TP-LINK Deco M9 Plus v2 WiFi Mesh Network Access Point Wi‑Fi 5 Dual Band (2.4 & 5GHz) σε Διπλό Kit
Access Points

TP-LINK Deco M9 Plus v2 WiFi Mesh Network Access Point Wi‑Fi 5 Dual Band (2.4 & 5GHz) σε Διπλό KitΚωδικός: 40894600

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Wi-Fi 5
  • Ταχύτητα WLAN: 1300 Mbps
  • Πρότυπα IEEE 802.11: b/g/n/a/ac
  • Θύρες RJ45: 2
Δες όλη την περιγραφή

  1. v2

    από 268,44 €
268,44
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Πέμ, 03 Οκτ
+44,99 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 268,44 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 268,44 €

Περιγραφή

Dead-zone Killer!

Με τρεις ξεχωριστές ζώνες Wi-Fi, το TP-Link Deco M9 Plus AC2200 Whole-Home Wi-Fi διατηρεί το δίκτυό σου ισχυρό, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την κατασκευή του σπιτιού σου. Με ταχύτητα μεταφοράς έως και 867 Mbps στα 5 GHz (1), 867 Mbps στα 5 GHz (2) και 400 Mbps στα 2.4 GHz, προσφέρει μεγαλύτερο εύρος ζώνης για τις συνδεδεμένες σε αυτό συσκευές - αφού χάρη στο Wi-Fi 802.11ac μπορεί να διαχειριστεί έως και 100 lag-free συνδέσεις. Και αν αυτό δεν αρκεί, κάθε μονάδα ενσωματώνει δύο (2) θύρες LAN/WAN Gigabit Ethernet, για ενσύρματη δικτύωση που τρέχει με... 1000!

Ολοκληρωμένη ασφάλεια!

Εξοπλισμένο με το TP-Link HomeCare, που υποστηρίζεται από την TrendMicro, προσφέρει μια εντυπωσιακή σειρά ενσωματωμένων χαρακτηριστικών ασφαλείας. Παρέχει προστασία από έκθεση σε κακόβουλο λογισμικό και επιθέσεις σε πραγματικό χρόνο, προστασία συσκευών ΙοΤ, εξελιγμένα χαρακτηριστικά γονικού ελέγχου και δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης μέσω της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα TP-Link Deco, εξασφαλίζοντας ότι το οικιακό δίκτυο θα παραμένει ανεπηρέαστο!

Ένα «εξυπνότερο» Smart Hub!

Το Deco M9 Plus AC2200 Whole-Home Wi-Fi της TP-Link λειτουργεί και ως κεντρικός κόμβος (Smart Hub), συνδυάζοντας όλες τις συμβατές συσκευές σου σε μία εύχρηστη εφαρμογή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να ορίσεις αλληλεπιδράσεις (interactions) μεταξύ συσκευών με συνδεσιμότητα Zigbee, Bluetooth και Wi-Fi με ιδιαίτερη ευκολία, απολαμβάνοντας τη μαγεία ενός έξυπνου σπιτιού σε κάθε δωμάτιο!

Εύκολη εγκατάσταση, μεγάλη συμβατότητα!

Το Deco M9 Plus AC2200 Whole-Home Wi-Fi είναι συμβατό με τις έξυπνες συσκευές της TP-Link, της GE, της Kwikset και πολλών άλλων κορυφαίων κατασκευαστών, καθιστώντας εφικτή την επικοινωνία μεταξύ έξυπνων λαμπτήρων, κλειδαριών, δικτυακών καμερών και πολλών άλλων. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το συνδέσεις στο καλώδιο του modem/router, να κατεβάσεις το Deco App στο smartphone σου και να ακολουθήσεις τις οδηγίες της εφαρμογής!

Κατασκευαστής

TP-LINK

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τοποθέτηση
Εσωτερική
Συχνότητα
Dual Band (2.4 & 5GHz)
Μέγιστη Ταχύτητα WLAN
1300 Mbps
Γενιά Wi-Fi
Wi‑Fi 5
Πρότυπα Δικτύωσης IEEE
802.11 b/g/n, 802.11a, 802.11ac
Θύρες RJ45
2
Ταχύτητα LAN
1000 Mbps
USB
USB 2.0
WiFi Mesh Network
Ναι
Συσκευασία
Διπλό Kit

Smart Ιδιότητες

Smart Οικοσύστημα
Alexa, IFTTT

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη