Garmin Forerunner 965 Titanium Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο
Smartwatches

Garmin Forerunner 965 Titanium Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο Κωδικός: 40848761

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη αφής AMOLED
  • Αυτονομία έως 23 ημέρες
  • NFC, Wi-Fi, GPS, Bluetooth
  • Κατάλληλο για κολύμβηση
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 4 ημέρες πριν

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Προπονηθείτε με το Forerunner 965, το κορυφαίο smartwatch με GPS για το τρέξιμο και το τρίαθλο, με μια φωτεινή οθόνη αφής AMOLED και ελαφριά στεφάνη από τιτάνιο. 

Ξεκινήστε την μέρα σας με την πρωινή αναφορά που περιλαμβάνει την κατάσταση HR, για να δείτε χρήσιμα δεδομένα υγείας μαζί με μια επισκόπηση του ύπνου, της αποκατάστασης και του προπονητικού σας προγράμματος. 

Πλοηγηθείτε σε οποιαδήποτε πορεία με σιγουριά με multi-band GPS και ενσωματωμένους έγχρωμους χάρτες. 

Με τα παραδοσιακά κουμπιά και την οθόνη αφής, είναι εύκολο να δείτε περισσότερα για την κατάσταση προπόνησης σας και να γνωρίζετε εάν είστε έτοιμοι να προπονηθείτε παραγωγικά, αν είστε στην κορύφωση ή το παρακάνατε. 

Αν θέλετε να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό, το Forerunner 965 είναι εδώ για να φωτίσει κάθε τρέξιμο σας με αυτονομία μπαταρίας μέχρι 23 ημέρες σε λειτουργία smartwatch.

​Δυναμική τρεξίματος από τον καρπό

Αυτή η λειτουργία παρέχει εξελιγμένη δυναμική τρεξίματος όπως δρομική ισχύ, χρόνο επαφής με το έδαφος, μήκος διασκελισμού, κατακόρυφη αναλογία και άλλα, χωρίς την χρήση πρόσθετων αξεσουάρ.

Ενσωματωμένοι χάρτες

Τρέξτε με σιγουριά οποιαδήποτε πορεία με οδηγίες στροφή προς στροφή χρησιμοποιώντας τους ενσωματωμένους έγχρωμους χάρτες και το multi-band GPS.

​Ετοιμότητα προπόνησης

Η βαθμολογία ετοιμότητας προπόνησης βασίζεται στην ποιότητα του ύπνου, την αποκατάσταση, το φορτίο προπόνησης και την κατάσταση HRV για να καθορίσει εάν είστε έτοιμοι να προπονηθείτε σκληρά έτσι ώστε να απολαύσετε τα οφέλη.

​Widget αγώνα και καθημερινές προτάσεις ασκήσεων

Σχεδιάστε την στρατηγική του αγώνα με εξατομικευμένες καθημερινές προτάσεις ασκήσεων βασισμένες στον αγώνα και τη διαδρομή που εισάγετε στην εφαρμογή Garmin Connect™ και έπειτα δείτε το widget αγώνα στο ρολόι σας. Η καθημερινή πρόταση άσκησης προσαρμόζεται μετά από κάθε τρέξιμο για να συνάδει με την απόδοση και την αποκατάσταση.

​Περισσότερες δραστηριότητες

Εναλλάξτε μεταξύ των αθλημάτων με το πάτημα ενός κουμπιού χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα προφίλ για τρίαθλο, δίαθλο, ασκήσεις brick και κολύμβηση/τρέξιμο, ή εξατομικεύστε το δικό σας προφίλ multisport.

​Κατάσταση προπόνησης

Χρησιμοποιώντας δείκτες όπως η κατάσταση HRV, το πρόσφατο ιστορικό άσκησης και την απόδοση, βλέπετε πληροφορίες για την συνολική προσπάθεια και την κατάσταση της προπόνησης.

​Ασφάλεια και εντοπισμός

Οι λειτουργίες ασφάλειας και εντοπισμού, που περιλαμβάνουν την ανίχνευση συμβάντος (κατά τη διάρκεια επιλεγμένων δραστηριοτήτων) και την βοήθεια, στέλνουν ένα μήνυμα με την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο στις επαφές έκτακτης ανάγκης όταν είναι σε σύνδεση με το συμβατό σας smartphone. (Απαιτείται ρύθμιση και το smartphone σας να είναι σε περιοχή με κάλυψη δικτύου όπου η σύνδεση δεδομένων είναι διαθέσιμη).

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Forerunner 965  
  • Καλώδιο φόρτισης / δεδομένων USB-C
  • Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής

Garmin

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Λευκό
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μέγεθος Οθόνης
1,4 "
Ανάλυση Οθόνης
454x454 pixels
Τύπος Οθόνης
AMOLED
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android, iOS
Οθόνη Αφής
Ναι
Εσωτερική Μνήμη Αποθήκευσης
32 GB
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth, NFC, Wi-Fi
Λουράκι
Σιλικόνης
Υλικό Κάσας
Τιτάνιο
Μοντέλο
-

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Δόνηση, Ηχείο, Μικρόφωνο
Λειτουργίες
Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο, Κολύμβηση, Ορειβασία, Πεζοπορία, Ποδηλασία, Τρέξιμο, Τρίαθλο

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
GPS, Αλτίμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, Πυξίδα
Προστασία
Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών
Αδιάβροχο
Κολύμβηση στη Θάλασσα

Μπαταρία

Διάρκεια Λειτουργίας
23 ημέρες

Διαστάσεις

Βάρος
53 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Andreas_Vas
    5
    10 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Κίτρινο

    Για αρκετά χρόνια ήμουν κάτοχος του Garmin Venu 2 και Apple Watch, μετά από αυτά δοκίμασα τα μοντέλα Amazfit GTS 4 και Amazfit Cheetah και τελικά κατέληξα σε αυτό.

    Η χρήση σαν SmartWatch ποτέ δεν με ενδιέφερε καθώς το ήθελα καθαρά για τις προπονήσεις μου και την λειτουργία PacePro, να φορτώνω τις διαδρομές και πληρωμές με NFC.

    Το Garmin 965 το έχω μια εβδομάδα, μια εβδομάδα φουλ προπονήσεις τόσο σε εσωτερικό χώρο αλλά και σε εξωτερικό χώρο (περπάτημα, τρέξιμο, πεζοπορία και καλοκαίρι κολύμβηση ) πεζοπορία - κολύμβηση δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω ακόμα.

    Γενικά, η συσκευασία του Garmin 965 σε σχέση με το Venu 2 είναι πολύ απλή και καθόλου δεν μοιάζει για premium μοντέλο, για αυτήν την κατηγορία χρημάτων.

    Για την μπαταρία: Το έχω ήδη μια εβδομάδα, δεν του έχω κάνει ακόμα την πρώτη φόρτιση και η μπαταρία κρατάει ακόμα (τώρα είναι στο 21%). Όταν το άνοιξα δεν ήταν στο 100% και έκανε και το firmware update. Το καλώδιο ρεύματος είναι αυτό που έχουν τα Garmin αλλά σε type c.

    Από την πρώτη μέρα μέχρι και τώρα, δουλεύει σε προπόνηση 1:30 ώρα την ημέρα, (π.χ χθες περπάτημα 2:30 ώρες) και το Σάββατο τρέξιμο στα 25λεπτά.

    Στο θέμα των λειτουργιών, δεν περίμενα να έχει τόσες μα τόσες επιλογές.

    Έχει 5 φυσικά πλήκτρα (light) (up) (down) (back) (start/stop) πέρα από αυτές τις βασικές χρήσης μπορείς να τα προγραμματίσεις και να ορίσεις τι θέλεις να κάνει το καθένα.

    Υποστηρίζει ειδοποίηση στα Ελληνικά στις δραστηριότητες άθλησης, που αν φοράς ακουστικά και έχεις την σύνδεση με το κινητό και όχι απευθείας με τα ακουστικά σου μεταφέρει την ειδοποίηση κατευθείαν στα ακουστικά .

    Το λουράκι του είναι αρκετά καλό στην αίσθηση με το δέρμα, σε εμένα δεν ερεθίσει (ακόμα και αν το έχω σφιχτά) και αρκετά ελαφρύ στην αίσθηση του.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dora®
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Value for money ρολόι, premium αίσθηση, μεγάλη ευκρινής οθόνη, πληθώρα μετρήσεων, μεγάλη χωρητικότητα για μεταφορά playlists από το Spotify, ακρίβεια στις μετρήσεις, γενικά ένα ρολόι που αξίζει κάθε σεντ. Μέτρηση αναπνοής, στρες, ποιότητας ύπνου κ.α, ανυπομονώ να πηγαίνω για προπόνηση.
    Αν προπονείστε εντατικά μη συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο, αφού κάνετε δώρο στον εαυτό σας τον αθλητισμό κάντε του δώρο και μιας τέτοιας κατηγορίας ρολόι.
    Το επέλεξα σε γκρι για να είναι πιο ουδέτερο και να το φοράω κι εκτός προπόνησης, αν και το lime είναι πολύ catchy.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Yian_Pap
    5
    40 στους 42 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Καταπληκτικό εργαλείο για όσους θέλουν να βελτιωθούν στο τρέξιμο (αλλά και σε άλλα αθλήματα φυσικά) και τους αρέσουν τα νούμερα και γενικά η "επιστημονική" προσέγγιση στην προπόνηση. Οταν δίνεις 600+ ευρώ πρέπει να παίρνεις σχετικά σοβαρά την προπόνηση, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος, υπάρχουν πολλά φθηνότερα!
    Σε περίληψη, το έχω κοντά 4 μήνες τώρα (αγορά στο εξωτερικό) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Οι μετρήσεις του είναι πολύ ακριβείς, τουλάχιστον αυτές που περιμένει κανείς να είναι, όπως το GPS, η μέτρηση παλμών (HR) και η HRV. Η οθόνη φοβερή, φαίνεται καθαρά ακόμα και σε ντάλα ήλιο Ιουνίου (όταν το γυρνάς για να το δεις οπότε και πάει σε μέγιστη φωτεινότητα). Η μέτρηση παλμών είναι λίγο ιδιαίτερη περίπτωση καθώς εξαρτάται από τον καρπό του καθενός, πάντως για μένα είναι ανέλπιστα ακριβής (συγκρινόμενη με ενα Polar HR strap). Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το Polar strap πάντα με το Suunto που είχα πριν, καθώς η μέτρηση HR του Suunto ήταν εντελώς άχρηστη, αλλά με το 965 δεν το χρειάζομαι. Βέβαια δεν πρέπει να έχει λάσκα καθόλου, όταν τρέχω το σφίγγω μια θέση πιο πάνω από το κανονικό, πράγμα άνετο καθώς το λουράκι είναι ελαστικό. Αυτό που δεν έχω χρησιμοποιήσει είναι οι χάρτες που μάλλον είναι χρήσιμοι όταν πάτε διακοπές και θέλετε να τρέξετε (στην οποία περίπτωση μιλάμε πρέπει να είστε πολύ πορωμένοι άρα σας αξίζει αυτό το ρολόι!)

    Τέλος είναι αρκετά κομψό και δείχνει σχετικά premium (αλλά λίγο λιγότερο από τα Fenix/Epix) για να φοριέται συνέχεια (και στη δουλειά πχ) και πολύ ελαφρύ και άνετο στον ύπνο (του οποίου οι μετρήσεις όμως είναι σε μεγάλο βαθμό μαντεψιές, αλλά πάνω κάτω κρατάει αντιπροσωπευτική εικόνα του ύπνου σου, στην οποία και βασίζει τις προτάσεις του για την ένταση της προπόνησης.

    Το έχω χρησiμοποιήσει κυρίως για τρέξιμο, αλλά και για γυμναστική, όπου καταλαβαίνει τις βασικές ασκήσεις, όπως έλξεις, κάμψεις, βαθιά καθίσματα, dead lifts, κοιλιακούς κλπ, αλλά δε μπορεί να ξεχωρίσει ασκήσεις με παρόμοια κίνηση, όπως πχ τις βυθίσεις από τiς κάμψεις . Επίσης κολύμπησα 2-3 φορές και κανένα πρόβλημα.

    Η μπαταρία κρατάει 4-5 μέρες με το GPS στην μέγιστη ακρίβεια (που σε δείχνει στη σωστή πλευρά του δρόμου πάντα!), αλλά σε αυτό σίγουρα συμβάλει αρκετά το ότι παίζω και μουσική όταν τρέχω (από το ρολόι βέβαια). Νομίζω μπορείς να κατεβάσεις playlists από spotify κλπ, εγώ έφτιαξα μερικές από mp3 που κατέβασα. Χωρίς μουσική έχω διαβάσει ότι πάει μια βδομάδα, εξαρτάται βέβαια και από τη συχνότητα της χρήσης.

    Τέλως πάντων, θα χρειαζόμουν σελίδες για να μπώ σε λεπτομέρεις, αλλά πρόκειται για ένα πολύ ώριμο προιόν χωρίς bugs (αν εξαιρέσουμε μια φορά που σταμάτησε να δείχνει την πρόγνωση του καιρού - που την παίρνει μέσω κινητού - και χρειάστηκε να το επανακινήσω) που δε θα απογοητέψει κανένα που το παίρνει για προπόνηση. Πιστεύω πως είναι το καλύτερο ρολόι προπόνησης στην αγορά αυτή τη στιγμή. Τώρα αν έχετε άλλες προτεραιότητες και τα λεφτά, πάρτε το Epix 2, ή το Apple watch.

    EDIT 11/11/23: Επειδή βλέπω ότι πολλοί βλέπουν την κριτική μου, να προσθέσω κάτι που μου συνέβη την προηγούμενη βδομάδα για πρώτη φορά. Μέχρι τώρα η μέτρηση HRV ήταν πολύ ακρβής και από τα αγαπημένα μου στατιστικά να τσεκάρω κάθε πρωί (ναι είμαι λίγο nerd). Και λέω ακριβής και γιατί την έχω τσεκάρει με άλλες συσκευές και γιατί πάντα μετά από μία δύσκολη προπόνηση (ας πούμε ζώνη 4), το επόμενο πρωί είναι πεσμένη σε σχέση με τον μέσο όρο μου (60 αντί για 70 ας πούμε). Τις προάλλες λοιπόν μετά από μια τέτοια προπόνηση βλέπω το πρωί και ήταν 82 (αντί για περίπου 60 που περίμενα). Tσεκάρω και το graph και βλέπω ότι είχε αρκετά χρονικά διαστήματα χωρίς μέτρηση (δηλαδή διακεκομμένη γραμμή). Δηλαδή η ποιότητα της μέτρησης δεν ήταν καλή όπως συνήθως, αν και φορούσα το ρολόι σωστά όπως πάντα. Το επόμενο πρωί το ίδιο, 81. Και τότε σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον σένσορα, τον κοιτάω και βλέπω ότι μόνο το ένα φωτάκι αναβόσβηνε κανονικά και το άλλο είτε καθόλου, είτε με μικρότερη ένταση. Σκέφτηκα χάλασε, αλλά το πρώτο πράγμα που προσπαθεί κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ενα κλασικό reboot. Επανακίνησα το ρολόι και bingo, τα δυό φωτάκια του σένσορα αναβόσβηναν κανονικά. Και αυτό ήταν το πρόβλημα, από τότε η HRV έχει επανέλθει στα φυσιολογικά και βέβαια τα graphs δεν έχουν πλέον κενά. Μετά το έψαξα και φαίνεται ότι αυτή είναι μια γενική συμβουλή για τέτοιιου είδους συσκευές (καθότι είναι και αυτές υπολογιστές) να επανακινεί κανείς σχετικά συχνά. Αρα άμα κάτι φαίνεται ότι δεν πάει καλά, no panic, reboot!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό πολύ σύγχρονο λίγο ακριβό αλλά καλό

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
maichst

Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος κάτοχος του FR 965 Garmin το έχει χρησιμοποιήσει για μπάνιο στη θάλασσα και φυσικά δεν είχε πρόβλημα με τη στεγανώτητα του και άλλη μια ερώτηση, κάνει πληρωμές σε POS οταν δεν είναι συνδεδεμένο με το κινητί τηλ.; Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες