Barbie Κούκλα
Κούκλες

Barbie ΚούκλαΚωδικός: 40825815

Mε μοντέρνα ρούχα και απίθανες λεπτομέρειες, οι κούκλες Barbie Looks εμπνέουν το παιχνίδι μόδας. Αυτή η τελευταία συλλογή εμπνέεται από τα χρώματα με έντονη αντίθεση. Η κούκλα Barbie έχει υπέροχα

Δες όλη την περιγραφή

Mε μοντέρνα ρούχα και απίθανες λεπτομέρειες, οι κούκλες Barbie Looks εμπνέουν το παιχνίδι μόδας. Αυτή η τελευταία συλλογή εμπνέεται από τα χρώματα με έντονη αντίθεση. Η κούκλα Barbie έχει υπέροχα κόκκινα μαλλιά με πλούσιες μπούκλες που πέφτουν στους ώμους της. Με μπλε σκιά στα μάτια και κόκκινο κραγιόν.

Δες όλη την περιγραφή
26,99
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 4 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 26,99 €

Περιγραφή

Mε μοντέρνα ρούχα και απίθανες λεπτομέρειες, οι κούκλες Barbie Looks εμπνέουν το παιχνίδι μόδας. Αυτή η τελευταία συλλογή εμπνέεται από τα χρώματα με έντονη αντίθεση. Η κούκλα Barbie έχει υπέροχα κόκκινα μαλλιά με πλούσιες μπούκλες που πέφτουν στους ώμους της. Με μπλε σκιά στα μάτια και κόκκινο κραγιόν. Φοράει ντραπέ μπλουζάκι, γυαλιστερή μίνι φούστα και μπλε ψηλοτάκουνα με λουράκια. Με σημεία άρθρωσης στο σώμα της, η Barbie είναι έτοιμη για πόζες φωτογράφισης! Με φρέσκια και μοναδική εμφάνιση, οι κούκλες Βarbie Looks αποτελούν ιδανικό δώρο για παιδιά που αγαπούν τη μόδα, στυλίστες και συλλέκτες.

Κατασκευαστής

Barbie

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
HJW81
Είδος
Κούκλα
Σειρά
Barbie
Συλλεκτική
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

11 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη