Λείανσης για Φριζαρισμένα Μαλλιά 250ml
Σαμπουάν

Noughty Frizz Magic Σαμπουάν Λείανσης για Φριζαρισμένα Μαλλιά 250mlΚωδικός: 40604014

Ενυδατικό σαμπουάν Frizz Magic κατά του φριζαρίσματος που λειαίνει τα μαλλιά, κάνοντας τα απαλά και ευκολοχτένιστα. Σύνθεση εμπλουτισμένη με marula oil και εκχύλισμα daikon, τα οποία δρουν...

Δες όλη την περιγραφή

Ενυδατικό σαμπουάν Frizz Magic κατά του φριζαρίσματος που λειαίνει τα μαλλιά, κάνοντας τα απαλά και ευκολοχτένιστα. Σύνθεση εμπλουτισμένη με marula oil και εκχύλισμα daikon, τα οποία δρουν θαυματουργικά στα μαλλιά σας.

Δες όλη την περιγραφή
9,45
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 9,45 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 9,45 €

  2. 9,45 €

Περιγραφή

Ενυδατικό σαμπουάν Frizz Magic κατά του φριζαρίσματος που λειαίνει τα μαλλιά, κάνοντας τα απαλά και ευκολοχτένιστα. Σύνθεση εμπλουτισμένη με marula oil και εκχύλισμα daikon, τα οποία δρουν θαυματουργικά στα μαλλιά σας.

Η φυτική δύναμη στο σαμπουάν Frizz Magic περιλαμβάνει:

Marulas Oil: Ένα έλαιο που θα ξετρελάνει τα μαλλιά σας. Πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, προσφέρει ένα «κάλυμμα» για τις τούφες και κλειδώνει την υγρασία στον πυρήνα της τρίχας.

Εκχύλισμα Ραπανάκι Daikon: Πιο αποδοτικό από τις παραδοσιακές σιλικόνες, κάνει τα μαλλιά σας πιο εύκολα στη διαχείριση και το χτένισμα τους, καθώς τους προσθέτει σούπερ λάμψη. Το εκχύλισμα σπόρων daikon που χρησιμοποιούμε καλλιεργείται από έναν συνεταιρισμό αγροτών στην πανέμορφη κοιλάδα Willamette. Οι σπόροι που χρησιμοποιούνται συχνά καλλιεργούνται από οικογενειακές φάρμες πολλών γενεών με πραγματική γνώση και ενδιαφέρον για τον αντίκτυπο που θα έχουν οι γεωργικές πρακτικές που χρησιμοποιούνται σήμερα, στις μελλοντικές γενιές.

Έλαιο Καμέλιας: Πλούσιο σε ελαϊκό οξύ, γνωστό και ως ωμέγα 9, το οποίο ελαχιστοποιεί την απώλεια υγρασίας των μαλλιών.

Ηλιέλαιο: Η δύναμη των λουλουδιών. Αυτό το ενυδατικό εκχύλισμα σπόρων συμβάλλει στην υγεία των μαλλιών, επαναφέροντας μέρος της ενυδάτωσης που το σύγχρονο περιβάλλον και ο τρόπος ζωής αφαιρεί από τις ίνες των μαλλιών.

Slmi: Ένα ήπιο, υδατοδιαλυτό επιφανειοδραστικό που δίνει στο Frizz Magic Shampoo αφρό και καθαριστική δράση, επιτρέποντας στη Noughty να παράγει σαμπουάν υψηλής απόδοσης που δεν περιέχουν καθόλου θειικά άλατα, καθώς προέρχεται από την καρύδα.

Τρόπος Χρήσης

  • Ενεργοποιήστε το σαμπουάν τοποθετώντας μια μικρή ποσότητα στα χέρια και τρίψτε μαζί με λίγο νερό. 
  • Κάντε μασάζ στα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι την άκρη για έναν απαλό αφρό. 
  • Ξεπλύνετε εντελώς από το τριχωτό της κεφαλής μέχρι τις άκρες.
  • Εάν κάνετε τη μετάβαση από συμβατικό σε φυσικό σαμπουάν, μπορεί να χρειαστούν έως και 8 πλύσεις για να δείτε τα πλήρη αποτελέσματα.

Συστατικά

Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Methyl Isethionate, Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Methyl Isethionate, Raphanus Sativus (Radish) Seed Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Benzyl Alcohol, Lauryl Glucoside, Coconut Acid, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Potassium Sorbate, Citrus Sinensis (Sweet Orange) Oil, Parfum (Fragrance), Polyquaternium-10, Coco-Glucoside, Sodium Cocoate, Salicylic Acid, Glycol Distearate, Cetearyl Nonanoate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Ethylhexyl Isononanoate, Citric Acid, Sorbic Acid, Linoleic Acid, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citronellol.

Κατασκευαστής

Noughty

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος Μαλλιών
Φριζαρισμένα
Δράση
Λείανση
με Αντλία
Όχι
Είδος
Υγρό
Sulfate Free
Ναι
Ανδρικό
Όχι
Χωρίς Δοκιμή σε Ζώα
Όχι
Vegan
Όχι
Χωρίς Parabens
Ναι

Χωρητικότητα

Ποσότητα (ml)
250 ml
Τεμάχια
1 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • afroditi_siaka

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το πήρα επειδή δεν έχει πολλά χημικά και λέει ότι βοηθά να μη φριζάρουν τα μαλλιά. Δυστυχώς όμως φριζάρουν και στο ξέβγαλμα αγριεύουν πολύ και δεν ξεμπερδεύονται με τίποτα.

    • Άρωμα
    • Αποτελεσματικότητα
    • Λάμψη
    • Δεν αφήνει τα μαλλιά απαλά
    • Δε θα το αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αποτελεσματικότητα
    • Άρωμα
    • Λάμψη
    • Αφήνει απαλά τα μαλλιά
    • Θα το αγόραζα ξανά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη