Teltonika OBD GPS Tracker FMB204 Bluetooth / GNSS / Glonass για Αυτοκίνητα
GPS Trackers

Teltonika OBD GPS Tracker FMB204 Bluetooth / GNSS / Glonass για ΑυτοκίνηταΚωδικός: 40857885

50,90
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 50,90 €

Χαρακτηριστικά

Προτεινόμενη Χρήση
Αυτοκίνητα
Αδιάβροχο
Όχι
Πρόσθετες Λειτουργίες
OBD
Μπαταρία
45 mAh
Mini
Όχι
Συνδεσιμότητα
Bluetooth, GNSS, Glonass

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • dozius

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η συσκευή έχει σχετικά καλή ακρίβεια. Με το Teltonika Configurator, μπορείς να ρυθμίσεις πάρα πολλές λειτουργίες. Υπάρχει εκτενές documentation στο site της κατασκευάστριας εταιρίας, αλλά εκεί σταματάει η υποστήριξη.. Ο μόνος τρόπος επικοινωνίας είναι μέσω μιας φόρμας (δε δίνουν κάποιο email), ή μέσω του community forum (που απαντάνε όποτε και αν θέλουν).

    Μέσα στη συσκευασία υπήρχε μια κάρτα sim. Ρώτησα πώς να την ενεργοποιήσω, δεν έλαβα ποτέ απαάντηση. Τελικά πήρα μια iot sim, και δούλεψε χωρίς πρόβλημα.

    Για να παρακολουθείς τη θέση, χρειάζεται πρόσβαση σε κάποιο server. Η Teltonika διαφημίζει ότι προσφέρει δωρεάν πρόσβαση. Έκανα αίτημα για λογαριασμό, αλλά σχεδόν 10 μέρες μετά δεν έχω πάρει απάντηση. Τελικά έστησα σε δικό μου μηχάνημα έναν open source tracking server (traccar) και το δουλέυω εκεί.

    Από τη στιγμή που θα το ρυθμίσεις στα μέτρα σου (συσκευή και σερβερ), δουλεύει απροβλημάτιστα. Αλλά μέχρι να φτάσεις σε αυτό το σημείο, θέλει αρκετό χρόνο να βρεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις...

    Η μπαταρία είναι 1800mAh και είναι η μεγαλύτερη που προσφέρει η εταιρία. Με τη συσκευή σε πλήρη λειτουργία, κρατάει κάτι λιγότερο από δυο μέρες. Σε Sleep Mode (έχει διάφορα επίπεδα), μπορεί να φτάσει και τη μια εβδομάδα. Γενικώς έχει πολλές παραμέτρους (κάθε πότε να ξυπνάει, να στέλνει μήνυμα και να ξανακοιμάται κτλ.).

    Γενικώς, η συσκευή κάνει αυτό που υπόσχεται, αλλά χρειάζεται να αφιερώσεις αρκετό χρόνο για τη ρύθμισή της.

    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη