Little Dutch Flowers & Butterflies Περπατούρα για 12+ Μηνών
Περπατούρες

Little Dutch Flowers & Butterflies Περπατούρα για 12+ ΜηνώνΚωδικός: 40766967

Περπατήστε, παίξτε και ανακαλύψτε! Αυτή η ξύλινη περπατήστρα πολλαπλών δραστηριοτήτων προσφέρει πολλές προκλητικές δραστηριότητες για να υποστηρίξει την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων του παιδιού

Δες όλη την περιγραφή

Περπατήστε, παίξτε και ανακαλύψτε! Αυτή η ξύλινη περπατήστρα πολλαπλών δραστηριοτήτων προσφέρει πολλές προκλητικές δραστηριότητες για να υποστηρίξει την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων του παιδιού σας. Υπάρχουν 8 δραστηριότητες για να εξερευνήσετε!

Δες όλη την περιγραφή
65,00
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 65,00 €

Περιγραφή

Περπατήστε, παίξτε και ανακαλύψτε! Αυτή η ξύλινη περπατήστρα πολλαπλών δραστηριοτήτων προσφέρει πολλές προκλητικές δραστηριότητες για να υποστηρίξει την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων του παιδιού σας. Υπάρχουν 8 δραστηριότητες για να εξερευνήσετε! Χάρη στον εξαιρετικό σχεδιασμό του, το baby walker είναι ιδανικό για παιδιά 12 μηνών και άνω που είναι σχεδόν έτοιμα να κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Προκαλέστε την περιέργεια του μωρού σας με τις ποικίλες συναρπαστικές δραστηριότητες αυτής της όμορφα διακοσμημένης περπατήστρας!

Οι ελαστικοί τροχοί δεν θα κάνουν σημάδια στο πάτωμά σας και είναι ασφαλείς για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Βαμμένο με φιλική προς τα παιδιά βαφή, με βάση το νερό. Συμμορφωμένο με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας EN-71-1-2-3.

Διαστάσεις

32,5x35,5x49 εκ.

Κατασκευαστής

Little Dutch

Χαρακτηριστικά

Ηλικία
12 + μηνών
Υλικό
Ξύλο
Χρώμα
Ροζ
με Χειρολαβή Γονέα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Eirini_Fragoulopoulou1520
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ως περπατούρα, είναι λιγάκι επικίνδυνη, διότι τα ροδάκια της γλιστράνε και η μικρούλα μου έχει πέσει. Ωστόσο, ως εκπαιδευτικό παιχνίδι είναι τέλειο! Βοηθά πολύ στην ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας. Επίσης, είναι από πολύ καλή ποιότητα υλικών! Το συνιστώ!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

51 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη