Gigabyte Aero 14 BMF-72EEBB4SO 14" OLED QHD (i7-13700H/16GB/1TB SSD/GeForce RTX 4050/W11 Home) Twilight Silver (US Keyboard)
Laptops

Gigabyte Aero 14 BMF-72EEBB4SO 14" OLED QHD (i7-13700H/16GB/1TB SSD/GeForce RTX 4050/W11 Home) Twilight Silver (US Keyboard) Κωδικός: 40779059

Γρήγορα και φανταστικά: σκεφτείτε μεγαλύτερα, δημιουργήστε καλύτερα.

Εμπνέει δημιουργικότητα με ελαφρύ σχεδιασμό! Ο φορητός υπολογιστής AERO 14 OLED creator έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες,...

Δες όλη την περιγραφή

Γρήγορα και φανταστικά: σκεφτείτε μεγαλύτερα, δημιουργήστε καλύτερα.

Εμπνέει δημιουργικότητα με ελαφρύ σχεδιασμό! Ο φορητός υπολογιστής AERO 14 OLED creator έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες, σχεδιαστές και δημιουργούς. Ο ελαφρύς σχεδιασμός βάρους 1,49 kg και η ζωντανή οθόνη συνδυάζονται ως το τέλειο εργαλείο για τους σύγχρονους εργαζόμενους, διευκολύνοντας...

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αποστολή στην επιλεγμένη χώρα.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.689,73 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 2.018,85 €

  2. 1.689,73 €

Περιγραφή

Γρήγορα και φανταστικά: σκεφτείτε μεγαλύτερα, δημιουργήστε καλύτερα.

Εμπνέει δημιουργικότητα με ελαφρύ σχεδιασμό! Ο φορητός υπολογιστής AERO 14 OLED creator έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες, σχεδιαστές και δημιουργούς. Ο ελαφρύς σχεδιασμός βάρους 1,49 kg και η ζωντανή οθόνη συνδυάζονται ως το τέλειο εργαλείο για τους σύγχρονους εργαζόμενους, διευκολύνοντας την εργασία και τη δημιουργία δημιουργικότητας! Με επεξεργαστές Intel® Core™ i7 13ης γενιάς και GPU NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Laptop, το AERO 14 OLED παρέχει υψηλές υπολογιστικές επιδόσεις και επιταχυνόμενη απόδοση εργασίας. Ο φορητός υπολογιστής είναι εξοπλισμένος με επαγγελματική οθόνη 2.8K OLED HDR που διαθέτει προστασία για τα μάτια και έχει πιστοποιηθεί με εργοστασιακή βαθμονόμηση χρωμάτων X-Rite™ 2.0 και βαθμονόμηση χρωμάτων Pantone® Validated, ενώ επιπλέον έχει περάσει τα πρότυπα TÜV Rheinland για χαμηλό μπλε φως και Eyesafe® 2.0. Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας, γράψτε συναρπαστική μουσική ή ταξιδέψτε στον κόσμο για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Τώρα αγαπάτε την OLED

Αν τα μάτια είναι τα παράθυρα της ψυχής, τότε η OLED είναι η αδελφή ψυχή σας. Ο φορητός υπολογιστής AERO 16 OLED creator είναι εξοπλισμένος με οθόνη 4K+ OLED HDR χωρίς πλαίσιο. Με 24 εκατομμύρια εικονοστοιχεία LED που εκπέμπουν μόνα τους, η οθόνη παρέχει ζωντανές και συναρπαστικές εικόνες. Η αναλογία διαστάσεων 16:10 αυξάνει την επιφάνεια προβολής κατά 12% και υποστηρίζει 100% χρωματική γκάμα κινηματογραφικού επιπέδου DCI-P3. Η πιστοποίηση VESA DisplayHDR™ 600 TrueBlack υπόσχεται ευδιάκριτα μαύρα και λευκά με μηδενικό φωτοστέφανο. Επιπλέον, η AERO OLED έχει πιστοποίηση προστασίας των ματιών TÜV Rheinland Eyesafe 2.0 και η τεχνολογία χαμηλού μπλε φωτισμού και χωρίς τρεμοπαίξιμο προστατεύει τους χρήστες κατά τη διάρκεια παρατεταμένης χρήσης.

16:10 Απεριόριστος ορίζοντας

Η αναλογία διαστάσεων 16:10 παρέχει περισσότερο οπτικό χώρο εργασίας από ό,τι οι οθόνες 16:9. Μπορεί να εμφανίσει περισσότερα κομμάτια, συχνά χρησιμοποιούμενες γραμμές εργαλείων και λειτουργίες ελέγχου αναπαραγωγής, παρέχοντας ευκολία και διπλασιάζοντας παράλληλα την αποδοτικότητα.

100% DCI-P3 Δημιουργεί ζωντανά χρώματα

Η χρωματική γκάμα 100% DCI-P3 σε επίπεδο κινηματογραφικής βιομηχανίας παρέχει πάνω από 120% δυνατότητα χρωματικής απόδοσης πιστοποιημένη από την SGS Cinematic Experience. Μπορεί να απεικονίσει 30% περισσότερα χρώματα από την γκάμα sRGB, καθιστώντας τις εικόνες πιο ρεαλιστικές, τα χρώματα πιο εκλεπτυσμένα και τη διαχείριση χρωμάτων πιο ολοκληρωμένη.

Τα βαθιά μαύρα κάνουν τέλειο το HDR

Με πιστοποίηση VESA DisplayHDR™ 600 TrueBlack, αντίθεση πάνω από 1.000.000:1, μέγιστη φωτεινότητα 600 νιτ και βαθύ μαύρο 0,0005 νιτ, ορίζει με σαφήνεια το φωτεινό και το σκοτεινό, τις υφές και τις λεπτομέρειες.

Πιο γρήγορα από τη Σκιά σας

Ο χρόνος απόκρισης της οθόνης 0,2ms είναι 50 φορές ταχύτερος από τις κοινές οθόνες LCD φορητών υπολογιστών που συνήθως είναι 10ms. Μπορεί να εμφανίσει γρήγορα διαφορετικά χρώματα και εικόνες για να παρουσιάσει ομαλότερη κίνηση. Το κείμενο ιστοσελίδων γίνεται πιο σαφές και ευανάγνωστο, ενώ η καθυστέρηση στα παιχνίδια είναι ταχύτερη από ό,τι στις τυπικές οθόνες LCD 144Hz 25ms.

Halo-Free!

Η τεχνολογία Halo Free™, πιστοποιημένη από τον παγκόσμιο φορέα δοκιμών UL, παρέχει 0,000% halation, διασφαλίζοντας ότι η ποιότητα της εικόνας δεν επηρεάζεται από την παραμικρή αλλοίωση του οπίσθιου φωτισμού. Τα μαύρα και τα λευκά εξακολουθούν να είναι σαφώς καθορισμένα όταν διαφορετικοί άνθρωποι βλέπουν την οθόνη από 45 μοίρες, 65 μοίρες και άλλες γωνίες.

Απολαύστε κάθε άκρη

Το κλειδί για εξαιρετική ποιότητα εικόνας στην αναζήτηση τέλειων πανοραμικών λεπτομερειών βρίσκεται στην άκρη! Πιστοποιημένη από τον παγκόσμιο φορέα δοκιμών UL, η μέση ομοιομορφία της οθόνης είναι πάνω από 95%. Αναπαράγει ρεαλιστικά τις υφές και τα χρώματα, επιτρέποντας ακριβείς προσαρμογές μετά την παραγωγή.

Green Planet We Care

Δημιουργήστε έναν όμορφο ψηφιακό κόσμο, μειώνοντας παράλληλα τα σκουπίδια στον πραγματικό κόσμο. Η μοναδική δομή της οθόνης OLED χρησιμοποιεί μόνο το ένα όγδοο των πλαστικών που χρησιμοποιούνται στις μη OLED οθόνες. Επομένως, η επιλογή φορητών υπολογιστών OLED ισοδυναμεί με μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 1,6 κιλά. Τα προϊόντα παραγωγής έχουν πιστοποιηθεί από το UL Zero Waste To Landfill ως 100% ανακυκλώσιμα.

Smart A.I. Eyecare

Η αποκλειστική τεχνολογία AI Eyecare της GIGABYTE ανιχνεύει αυτόματα τον φωτισμό του περιβάλλοντος και ρυθμίζει τη φωτεινότητα της οθόνης - είτε βρίσκεστε σε έντονα φωτισμένο εξωτερικό χώρο, είτε σε περιβάλλον γραφείου με φωτισμό φθορισμού, είτε σε σκοτεινό δωμάτιο επεξεργασίας. Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις και για να απολαύσετε μια εξατομικευμένη εμπειρία θέασης χρησιμοποιώντας αποθηκευμένα προφίλ.

Όταν η έμπνευση εμφανίζεται, κανείς δεν μπορεί να τη σταματήσει

Επεξεργαστής Intel® Core™ 13ης γενιάς

Οι επιδόσεις πρέπει να συμβαδίζουν με τη φαντασία όταν αποτυπώνετε μια στιγμιαία έμπνευση! Το AERO 16 OLED είναι εξοπλισμένο με την τελευταία 13η γενιά επεξεργαστών Intel® Core™ H-series, αυξάνοντας την απόδοση κατά 20% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Κάντε πολλαπλές εργασίες με ευκολία, απογειώνοντας τη δημιουργικότητά σας, και εκτελέστε σύνθετες εφαρμογές πολλαπλών threads χωρίς να ανησυχείτε. Ενεργοποιήστε τη "Λειτουργία Turbo" για να μεγιστοποιήσετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα και να ωθήσετε την απόδοση του επεξεργαστή στο μέγιστο, επιτρέποντάς σας να είστε δημιουργικοί και παραγωγικοί.

GeForce RTX 40 Series Beyond Fast για gamers και δημιουργούς

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας με τους φορητούς υπολογιστές NVIDIA Studio, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί ειδικά για δημιουργούς, έχουν επικυρωθεί για να παρέχουν γρήγορες και ρευστές επιδόσεις στις πιο απαιτητικές ροές εργασίας δημιουργών και είναι προρυθμισμένοι για να εκμεταλλευτείτε όλα τα πλεονεκτήματα του NVIDIA Studio. Τα νέα μοντέλα με GPU GeForce RTX 40 Series αξιοποιούν την αρχιτεκτονική NVIDIA Ada για μέγιστη απόδοση και αποδοτικότητα, παρέχοντας ένα κβαντικό άλμα σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Αστραπιαίος SSD Gen4

Ο φορητός υπολογιστής AERO 14 OLED εξοπλίζεται με χωρητικότητα αποθήκευσης SSD PCIe Gen4x 1TB. Το εύρος ζώνης και η ταχύτητα διαδοχικής ανάγνωσης έως και 7000 MB/s είναι έως και διπλάσιες από τις προηγούμενες γενιές. Αποτυπώστε την έμπνευσή σας ανά πάσα στιγμή με δυνατότητες περιήγησης, αποθήκευσης, μεταφοράς και ανάγνωσης/εγγραφής αρχείων υψηλής απόδοσης.

LPDDR5, πηγαίνετε ομαλά

Ο χρόνος είναι χρήμα. Μην τον σπαταλάτε περιμένοντας. Το AERO 14 OLED υποστηρίζει πλήρως τη μνήμη LPDDR5. Με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς και υψηλή σταθερότητα του συστήματος, υποστηρίζει πλήρως το multitasking και τα μεγάλα αρχεία μοντέλων με υψηλή απόδοση παραγωγής.

Ελαφρύ και λεπτό σαν χελιδόνι

Με βάρος μόλις 1,9 kg και πάχος 1,8 cm, δηλαδή 4 mm λιγότερο από την προηγούμενη γενιά, ο φορητός υπολογιστής έχει το ιδανικό μέγεθος για κινητούς εργαζόμενους και υπαλλήλους γραφείου εν κινήσει. Μετακινηθείτε ελεύθερα ανεξάρτητα από τον προορισμό σας!

Δείτε τη διαφορά στις λεπτομέρειες

Η προσοχή μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίσετε και οι λεπτομέρειες σας κάνουν μοναδικούς! Η μεταλλική πινακίδα ονόματος με το μοναδικό σχεδιασμό AERO δίνει την τελική πινελιά και αναδεικνύει τη δημιουργικότητα των χρηστών.

Δημιουργικότητα

On-The-Go

Το AERO 14 OLED είναι σχεδιασμένο με ελαφρύ και έξυπνο εξωτερικό, καθιστώντας το εύκολο στη μεταφορά. Με δύο θύρες Thunderbolt™ 4, ο φορητός υπολογιστής είναι έτοιμος για την εποχή των πολλαπλών συσκευών με πολλαπλές λειτουργίες. Η τεχνολογία δικτύωσης Wi-Fi 6E και η σύνδεση δικτύου τριπλής ζώνης παρέχουν ομαλές συνδέσεις για να πραγματοποιήσετε πραγματική δημιουργικότητα εν κινήσει.

Η ζωή είναι ένας μαραθώνιος, δεν είναι σπριντ

Για να επιτύχετε ιδιαίτερα αποτελεσματική απόδοση, χρειάζεστε πρόσβαση σε ατελείωτη δημιουργικότητα και άφθονη ενέργεια. Το AERO 14 OLED είναι εξοπλισμένο με μια μπαταρία 63Wh, η οποία μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες μιας ολόκληρης εργάσιμης ημέρας, όταν δεν είναι συνδεδεμένο στην πρίζα. Όταν εμφανιστεί η προειδοποίηση για χαμηλή μπαταρία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αρχικό φορτιστή τροφοδοσίας GIGABYTE Type-C για γρήγορη φόρτιση. Μπορεί να φορτίσει τον φορητό υπολογιστή στο 50% της μπαταρίας σε μόλις 30 λεπτά, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο διακοπής λειτουργίας σας.

Σσσς... Ακούγεται διαφορετικό;

Η AERO 14 OLED ενσωματώνει την τεχνολογία ψύξης GIGABYTE Windforce Infinity. Δύο αποκλειστικοί σωλήνες θερμότητας και διπλοί ανεμιστήρες 5V με 72 πτερύγια είναι εγκατεστημένοι στο στενό χώρο, διατηρώντας την απόδοση στο λεπτό σώμα. Η διπλή εισαγωγή αέρα μεγάλης επιφάνειας είναι εξοπλισμένη με 30% λεπτότερα πτερύγια. Τα 4 σετ εξαιρετικά λεπτών πτερυγίων ανεμιστήρα αυξάνουν την περιοχή ψύξης κατά 104% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Μαζί με τους 2 ανεμιστήρες "vortex" που σταματούν την αντίστροφη ροή θερμού αέρα, παρέχεται διπλή ψύξη για το πλαίσιο. Ακούστε! Το AERO είναι πραγματικά διαφορετικό!

Όταν είσαι Δημιουργικός

Σε σκοτεινά δωμάτια ή κάτω από φώτα φθορισμού, το πληκτρολόγιο λευκού φωτός με χάραξη λέιζερ, με ανάδραση διαδρομής πλήκτρων μήκους 1,7 mm και πλήκτρα anti-ghosting, καθιστά κάθε πλήκτρο σαφές και ορατό χωρίς θάμβωση. Το σύστημα AI EyeCare ανιχνεύει αυτόματα τη βέλτιστη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με τον περιβαλλοντικό φωτισμό, προστατεύοντας τα μάτια του χρήστη.

Όταν βρίσκεστε σε...Συνάντηση

Συνδεθείτε μέσα σε ένα δευτερόλεπτο μετά το άνοιγμα του φορητού υπολογιστή χρησιμοποιώντας την αναγνώριση προσώπου Windows Hello. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο της σύσκεψης για να ενεργοποιήσετε την κάμερα υψηλής ευκρίνειας FHD 1080P για την τέλεια καταγραφή ζωντανών εικόνων. Η ενσωματωμένη τεχνολογία μείωσης θορύβου DTS:X™ Ultra διπλής κατεύθυνσης AI εξαλείφει τον περιβαλλοντικό θόρυβο και το μικρόφωνο dual-array εξασφαλίζει καθαρή και εντυπωσιακή ομιλία κατά τη διάρκεια σημαντικών παρουσιάσεων.

Όταν...Χαλαρώνετε

Το στερεοφωνικό σύστημα ήχου DTS:X™ Ultra επιπέδου θεάτρου παρέχει τρισδιάστατο ήχο surround και ακριβείς πηγές ήχου ανάλογα με τη θέση του χρήστη, είτε πρόκειται για παιχνίδια, ταινίες ή μουσική, δημιουργώντας την πιο καθηλωτική στερεοφωνική εμπειρία και αναπαράγοντας καθαρά και ρεαλιστικά τον αρχικό ήχο. Όταν έρθει η ώρα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις νίκες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Mux switch μέσω του GIGABYTE Control Center για να ανεβάσετε την απόδοση του παιχνιδιού στο επόμενο επίπεδο, μειώνοντας οποιαδήποτε καθυστέρηση και αυξάνοντας τους ρυθμούς καρέ σας.

Windows 11

Τα Windows 11 έφτασαν και κάνουν τη διαφορά! Το σύστημα είναι εξοπλισμένο με τα ισχυρά Windows 11 που προσφέρουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο όπου μπορείς να ασχοληθείς με ότι σου αρέσει μέσα από μια νέα εμπειρία. Από το ανανεωμένο μενού Έναρξη έως τους νέους τρόπους για να συνδέεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο, τα Windows 11 σου χαρίζουν ένα χώρο για να σκέφτεσαι, να εκφράζεσαι και να δημιουργείς με φυσικό τρόπο.

Θύρες και Συνδέσεις

Κατασκευαστής

Gigabyte

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core i7
Μοντέλο
13700H
Συχνότητα
2,4 GHz
Γενιά
Raptor Lake (13th Gen)

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Ναι
Διαγώνιος
14 "
Ανάλυση
2880x1800
Δυνατότητες
Quad HD+
Ρυθμός ανανέωσης
90 Hz

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB
Τύπος RAM
DDR5

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Όχι
Κατασκευαστής
Nvidia
Μοντέλο
GeForce RTX 4050
Μνήμη γραφικών
6 GB

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
1000 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, Thunderbolt 4, USB 3.2
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,49 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Ασημί
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μοντέλο
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Εξαιρετικό σε όλα! Σχεδίαση, αλουμίνιο, βάρος, οθόνη, δύναμη επεξεργαστή και κάρτας γραφικών! Κάποιες παρατηρήσεις μόνο: δεν αναβαθμίζεται η μνήμη (πάνω από 16GB ram) και το λογισμικό της gigabyte κάποιες φορές κολλάει.

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Διάρκεια μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Theofilos_Chamalis
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το λαπτοπ αγοράστηκε τέλη Απριλίου στα 2140Ε για mixed χρήση (programming, browsing, gaming).

    Θετικά:
    - Φοβερή οθόνη (ποιότητα χρωμάτων, φωτεινότητα, bezels)
    - Πολύ καλό πληκτρολόγιο και touchpad που δίνουν την αίσθηση "στιβαρού" λαπτοπ
    - Πάρα πολύ γρήγορο για το μέγεθός του σε CPU + light gaming
    - Ωραίο unboxing
    - Σχετικά ελαφρύ στο 1.5kg και μέγεθος αντίστοιχων 13 ιντσών προηγούμενης γενιάς
    - Γρήγορη ενσωματωμένη Ram και SSD

    Αρνητικά:
    - Τιμή
    - Μέτρια διάρκεια ζωής μπαταρίας (σε Linux έχει φτιαχτεί με kernel v6.5+) και σε windows με Tiny11
    - Gigabyte Control Center με πολλά bugs (έχει πλέον φτιαχτεί με την έκδοση του Νοεμβρίου 2023 και βοηθάει και την μπαταρία να κρατάει περισσότερο)

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θερμοκρασία
    • Διάρκεια μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες