Μικρά Ασία, Λάμψη - Καταστροφή - Ξεριζωμός - Δημιουργία
Βιβλία Τέχνης

Μικρά Ασία, Λάμψη - Καταστροφή - Ξεριζωμός - ΔημιουργίαΚωδικός: 40748028

Η πολυτελής και επιβλητική έκδοση αποτελεί τον συνοδευτικό κατάλογο της ομότιτλης έκθεσης, η οποία συνδιοργανώθηκε από το Μουσείο Μπενάκη και το Κέντρο Μικρασιατικών Σπουδών και φιλοξενήθηκε στο

Δες όλη την περιγραφή

Η πολυτελής και επιβλητική έκδοση αποτελεί τον συνοδευτικό κατάλογο της ομότιτλης έκθεσης, η οποία συνδιοργανώθηκε από το Μουσείο Μπενάκη και το Κέντρο Μικρασιατικών Σπουδών και φιλοξενήθηκε στο κτίριο Πειραιώς 138, το φθινόπωρο του 2022.

Δες όλη την περιγραφή
  • Εκδότης: Μουσείο Μπενάκη
  • Μορφή: Σκληρό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2022
  • Αριθμός σελίδων: 372
  • Κωδικός ISBN-13: 9789604763061
  • Διαστάσεις: 25×29
31,50
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 20+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 31,50 €

Περιγραφή

Η πολυτελής και επιβλητική έκδοση αποτελεί τον συνοδευτικό κατάλογο της ομότιτλης έκθεσης, η οποία συνδιοργανώθηκε από το Μουσείο Μπενάκη και το Κέντρο Μικρασιατικών Σπουδών και φιλοξενήθηκε στο κτίριο Πειραιώς 138, το φθινόπωρο του 2022. Η έκδοση, με την πλούσια εικονογράφηση και τα κατατοπιστικά συνοδευτικά κείμενα, παρουσιάζει ένα πανόραμα της ιστορίας και των ποικίλων εκφάνσεων της ζωής και της πολιτιστικής δημιουργίας του Μικρασιατικού ελληνισμού, τις δραματικές εξελίξεις των ετών 1919-1922, που οδήγησαν στην Καταστροφή και τον ξεριζωμό, αλλά και τις πολύχρονες διαδικασίες ένταξης του προσφυγικού κόσμου στην Ελλάδα και τη μεγάλη του συνεισφορά στην πολύπλευρη ανανέωση της ελληνικής κοινωνίας.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Φωτογραφικά Λευκώματα
Γλώσσα
Ελληνικά
Υπότιτλος
Λάμψη - Καταστροφή - Ξεριζωμός - Δημιουργία
Μορφή
Σκληρό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
372
Έτος έκδοσης
2022
Διαστάσεις
25x29 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη