Daiwa Prorex MQ LT 2000 Μηχανισμός Ψαρέματος για Spinning
Μηχανισμοί Ψαρέματος

Daiwa Prorex MQ LT 2000 Μηχανισμός Ψαρέματος για SpinningΚωδικός: 40604677

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μπομπίνα: Αλουμινίου
  • Ρουλεμάν: 6
  • Βάρος: 195gr
  • Φρένα: 10Κg
  • Ταχύτητα Περιστροφής: 6.2:1
  • Χωρητικότητα: 0.10mm / 200m
Δες όλη την περιγραφή
237,60
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 8 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 237,60 €

Περιγραφή

Μηχανισμός ψαρέματος από την Daiwa, κατάλληλος για spinning. Διαθέτει 6 ρουλεμάν τα οποία διευκολύνουν την κίνηση του κεντρικού άξονα. Το τύμπανο του μηχανισμού γυρίζει με αναλογία περιστροφής 6.2:1, το οποίο σημαίνει ότι σε μια ολοκληρωμένη στροφή της χειρολαβής η μπομπίνα θα κάνει 6.2 στροφές. Ο μηχανισμός χωράει 200μ. πετονιάς πάχους 0.1χιλ. και σε περίπτωση χρήσης πετονιάς με μεγαλύτερο πάχος, η χωρητικότητα σε μήκος μειώνεται. Είναι κατασκευασμένος από ανθρακόνημα (carbon), ένα ελαφρύ υλικό με μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής.

Χαρακτηριστικά

Ο νέος μηχανισμός ψαρέματος Prorex MQ LT της κορυφαίας εταιρείας Daiwa προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα των προδιαγραφών LT (Light & Tough) με εξαιρετική αναλογία ισχύος προς βάρος, σε σώμα κατασκευασμένο από Carbon, ενώ λαμβάνει μια σημαντική αναβάθμιση μέσω της χρήσης της τεχνολογίας MQ monocoque: μαζί με το LT concept, είναι ελαφρύτερο και ισχυρότερο.
Το προοδευτικό σύστημα φρένων ATD και το γρανάζι υψηλής αντοχής Touch Digigear είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που προσφέρουν δύναμη και αντοχή, αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής αυτού του μηχανισμού. Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται προσδίδει στο καρούλι εξαιρετική ανθεκτικότητα, διατηρώντας παράλληλα τη βέλτιστη ρευστότητα ανάκτησης

Τεχνολογίες Daiwa

LT (Light & Tough)

Το αποτέλεσμα της τεχνολογίας LT, είναι η κατασκευή μηχανισμών από τη Daiwa οι οποίοι διαθέτουν χαμηλότερο βάρος, μικρότερες διαστάσεις, αλλά σημαντικά περισσότερη δύναμη. Η τεχνοτροπία LT μεριμνά ώστε όλα τα μηχανικά μέρη να είναι απόλυτα προστατευμένα από στρεβλώσεις και να συνεργούν ώστε ο μηχανισμός να διαθέτει μεγάλη δύναμη και στη μανιβέλα και στα φρένα.

Σύστημα Φρένων Automatic Tournament Drag (ATD)

Ξεχωρίζει για το υψηλών επιδόσεων σύστημα φρένων Automatic Tournament Drag (ATD), το οποίο παρέχει μεγαλύτερη αντίσταση στην αρχή και πιο προοδευτική δράση στη συνέχεια.

Λειτουργεί αμέσως και εφαρμόζει την επιλεγμένη δύναμη στη μπομπίνα, χωρίς καμία καθυστέρηση κατά την έναρξη της περιστροφής της.

Δίνει δηλαδή ακαριαίο έλεγχο της λειτουργίας και παρέχει την μέγιστη δυνατή αντίσταση,ενώ προσφέρει καλύτερη προστασία στη μεσινέζα αλλά και το νήμα.

Zaion

Έχει αποδειχθεί ότι η βέλτιστη λειτουργία του ρότορα, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την στιβαρότητα του πλαισίου του μηχανισμού. Η Daiwa αντικατέστησε τα παραδοσιακά υλικά κατασκευής, με το υλικό Zaion το οποίο παράγεται από την πυκνή συσσώρευση ινών carbon. Το Zaion είναι πιο ελαφρύ, πιο δυνατό από τα περισσότερα υλικά κατασκευής μηχανισμών.

Monocoque body

Με την τεχνολογία Monocoque, το σώμα των BG υπηρετεί τον αλιέα ως ένα σκληρό και άκαμπτο εργαλείο, το οποίο είναι ταυτόχρονα εύκολο στη χρήση και δυσανάλογου μεγέθους σε σχέση με τη δύναμή του. Παρέχει σταθερότητα στη λειτουργία του, άψογη συνέργεια όλων των μηχανικών του μερών και επιτρέπει τη χρήση μεγαλύτερων γραναζιών.

Η αδιαβροχοποίησή του είναι εξαιρετική και αποτελεί άλλο ένα πλεονέκτημα του ενιαίου σώματος Monocoque.

Σημαντική μείωση του βάρους του μηχανισμού, αλλά με αύξηση της αντοχής του, έχει επιτευχθεί μέσω της τεχνολογίας Monocoque Body. Το πλαίσιο “Monocoque” αποτελεί μια καινούργια πρόταση, ενιαίου, μηχανολογικά σχεδιασμένου, συμμετρικού σώματος.

Κατασκευαστής

Daiwa

Χαρακτηριστικά

Ιδιότητες

Τεχνική Ψαρέματος
Spinning

Χαρακτηριστικά

Ρουλεμάν
6
Βάρος
195 gr
Σχέση Περιστροφής
6,2 :1
Carbon
Ναι
Ηλεκτρονικός
Όχι
για Αριστερόχειρες
Όχι

Χωρητικότητα Πετονιάς

Πάχος Πετονιάς
0,1 mm
Μήκος Πετονιάς
200 m

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη