Motorola Moto G73 5G Dual SIM (8GB/256GB) Midnight Blue
Κινητά Τηλέφωνα

Motorola Moto G73 5G Dual SIM (8GB/256GB) Midnight Blue Κωδικός: 40841966

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 6.5"/2400 x 1080
  • Επεξεργαστής MediaTek Dimensity 930
  • Υποστήριξη NFC
  • Διπλή Πίσω Κάμερα 50MP
  • Μπαταρία 5000mAh
Δες όλη την περιγραφή
167,64
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Δευ, 19 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Motorola

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 161,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 167,60 €

  2. 178,73 €

  3. 167,64 €

  4. 176,00 €

  5. 167,88 €

  6. 205,40 €

  7. 194,00 €

  8. 188,98 €

  9. 169,56 €

  10. 190,01 €

  11. 171,57 €

  12. 180,00 €

  13. 174,00 €

  14. 169,56 €

  15. 211,00 €

  16. 183,89 €

  17. 169,00 €

  18. 161,00 €

  19. 189,10 €

Περιγραφή

Άνετη θέαση

Η οθόνη του Motorola Moto G73 είναι IPS LCD με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και ανάλυση στα 1080 x 2400 pixels. Και με τις ίντσες του να είναι στα 6.5, είναι μια οθόνη ικανή να σε αφήσει να δεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο από το κινητό σου, δίχως να κουράζονται τα μάτια σου. Επίσης, θα σκρολάρεις με άνεση στα social ή στο ίντερνετ, απολαμβάνοντας τις δυνατότητες αυτής της συσκευής.

Ισχυρή απόδοση

Ο επεξεργαστής του Motorola Moto G73 είναι ο Mediatek Dimensity 930 (6 nm). Είναι οκταπύρηνος και ικανός να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σου. Είτε βλέπεις ταινία ή σειρά, είτε παίζεις κάποιο παιχνίδι από το κινητό σου, αυτός ο επεξεργαστής θα βρίσκεται εκεί για να βελτιστοποιεί την εμπειρία χρήσης και να μην σου δημιουργεί καθυστερήσεις ή κολλήματα.

Όμορφες λήψεις

Η οπίσθια κάμερα του Motorola Moto G73 αποτελείται από 50MP (wide) και 8MP (ultrawide). Με αυτές τις δυνατότητες, θα απαθανατίζεις στιγμές από τοπία ή και ανέμελα στιγμιότυπα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Όσο για την εμπρόσθια είναι στα 16MP, για να τραβάς ατομικές ή ομαδικές selfies υψηλής ποιότητας, κεντράροντας στα χαρακτηριστικά του προσώπου και όχι στο παρασκήνιο.

Προστασία των αρχείων σου

Στο Motorola Moto G73 υπάρχει δακτυλικό αποτύπωμα. Έτσι, θα έχεις τη δυνατότητα να κλειδώνεις το κινητό σου, χρησιμοποιώντας το δικό σου αποτύπωμα και εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ασφάλεια. Όλα τα δεδομένα, αρχεία, φωτογραφίες και βίντεο θα είναι προστατευμένα και θα ανοίγουν μόνο με το δικό σου δάχτυλο και κανενός άλλου.

Χωρητικότητα μπαταρίας & φόρτιση κινητού

Η μπαταρία του Motorola Moto G73 είναι στα 5000mAh. Αυτό σημαίνει ότι αντέχει για πολλές ώρες χωρίς φόρτιση. Σε περίπτωση όμως που χρειαστεί, υποστηρίζει fast charging, προκειμένου να φτάσει σύντομα στο 100% και να μην σε κάνει να περιμένεις για ώρες, μέχρι να "φουλάρει". Έτσι, θα έχεις χρόνο στη διάθεσή σου να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες της συσκευής σου.

Περιεχόμενα Συσκευασίας

  • Motorola Moto G73 5G
  • Φορτιστής 30W
  • Καλώδιο USB Type-A σε Type-C
  • Προστατευτική θήκη
  • Εγχειρίδιο χρήσης

Κατασκευαστής

Motorola

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Κινητού
SmartPhone
Λειτουργικό Σύστημα
Android
SIM
Dual
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Χρώμα
Μπλε
Βάρος
181 gr
Περιεχόμενα Συσκευασίας
Θήκη Προστασίας, Καλώδιο Φόρτισης, Φορτιστής

Επεξεργαστής & Μνήμη

Μοντέλο Επεξεργαστή
MediaTek Dimensity 930
Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή
2,2 GHz
Πυρήνες Επεξεργαστή
2+6
RAM
8 GB
Χωρητικότητα
256 GB
Card Slot
Ναι

Οθόνη

Μέγεθος
6,5 "
Ανάλυση
2400 x 1080 pixels
Τύπος
IPS
Χειρισμός
Οθόνη αφής (Touch screen)
Definition
Full HD

Κάμερα

Πίσω Κάμερα
Διπλή
Φακοί Πίσω Κάμερας
Ευρυγώνιος 50MP, Υπερευρυγώνιος 8MP
Βίντεο Πίσω Κάμερας
1080p 30fps, 1080p 60fps
Flash Πίσω Κάμερας
Ναι
Φακοί Selfie Κάμερας
Ευρυγώνιος 16MP
Δυνατότητες
HDR, Slow Motion

Δίκτυο & Συνδεσιμότητα

Δίκτυο Σύνδεσης
5G
Συνδεσιμότητα
3.5mm Jack, Bluetooth, USB-C, Wi-Fi
NFC
Ναι

Μπαταρία

Χωρητικότητα
5000 mAh
Αποσπώμενη
Όχι
Γρήγορη Φόρτιση
Ναι
Ισχύς Φόρτισης
30 W
Ασύρματη Φόρτιση
Όχι

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Προστασία
Water Resistant
Αισθητήρες
Accelerometer, Face ID, Light Sensor, Proximity, Πυξίδα
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Στο Πλάι

Διαστάσεις

Μήκος
161,4 mm
Πλάτος
73,8 mm
Πάχος
8,3 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

Raptoras
4
13 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Eχω το τηλ ενα μηνα και κατι και μπορω να πω οτι ειναι παρα πολυ καλο για τα χρηματα του σε ολα βγαζει πολυ καλες φωτος τραβαει καλα βιντεο ειναι γρηγορο ικανοποιητικη μπαταρια.Εχει αναφερθει οτι εχει θεμα με το hotspot το οποιο ειναι αληθεια μεν αλλα οχι θεμα κινητου δε.Σε μενα με cosmote ειχε κανονικα hotspot με vodafone οχι κατι που ηταν θεμα της vodafone και λυθηκε με καποιες ρυθμισεις.Τα 4 αστερια τα βαζω γιατι μου κολλησε μια φορα και επρεπε να το κανω hard restart γιατι δεν ανατποκρινοταν τιποτα.Απο τοτε ομως δε το εκανε ξανα θελω να πιστευω οτι ηταν κατι τυχαιο θα δουμε.Σε γενικες γραμμες το προτεινω ειδικα στην τιμη που επεσε τωρα που ειναι αρκετα κατω απο την τιμη που το πηρα εγω.

  • Ποιότητα κλήσης
  • Φωτογραφίες
  • Καταγραφή Video
  • Μουσική
  • Ταχύτητα
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Ανάλυση οθόνης
  • Μπαταρία
Σου φάνηκε χρήσιμη;

Evan_Papadopoulos
2
46 στους 50 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Αγοράστηκε στις 2/10. Αρχική εμπειρία πολύ καλή. Γρήγορο, καθαρό android, φωτογραφίες ικανοποιητικές, αν και LCD η οθόνη του, έχει αρκετά καλή φωτεινότητα ακόμη και στον ήλιο. Δεν είναι βέβαια OLED AMOLED κλπ. αλλά θα προβληματίσει μόνο σε απευθείας ήλιο επάνω της. Ήχος πολύ καλός. Γενικά ήμουν ευχαριστημένος μέχρι την 4η-5η ημέρα που χρειάστηκε να ενεργοπιήσω το hotspot, κάτι το οποίο είναι απαραίτητο για μένα. Δυστυχώς δεν δουλεύει. Ούτε με τις ενημερώσεις, ουτε με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Δοκιμάστηκαν και άλλοι πάροχοι, άλλες κάρτες sim, καμία λύση. Οι συσκευές είτε συνδέονται αλλά χωρίς Internet, είτε δεν συνδέονται καθόλου. Δυστυχως εκ των υσ΄τερων ανακα΄λυψα ότι το θεμα hotspot είναι μεγάλο πρόβλημα σε πολλά μοντέλα της motorola. Μπειτε στο forum υποστήριξης της lenovo (που έχει αγοράσει την motorola) και θα καταλάβετε. Motorola g73, g72, g82, g84 edge 30, edge 30 fusion, edge 30 ultra Κλπ έχουν πρόβλημα.
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η μονη λύση που προτείνουν στο technical support online της μοτορολα, αφού έχεις δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις-αλλαγές, είναι factory reset που δεν είναι λύση, αφού κάποιες φορές δουλέυει (σε κάποια μοντελα) και σε άλλες όχι. Σε εμένα δεν δούλεψε. Περιμένω απάντηση απο το επισημο service της μοτορολα.
Για μένα είναι ένα μεγάλο όχι, διότι σε software support παιζει να είναι χειρότερη και απο την xiaomi.
Update 26/10/2023:
Το κινητό τελικά έχει προβλημα στην μητρική όπως είπε το εξουσιοδοτημένο service της procordia. Δεν υπάρχει διαθέσιμο ανταλλακτικό και θα έπρεπε να περιμένω 15 ημέρες. Ζήτησα να γίνει τεχνική αναφορά για Dead on Arrival αφού μόλις στης 5η ημέρα χρήσης πήγε το κινητό στο service, με στόχο την αντικατάσταση συσκευής και τόσο το κατάστημα αγοράς όσο και το service δεν μπορούν να έρθουν σε συνεννόηση, ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλον. Ζήτησα να μιλήσω με τον υπέυθυνο του service και να μου ξεκαθαρίσει πότε ορίζεται μια συσκευή Dead on Arrival, μήπως εγώ δεν έχω καταλάβει καλά... Καμία επικοινωνία...
Το κατάστημα λέει ότι δεν μπορεί να δεχτεί ο προμηθευτής την αναφορά με τον τρόπο που είναι γραμμένη ως dead on arrival , και το service λέει ότι ο προμηθευτής θα πρέπει να δεχτεί αυτην την αναφορά και δεν μπορεί να την αλλάξει!!! Παίζουμε κυριολεκτικά με τις λέξεις!!!
Συμπέρασμα; Πήγα πάλι πίσω την συσκευή, αναγκασμενος να περιμένω αλλαγή μητρικής και ας ελπίσω ότι θα έχω το κινητό σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Για μένα είναι μηδέν στο συγκεκριμένο κατάστημα αγοράς, αλλά και στο εξουσιοδοτημενό service για την after sales υποστήριξη. Ποτέ ξανά, έλλειψη επαγγελματισμού ξεκάθαρα.
Update 17/11/2023: Μίλησα με το service αφού έβλεπα ότι στο status της συσκευής μου υπήρχε ακόμη η αναμονή για το ανταλλακτικό απο τον προμηθευτή. Με έκπληξη μου είπαν ότι έχει καθυστερήσει η επισκευή διότι ο προμηθευτής τους έφερε λάθος ανταλλακτικό (μητρική!!) και ότι θα έπρεπε να περιμένω λίγο ακόμη.
Μου ανέφεραν λοιπόν γραπτώς για πρώτη φορά ζητώντας συγγνωμη για την καθυστέρση των 10 ημερών (που στην πραγματικότητα ήταν 20) και ότι μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας (24 Νοεμβρίου) θα παραλάμβαναν το ανταλλακτικό.
Update 23/11/2023: Με κάλεσαν για να μου πουν ότι η συσκευή είναι έτοιμη... Δεν το πίστευα αρχικά! Τελικά παρέλαβα και όλα δείχνουν οκ.
Συνολικό συμπέρασμα για μένα: δεν θα ξαναπροτιμήσω την εταιρεία ξεκάθαρα μόνο για το θέμα της after sale υποστήριξης, πολύ κάτω του μετρίου. Και επειδή έχω εργαστεί στο παρελθόν στον τομέα, τα αρνητικά πάνε ξεκάθαρα στη διοίκηση της procordia και όχι στους τεχνικούς-υπαλλήλους της.

  • Ποιότητα κλήσης
  • Φωτογραφίες
  • Μουσική
  • Ταχύτητα
  • Ανάλυση οθόνης
  • Μπαταρία
  • Καταγραφή Video
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimitris1800t
    4
    9 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Γρήγορο.... Σιγά σιγά θα γράφω εντυπώσεις.. φορτιστής με κοντό καλώδιο... Και με type c και από τις δύο πλευρές....η μπαταρία για χαλαρή χρηση είναι οκ... αλλα σε 40 λεπτά εισαι πάλι πάουερ Δεν έχει dual sim αν έχεις κάρτα μνήμης μέσα στην συσκευή...!!! Η το ένα η το αλλο..το μικρόφωνο του ιδίως στην ανοικτή ακρόαση εχει θεμα δεν σε ακούνε ... συνέχεια μου το σχολιάζουν.. το ίντερνετ ενώ δείχνει 5 γ. Σέρνεται και εχω την εντύπωση ειναι πιο αργό απο την παλιά συσκευή μου την 4η... ισως και απο την βονταφον να έχουν κλειδωσει μένει την ταχύτητα γιατί μολις αγόρασα 5γ με πήραν τηλέφωνο για αναβαθμιση και καλα γραμμης. Μπαταρία κρατάει με κανονική χρήση ολη μερα ανετα.. δεν το δούλεψα ακομα σε γκουγλε μαπς..δεν με κολλησε ακομα ήχος δυνατός.. ωραία χρώματα.. δεν ζεσταίνεται καμια φορα .. δεν παίζω γκειμ.. νομίζω προς το παρόν αξίζει... Δεν το νιώθεις ποτε ζεστο οσο και να σερφαρεις.. η φωτογραφίες το βραδυ και μάλλον και το βιντεο τα σπάει..

    Ιδίως με αυτη την τιμη ειναι μαστ

    • Ποιότητα κλήσης
    • Ταχύτητα
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    8 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    τέλειο τι περισσότερο να θέλει κάποιος

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    • Φωτογραφίες
    • Μουσική
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Ποιότητα κλήσης
    • Ταχύτητα
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Μπαταρία
    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    • Ποιότητα κλήσης
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία

Ερωτήσεις

102 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
petros_markantonis7694

ποιο κινητο ειναι καλυτερο το motorola g73 dual sim 8gb/256gb η το xiaomi redmi note 13 5g dual sim 8gb/256gb;

Δες όλες τις ερωτήσεις (4)

Παρόμοια προϊόντα

Motorola Moto G73 5G Dual SIM (8GB/256GB) Midnight BlueMotorola Moto G73 5G Dual SIM (8GB/256GB) Midnight BlueMotorola Moto G54 5G (8GB/256GB) Midnight BlueMotorola Moto G54 5G (8GB/256GB) Midnight BlueMotorola Moto G54 Power Edition 5G (12GB/256GB) Midnight BlueMotorola Moto G54 Power Edition 5G (12GB/256GB) Midnight BlueMotorola Moto G84 5G Dual SIM (12GB/256GB) Midnight BlueMotorola Moto G84 5G Dual SIM (12GB/256GB) Midnight BlueOnePlus Nord CE 3 Lite 5G Dual SIM (8GB/128GB) Chromatic GrayOnePlus Nord CE 3 Lite 5G Dual SIM (8GB/128GB) Chromatic Gray
από 161,00 €από 180,20 €από 199,45 €από 220,00 €από 179,71 €
ΚατασκευαστήςMotorolaMotorolaMotorolaMotorolaOnePlus
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
RAM8 GB8 GB12 GB12 GB8 GB
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες