Πτώση τιμής -13%Lenovo Slim 7 ProX 14ARH7 14.5" IPS Touchscreen 120Hz (Ryzen 9-6900HS Creator Edition/32GB/1TB SSD/GeForce RTX 3050/W11 Home) Onyx Grey (US Keyboard)
Laptops

Lenovo Slim 7 ProX 14ARH7 14.5" IPS Touchscreen 120Hz (Ryzen 9-6900HS Creator Edition/32GB/1TB SSD/GeForce RTX 3050/W11 Home) Onyx Grey (US Keyboard) Κωδικός: 40651821

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Οθόνη 3K 3072x1920 IPS 120Hz Touch
  • Μνήμη RAM 32GB Soldered LPDDR5-6400
  • 1TB SSD M.2 2280 PCIe® 4.0x4 NVMe
  • Wi-Fi 6 & Bluetooth 5.1
  • Βάρος 1.45Kg
Δες όλη την περιγραφή
1.431,70
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 14 τεμάχια

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Lenovo

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.390,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1.390,00 €

  2. 1.431,70 €

  3. 1.199,01 €

Περιγραφή

Το laptop Lenovo Slim 7 ProX 14ARH7 απευθύνεται κυρίως σε χρήστες που ασχολούνται με τη δημιουργία περιεχομένου, όπως επαγγελματίες σχεδιαστές γραφικών, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, επεξεργασία βίντεο ή ακόμη και gamers. Ο επεξεργαστής Ryzen 9-6900HS και η κάρτα γραφικών GeForce RTX 3050 προσφέρουν υψηλή απόδοση και γρήγορη απεικόνιση, ενώ η οθόνη αφής IPS με ρυθμό ανανέωσης 120Hz παρέχει ομαλή απόκριση και ευχάριστη εμπειρία χρήσης. Η μνήμη RAM 32GB και ο SSD δίσκος 1TB παρέχουν αρκετό αποθηκευτικό χώρο και δυνατότητα πολλαπλών εργασιών. Η προεγκατεστημένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows 11 Home παρέχει τις τελευταίες λειτουργίες και επιδόσεις.

Το X σηματοδοτεί το σημείο με τους απόλυτους επεξεργαστές AMD Ryzen™ 6000 HS Creator Edition

Απολαύστε καθαρές επιδόσεις με αναζωογονητική ταχύτητα από τον απόλυτο επεξεργαστή και μείνετε αποσυνδεδεμένοι με την απίστευτη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αυτή είναι η δύναμη των επεξεργαστών AMD Ryzen™ 6000 HS Creator Edition, με τόνους μνήμης και άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Το X Power της Lenovo οδηγεί το πάθος σας στο επόμενο επίπεδο με κορυφαία ισχύ θερμικού σχεδιασμού, συντονισμό ειδικών σεναρίων για να ξεπεράσετε τα benchmarks, βελτιστοποιήσεις turbo matrix για μέγιστη απόδοση CPU και GPU, καθώς και λεπτομερώς ρυθμισμένα κορυφαία εξαρτήματα υλικού της βιομηχανίας.

Ωθήστε τα δημιουργικά σας όρια

Επιταχύνετε τη δημιουργικότητά σας την ημέρα και βελτιώστε το παιχνίδι σας τη νύχτα με γραφικά NVIDIA® GeForce RTX™ 3050. Το Slim 7 Pro X είναι επικυρωμένο από το NVIDIA® Studio για να απογειώσει τη δημιουργική σας διαδικασία, επιτρέποντάς σας να αποδίδετε πιο γρήγορα, να μεταδίδετε πιο καθαρά και να επεξεργάζεστε καλύτερα βίντεο με πραγματικά κορυφαίες επιδόσεις επόμενης γενιάς. Λεπτομερώς ρυθμισμένος και βελτιστοποιημένος για την επεξεργασία βίντεο με το Adobe Premiere Pro, αυτός ο φορητός υπολογιστής προσφέρει δημιουργικές επιδόσεις που δεν είναι τίποτα λιγότερο από εμπνευσμένες.

Αφύπνιση καθαρών εικόνων

Δείτε μια πιο καθαρή, πιο ξεκάθαρη εικόνα των κόσμων που φαντάζεστε στην οθόνη PureSight 3K 120Hz του Yoga Slim 7 Pro X με προαιρετική υποστήριξη αφής. Το πλήρες χρωματικό φάσμα και το βαθμονομημένο από το υλικό χρώμα σας προσφέρουν υπερ-πραγματική δημιουργική ενέργεια για να τροφοδοτήσετε τις συνεδρίες σας. Και η πιστοποίηση TÜV Hardware Low Blue Light συμβάλλει στην αποφυγή της καταπόνησης των ματιών σας.

Άνετο, φορητό και ισχυρό

Η απόλυτη απόδοση συναντά την ισχυρή φορητότητα με τον λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό του φορητού υπολογιστή Yoga Slim 7 Pro X. Ξεκινώντας με βάρος μόλις 1,58kg / 3,5lbs, αυτός ο ελαφρύς υπολογιστής είναι φτιαγμένος για κίνηση και μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε για δημιουργία εν κινήσει. Επιπλέον, με τη σχεδίαση με comfort edge, οι παρατεταμένες δημιουργικές συνεδρίες μόλις έγιναν πιο εύκολες.

Έξυπνος σχεδιασμός που εμπνέει τη δημιουργικότητά σας

Με το Lenovo AI Engine+, δημιουργήστε τόσο γρήγορα όσο σας επιτρέπει η φαντασία σας. Ρυθμίστε δυναμικά την ταχύτητα του ανεμιστήρα και την απόδοση του hardware στο Yoga Slim 7 Pro X με το Smart Power, επιταχύνοντας όταν χρειάζεστε ισχύ ή επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας όταν χρειάζεστε αντοχή. Επιπλέον, με τις έξυπνες αλληλεπιδράσεις, όπως η μηδενική είσοδος στο σύστημα Intelligent Sense, μπορείτε να βελτιώσετε τις συνεδρίες σας με γρήγορη πρόσβαση στον φορητό υπολογιστή σας, ακόμη και με αυτόματο κλείδωμα όταν απομακρύνεστε.

Συνδεθείτε με ασφάλεια σε ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία

Είτε εργάζεστε στο σπίτι είτε δημιουργείτε εν κινήσει, μείνετε συνδεδεμένοι σε γρήγορες ταχύτητες στο διαδίκτυο με το WiFi 6E. Και με μια κάμερα FHD που διαθέτει μικρόφωνα με ακύρωση θορύβου και κλείστρο απορρήτου, μπορείτε να έχετε καθαρές και ευκρινείς βιντεοκλήσεις όπου κι αν βρίσκεστε.

Μνήμη RAM DDR5

Διαθέτει 32GB με συχνότητα λειτουργίας 6400MHz και τεχνολογία DDR5. Η μνήμη DDR5 είναι η πιο πρόσφατη τεχνολογία μνήμης RAM και προσφέρει υψηλότερες ταχύτητες και χωρητικότητες από την προηγούμενη τεχνολογία DDR4. Η συχνότητα λειτουργίας της μνήμης, σε συνδυασμό με την υψηλή χωρητικότητα, επιτρέπει στο σύστημα να εκτελεί πιο απαιτητικές εργασίες με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα. Είναι κατάλληλη για χρήστες που αναζητούν υψηλή απόδοση και επιδόσεις από το σύστημά τους, όπως gamers, αλλά και επαγγελματίες που ασχολούνται με απαιτητικές εφαρμογές όπως επεξεργασία βίντεο και εικόνας.

Αποθηκευτικός χώρος

Διαθέτει έναν σκληρό δίσκο SSD PCIe NVMe χωρητικότητας 1 TB. Αυτό του επιτρέπει να έχει πολύ γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής δεδομένων, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση του συστήματος σε διάφορες εργασίες, όπως η εκκίνηση του υπολογιστή, η φόρτωση εφαρμογών και η αντιγραφή αρχείων.

Το NVMe (Non-Volatile Memory Express) είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ ενός υπολογιστή και μιας μονάδας SSD.

Οι NVMe αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας flash για την αποθήκευση δεδομένων, όπως η αντοχή και η αξιοπιστία, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητές που απαιτείται για διάφορες εφαρμογές, όπως παιχνίδια και επεξεργασία πολυμέσων.

Τα Windows 11 έφτασαν και κάνουν τη διαφορά! Το σύστημα είναι εξοπλισμένο με τα ισχυρά Windows 11 που προσφέρουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο όπου μπορείς να ασχοληθείς με ότι σου αρέσει μέσα από μια νέα εμπειρία. Από το ανανεωμένο μενού Έναρξη έως τους νέους τρόπους για να συνδέεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο, τα Windows 11 σου χαρίζουν ένα χώρο για να σκέφτεσαι, να εκφράζεσαι και να δημιουργείς με φυσικό τρόπο.

Θύρες και υποδοχές

1 Διακόπτης e-shutter κάμερας Web

2 Συνδυασμός ακουστικών/μικροφώνου

3 USB-A 3.2 Gen 1 (φόρτιση μπαταρίας)

4 Κουμπί λειτουργίας

5 USB-A 3.2 Gen 1

6 USB-C 3.2 Gen 2 (DisplayPort™ 1.4a, παροχή ρεύματος, μεταφορά δεδομένων 10Gbps)

7 USB-C 3.2 Gen 2 (DisplayPort™ 1.4a, παροχή ρεύματος, μεταφορά δεδομένων 10Gbps)

Κατασκευαστής

Lenovo

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
AMD
Οικογένεια
Ryzen 9
Μοντέλο
6900HS Creator Edition
Συχνότητα
3,3 GHz
Γενιά
Zen 3+

Οθόνη

IPS Panel
Ναι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
14,5 "
Ανάλυση
3072x1920
Δυνατότητες
Touchscreen
Ρυθμός ανανέωσης
120 Hz

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
32 GB
Τύπος RAM
DDR5

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Όχι
Κατασκευαστής
Nvidia
Μοντέλο
GeForce RTX 3050
Μνήμη γραφικών
4 GB

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
1000 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Όχι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,45 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Γκρι
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Μοντέλο
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος

Ερωτήσεις

18 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες