Παιδικά Πέδιλα

Biomecanics Παπουτσοπέδιλα Ανατομικά Λευκά Κωδικός: 40812595

Παιδικό παπουτσοπέδιλο της εταιρίας Biomecaniccs, με δερμάτινο και ανατομικό εσωτερικό πάτο. Η εσωτερική μεριά της γάμπας του παπουτσιού αποτελείται από δέρμα. Την ολίσθηση των ποδιών

Δες όλη την περιγραφή

Παιδικό παπουτσοπέδιλο της εταιρίας Biomecaniccs, με δερμάτινο και ανατομικό εσωτερικό πάτο. Η εσωτερική μεριά της γάμπας του παπουτσιού αποτελείται από δέρμα. Την ολίσθηση των ποδιών περιορίζουν οι απορροφητικοί πάτοι από δέρμα.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 21 ημέρες πριν

Περιγραφή

Παιδικό παπουτσοπέδιλο της εταιρίας Biomecaniccs, με δερμάτινο και ανατομικό εσωτερικό πάτο. Η εσωτερική μεριά της γάμπας του παπουτσιού αποτελείται από δέρμα. Την ολίσθηση των ποδιών περιορίζουν οι απορροφητικοί πάτοι από δέρμα. Η σόλα είναι υλικό υψηλής ποιότητας, παρέχει ελαφρύ μόνωση από το έδαφος και είναι ειδικά διαμορφωμένη για άνετα και σταθερά βήματα. Προσφέρει θερμική άνεση, μέγιστη διαπνοή, ευελιξία διπλής κατεύθυνσης και μέγιστη σταθερότητα λόγω της σόλας “τύπου ποδιού ελέφαντα”. Επιτρέπει τη κίνηση του αστραγάλου χάρη στη διχάλα του σχήματος “U” που αποτρέπει τη πίεση στον αχίλλειο τένοντα.

Διαθέτει πλευρικό σταθεροποιητή που ελέγχει τη πλευρική κίνηση του ποδιού. Κατάλληλα για τις ζεστές μέρες, θα τα βγάλουν πέρα ακόμα και στις υψηλότερες θερμοκρασίες.

Κατασκευαστής

Biomecanics

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
232110-A
Φύλο
Κορίτσι
Χρώμα
Λευκό
Δέσιμο
με Σκρατς
Ανατομικά
Ναι
Παπουτσοπέδιλα
Ναι
με Φωτάκια
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

10 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες