Barbie Κούκλα Barbie για 3+ Ετών
Κούκλες

Barbie Κούκλα Barbie για 3+ ΕτώνΚωδικός: 40635028

Αυτό το σετ παιχνιδιού Barbie Skipper™ Babysitters Inc.™ με θέμα την ώρα του ύπνου, εμπνευσμένο από την ταινία, επιτρέπει στα παιδιά να εξερευνήσουν την αγαπημένη τους πλευρά με την κούκλα

Δες όλη την περιγραφή

Αυτό το σετ παιχνιδιού Barbie Skipper™ Babysitters Inc.™ με θέμα την ώρα του ύπνου, εμπνευσμένο από την ταινία, επιτρέπει στα παιδιά να εξερευνήσουν την αγαπημένη τους πλευρά με την κούκλα Skipper™, μια κούκλα μωρό και μια κούνια.

Δες όλη την περιγραφή
22,54
ΠαράδοσηΤετ, 25 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+39,99 €

Αναφορά προϊόντος

από 22,54 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 22,54 €

Περιγραφή

Αυτό το σετ παιχνιδιού Barbie® Skipper™ Babysitters Inc.™ με θέμα την ώρα του ύπνου, εμπνευσμένο από την ταινία, επιτρέπει στα παιδιά να εξερευνήσουν την αγαπημένη τους πλευρά με την κούκλα Skipper™, μια κούκλα μωρό και μια κούνια. Δώστε στο μωρό ένα μπιμπερό ή πιπίλα και δείτε τα μάτια του να νυστάζουν! Τα παιδιά μπορούν να συλλέξουν όλες τις κούκλες και τα παιχνίδια της Babysitters Inc.™ για ατελείωτες περιπέτειες φύλαξης παιδιών Barbie® (το καθένα πωλείται ξεχωριστά, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα). Οι κούκλες δεν μπορούν να σταθούν μόνες τους. Τα χρώματα και τα διακοσμητικά μπορεί να διαφέρουν.

Κατασκευαστής

Barbie

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
HJY34
Είδος
Κούκλα
Ηλικία
3 + ετών
Σειρά
Barbie
Συλλεκτική
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη