Premier Hyper HP92 Κράνος Μηχανής Full Face ECE 22.06 με Pinlock
Κράνη Μηχανής

Premier Hyper HP92 Κράνος Μηχανής Full Face ECE 22.06 με PinlockΚωδικός: 40879332

Το Hyper HP92 της εταιρείας Premier είναι ένα full face κράνος, το οποίο προστατεύει ολόκληρο το κεφάλι και τη γνάθο. Γι' αυτό το λόγο, αυτός ο τύπος κράνους θεωρείται ο πιο ασφαλής και ανθεκτικός τόσο για ταξίδια, όσο και για διαδρομές μέσα στην πόλη. Είναι κατασκευασμένο από carbon, ένα ανθεκτικό και ελαφρύ υλικό με σχετικά υψηλό κόστος που...
Δες όλη την περιγραφή

  • Κούμπωμα: Double D Ring
  • Επιπλέον Χαρακτηριστικά: Bluetooth

ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+8,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

από 379,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 379,00 €

  2. 380,00 €

  3. 379,00 €

Περιγραφή

Το Hyper HP92 της εταιρείας Premier είναι ένα full face κράνος, το οποίο προστατεύει ολόκληρο το κεφάλι και τη γνάθο. Γι' αυτό το λόγο, αυτός ο τύπος κράνους θεωρείται ο πιο ασφαλής και ανθεκτικός τόσο για ταξίδια, όσο και για διαδρομές μέσα στην πόλη. Είναι κατασκευασμένο από carbon, ένα ανθεκτικό και ελαφρύ υλικό με σχετικά υψηλό κόστος που χρησιμοποιείται κυρίως σε κράνη ειδικά για αγώνες. Ασφαλίζει με κούμπωμα τύπου double d ring, γνωστό και ως δαχτυλίδι. Είναι το πιο ασφαλές και αξιόπιστο κούμπωμα, όμως χρειάζονται και τα δυο χέρια για να δεθεί. Η ενσωματωμένη ασύρματη σύνδεση bluetooth σας επιτρέπει να συνδέσετε συσκευές που έχουν την ίδια τεχνολογία όπως για παράδειγμα κινητό τηλέφωνο. Μπορείτε έτσι να απαντήσετε σε μία κλήση, να ακούστε μουσική ή ακόμα και οδηγίες από το GPS. Σε περίπτωση που και ο συνεπιβάτης έχει αντίστοιχο κράνος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το bluetooth και για ενδοεπικοινωνία. δηλαδή για να μιλάτε μεταξύ σας. Το κράνος διαθέτει τη νέα πιστοποίηση προδιαγραφών ασφαλείας Ευρωπαϊκού τύπου "ECE 22.06", η οποία διασφαλίζει ότι το κράνος είναι ελεγμένο σε 18 σημεία ελέγχου πρόσκρουσης αντί για 6 που ήταν παλαιότερα. Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται και αντιθαμβωτική μεμβράνη, ένα επιπρόσθετο εξάρτημα για το τζαμάκι του κράνους που εμποδίζει το θόλωμά του. Τοποθετείται στην εσωτερική πλευρά του κράνους και είναι χρήσιμο κατά τους χειμερινούς μήνες.

  • Κούμπωμα: Double D Ring
  • Επιπλέον Χαρακτηριστικά: Bluetooth

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
KR520991
Τύπος
Full Face
Χρώμα
Γκρι
Υλικό
Carbon
Φύλο
Άνδρας
Κούμπωμα
Double D Ring
Επιπλέον Χαρακτηριστικά
Bluetooth
Πιστοποίηση
ECE 22.06
Pinlock (Αντιθαμβωτική Μεμβράνη)
Περιέχεται στην Συσκευασία

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • littlehornet
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Value for money κράνος race. Χρήση σε γυμνή μηχανή. Κέλυφος fiberglass (dyneema-aramid-carbon). Έχει πολύ καλή εφαρμογή, σφιχτή και αγκαλιάζει το κεφάλι ( περίμετρος κεφαλιού 55,5cm, μέγεθος Small). Περιλαμβάνει υποσιάγωνο και επιρρίνιο. Έρχεται με φιμέ ζελατίνα στο κουτί και μικρά σφουγγαράκια pads που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να αυξομειώσεις το εσωτερικό μέγεθος του κράνους τοποθετώντας τα μέσα από τα μαξιλάρια αναλόγως με την εφαρμογή που επιθυμείς. Πολύ καλή ποιότητα υλικών και ελαφρύ για ece22-06 (1300 +-50 γρ). Το κεντρικό κούμπωμα ασφαλίζει πολύ σφιχτά. Η ζελατίνα έχει σκάλες και κάθεται ανοιχτή. Οι θήκες των ηχείων της ενδοεπικοινωνίας τα δέχονται ακριβώς χωρίς να ενοχλούν στα αυτιά (είναι στενές, ίσως ενοχλήσουν κάποιους με μεγάλα αυτιά, πλατύ πρόσωπο ή με ενδοεπικοινωνίες που έχουν μεγάλα ηχεία). Ήσυχο πάνω από το μέσο όρο με φοβερό αερισμό (νιώθεις τον αέρα να εισέρχεται στο κεφάλι και από τους 2 αεραγωγούς). Περιλαμβάνει pinlock 30 (αρνητικό το ότι δεν έχει pinlock 70 ή 120 σε αυτή την τιμή). Πολύ ποιοτικό κούμπωμα d-ring. Αρνητικό ότι τα κουμπώματα των μαξιλαριών χρειάζονται αρκετή πίεση με τα δάχτυλα ώστε να ασφαλίσουν. Το συγκεκριμένο γραφικό είναι ματ. Θα ξαναπροτιμήσω την premier, πολύ ευχαριστημένη.

    • Εφαρμογή
    • Εξαερισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ορατότητα
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος αεροδυναμικός θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη