LG UltraGear 34GN850P-B IPS HDR Curved Gaming Monitor 34" 3440x1400 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTG
Οθόνες Υπολογιστών

LG UltraGear 34GN850P-B IPS HDR Curved Gaming Monitor 34" 3440x1400 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTG Κωδικός: 40945973

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2020
  • Aspect ratio 16:9
  • Αντίθεση 1000:1
  • FreeSync Premium, G-Sync Compatible
  • HDR400, Dynamic Action Sync
  • Σύνδεση: DisplayPort, HDMI
Δες όλη την περιγραφή
596,00
ΠαράδοσηΔευ, 29 Ιουλ - Παρ, 02 Αυγ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 596,00 €

Περιγραφή

Αλλάξτε τους κανόνες του παιχνιδιού

Η οθόνη της LG απευθύνεται κυρίως σε απαιτητικούς gamers που αναζητούν μια υψηλής ποιότητας κυρτή οθόνη με κορυφαία χαρακτηριστικά. Διαθέτει ανάλυση QHD και ρυθμό ανανέωσης 144Hz με 1ms GTG, ενώ υποστηρίζει ταυτόχρονα G-Sync και FreeSync Premium για να εξαλείφει το tearing και να προσφέρει ομαλό gaming.

IPS 1ms (GtG)

Σχεδιασμένη για απίστευτη ταχύτητα

Με πάνελ IPS και χρόνο απόκρισης 1ms συγκρίσιμο με τις ταχύτητες πάνελ TN, η εικόνα δεν παρουσιάζει σχεδόν καθόλου είδωλα και εσείς απολαμβάνετε μια εντελώς νέα εμπειρία παιχνιδιού.

Nano IPS & HDR 400

Νιώστε την πραγματική μάχη με αληθινά χρώματα

Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων, 98% της γκάμας χρωμάτων DCI-P3, αποδίδοντας χρώματα υψηλής πιστότητας για αναπαραγωγή σύμφωνα με το VESA DisplayHDR 400, παρέχοντας μια ρεαλιστική οπτική εμπειρία που καθηλώνει. Ανεξάρτητα από το πεδίο της μάχης, ο παίκτης έχει την αίσθηση ότι βρίσκεται στο επίκεντρο της δράσης.

Υπερχρονισμός στα 160Hz

Ομαλή κίνηση παιχνιδιού

Η ταχύτητα των 160Hz (υπερχρονισμός), επιτρέπει στον παίκτη να βλέπει πιο γρήγορα το επόμενο καρέ, ομαλοποιώντας την απεικόνιση. Ο παίκτης αντιδρά γρήγορα και στοχεύει ευκολότερα.

Συμβατότητα με NVIDIA G-SYNC

Η οθόνη είναι συμβατή με την τεχνολογία G-SYNC (έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί επίσημα από την NVIDIA), εξαλείφοντας τις αλλοιώσεις και ελαχιστοποιώντας το τρέμουλο, για ομαλότερη και ταχύτερη εμπειρία παιχνιδιού.

AMD FreeSync Premium

Ευκρινέστερη, ομαλότερη και ταχύτερη

Με την τεχνολογία FreeSync Premium, οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν απρόσκοπτη, ομαλή κίνηση σε παιχνίδια δράσης με υψηλή ανάλυση. Ουσιαστικά εξαλείφει τις αλλοιώσεις και το τρεμόπαιγμα της οθόνης.

Κομψή σχεδίαση

Βελτιώστε την εμπειρία παιχνιδιού σας με ελκυστική σχεδίαση, βελτιωμένη βάση σε σχήμα "V" και κυριολεκτικά χωρίς περιθώριο. Η βάση προσαρμόζεται για την αλλαγή της κλίσης και του ύψους της οθόνης, ώστε να παίζετε παιχνίδια πιο άνετα.

Dynamic Action Sync

Αντιδράστε ταχύτερα στους αντιπάλους

Με τη λειτουργία Dynamic Action Sync ελαχιστοποιείται η καθυστέρηση εισόδου δεδομένων, ώστε ο παίκτης να μπορεί να «συλλάβει» την κάθε στιγμή σε πραγματικό χρόνο.

Black Stabilizer

Επιτεθείτε πρώτοι στο σκοτάδι

Ο παίκτης μπορεί να αποφεύγει τους ελεύθερους σκοπευτές που κρύβονται στα πιο σκοτεινά μέρη και να ξεφεύγει γρήγορα από δύσκολες καταστάσεις όταν βλέπει την αναλαμπή.

Καλύτερη στόχευση

Το στόχαστρο βρίσκεται στο κέντρο για να πυροβολείτε με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • Οθόνη
  • Βάση
  • Καλώδιο HDMI
  • Καλώδιο DisplayPort
  • Καλώδιο USB 3.0 upstream

Κατασκευαστής

LG

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Panel
IPS
HDR
Ναι
Curved
Ναι
UltraWide
Ναι
Διαγώνιος
34 "
Ανάλυση
3440x1400
Αντίθεση
1000 :1
Χρόνος Απόκρισης (GTG)
1 ms
Ρυθμός Ανανέωσης
144 Hz
Aspect Ratio
21:9

Εργονομία Βάσης

Ρύθμιση Κλίσης
Όχι
Ρύθμιση Ύψους
Ναι
Κατακόρυφη Περιστροφή
Όχι
Οριζόντια Περιστροφή
Όχι
Δυνατότητα Επιτοίχιας Τοποθέτησης (Vesa)
100 x 100 mm

Συνδεσιμότητα

Τύπος Σύνδεσης
DisplayPort, HDMI

Έξτρα Χαρακτηριστικά

Είδος Monitor
Gaming Monitor
Ηχεία
Όχι
Δυνατότητες & Λειτουργίες
USB Hub, FreeSync Premium, G-Sync Compatible
Eye Comfort
-
Χρώμα
Μαύρο

Ενεργειακή Ετικέτα

Κατανάλωση Ενέργειας
32 kWh/1000h
Ενεργειακή Κλάση
G

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • xrist4r4s
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μετα απο λιγους μηνες που την δουλευω ηρθε η ωρα να πω την κριτικη μου.
    Τιμη αγορας ~650€
    Προερχομαι απο μια LG 29WK500-P Ultrawide (75Hz, 250 Nits, IPS) και η συγκριση θα ειναι με εκεινη.

    Η τιμη για μενα ξεπερασε αυτο που ειχα αρχικα υπολογισει. Την ειχα υποψιν μου για παρα πολυ καιρο και τελικα το τολμησα. Κριτηριο ηταν οτι ηταν η καλυτερη High End οθονη στην κατηγορια της απο το 2020,εξερουμενων των OLED,και αρχικα εκανε καπου στα 900-1000€.

    Στην αρχη ημουν λιγο απογοητευμενος γτ νομιζα οτι δεν ειδα μεγαλη διαφορα απο την πρoηγουμενη οθονη ενω εδωσα αρκετα λεφτα. Μεχρι που ξαναεβαλα για λιγο την παλια....Τι να πω..Η μερα με τη νυχτα! Μετα απο λιγη δουλεια με τις ρυθμισεις καταλαβα την πραγματικη της δυναμη.

    ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Μπαινουμε στις ρυθμισεις της οθονης απο το κουμπακι της και ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ General-- Smart Energy Saving(κανει οικονομια στο ρευμα και η οθονη δεν σου δινει το Maximum της) και Variable Backlight( αυτο που κανει ειναι οταν στο βιντεο ή το παιχνιδι που παιζετε εισερχεστε σε ενα σκοτεινο δωματιο, ριχνει την φωτεινοτητα της οθονης και οταν βγαινετε στον ηλιο μετα την δυναμωνει....πολυ σπαστικο)

    Μια διευκρυνηση εδω. Οταν ενεργοποιησα το 10bit Pixel Format δεν με αφηνε να εχω ενεργοποιημενο το HDR .Δεν ξερω γτ αλλα φαινεται οτι δεν μπορουν να δουλεψουν ταυτοχρονα και τα 2,οποτε το εχω
    αυτο απενεργοποιημενο και ενεργο το HDR.

    Οι ρυθμισεις μου απο την εφαρμογη OnScreen Control της LG:

    Game Mode = Gamer 2 ( Ή FPS Μode αν θελετε πιο ασπρη εικονα,γτ το Gamer 2 κιτρινιζει λιγο)
    Brightness = 100
    Contrast = 70 ( Δεν μπορεις να το αλλαξεις οταν εχεις το Gamer 2 ενεργοποιημενο)
    Sharpness = 70
    Gamma = Mode 3 ( εχει απο Mode 1 εως Mode 4....το 1 εχει την μικροτερη αντιθεση και το 3 την μεγαλυτερη...το 4 ειναι σαν το 1 περιπου για καποιο λογο)
    Color Temp = Medium
    Response Time = Fast
    Freesync = On

    Αποδοση.

    Η εικονα της ειναι καταπληκτικη,άξια μιας LG.
    Εστω και με το ελαχιστο δυνατο HDR400 που υποστηριζει βλεπω πολυ μεγαλη διαφορά στα παιχνιδια μου! Και οχι μονο στα HDR compatible παιχνιδια αλλα και σε αυτα που ΔΕΝ υποστηριζουν HDR,γτ εχει μια αυτοματη λειτουργια που τα κανει Enhance και πραγματικα δειχνουν καταπληκτικα! Επισης πανεμορφα τα βιντεο στο Youtube με HDR και οταν βλεπεις ταινιες.

    H φωτεινοτητα της για οποιον ερχεται απο μια τυπικη οθονη οπως εγω κανει και αυτη πολυ μεγαλη διαφορα και συνδιαζεται προφανως και με την αποδοση του HDR.

    Συχνοτητα 144Hz . Προερχομαι απο 75hz και αν και δεν μου εκανε το μπαμ στην αρχη, σιγουρα κανει την διαφορα τωρα, ειδικα οταν παιζω γρηγορα παιχνιδια η και σε καθημερινη χρηση. Με λιγα λογια δεν γυρνας πισω! Περισσοτερο βεβαια διαφορα θα δει καποιος που θα ερθει απο τα 60Hz. Eχει και Overclock για να την πας 160Hz νομιζω, αλλα δεν το χρειαζομαι και δεν ασχοληθηκα με αυτο. Τα 144 ειναι μια χαρα.

    To Curve τωρα για μενα δεν ειναι κατι που με ενοιαζε και πολυ. Καλο ειναι που υπαρχει βεβαια, γτ αν και δεν ειναι εντονο της ταιριαζει και ειναι οσο οσο, και προσθετει στην εμπειρια σιγουρα.

    Συνοψιζω για την αποδοση της στα 650€:

    Δυστυχως οι Gaming οθονες αυτου του επιπεδου ειναι ακριβες. Aν ειστε σαν και μενα χομπιστες που μετρατε τα λεφτα σας,ξερω οτι ειναι πολυ ακριβη ,αλλα δεν το μετανιωσα στιγμη απο τοτε που την πηρα. Εχει αλλαξει σε ενα βαθμο την εμπειρια μου στο Gaming γτ βλεπω τα παιχνιδια σχεδον οπως τα οραματιστηκε η καθε εταιρια με το HDR. Ειμαι ακομα με την τιμιοτατη RX 5700XT και επελεξα να κανω αναβαθμιση πρωτα στην οθονη και πραγματικα ειναι σαν να πηρα αλλο PC. Θα κανει λιγο ακομα υπομονη η καρτα γραφικων. Καινουρια παιχνιδια δεν παιζω ανετα προφανως αλλα κατι Bioshock Infinite, Far Cry 5, Sekiro, Resident Evil Village (Ολα στο τερμα και δεν μασαει), Uncharted ( Με FSR) , Witcher 3 (FSR) και κατι αλλα αγαπημενα με βγαζουν ανετα μεχρι να ερθει η στιγμη να την αναβαθμισω. Τα καινουρια παιχνιδια ειναι ενα χαλι απο οτι βλεπω εξαλλου.

    Πρωτη εμπειρια με HDR = 9/10
    Φωτεινοτητα = 9/10
    Αποκριση = 9,5/10
    Χρωματα = 9,5/10

    Γνωμη μου ειναι οτι ειναι μια εξαιρετικη επιλογη για καποιον που θελει να κανει το βημα σε High End , και να ειναι ενα βημα πριν τις OLED που ομως ειναι πανακριβες και εχουν και καποια θεματακια με Burn-in.
    Ημουν παντα fan των IPS εναντι των VΑ Panels ,οποτε δεν εχω συγκριση με αντιστοιχη αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Θα με βγαλει για χρονια ανετα πιστευω μεχρι να γινουν οικονομικα προσβασιμες οι OLED.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλή Το μόνο θέμα δεν έχει έξοδο type c

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Kostas_Kalafatis9169

Για Mac mini pro m2 κάνει ? Έτσι ώστε με parallels να βάλω και win11 Την έχω παραγγείλει ήδη

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Παρόμοια προϊόντα

LG UltraGear 34GN850P-B IPS HDR Curved Gaming Monitor 34" 3440x1400 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGLG UltraGear 34GN850P-B IPS HDR Curved Gaming Monitor 34" 3440x1400 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGSamsung Odyssey G5 LC34G55TWWPXEN Ultrawide VA HDR Curved Gaming Monitor 34" QHD 3440x1440 165HzSamsung Odyssey G5 LC34G55TWWPXEN Ultrawide VA HDR Curved Gaming Monitor 34" QHD 3440x1440 165HzGigabyte M34WQ Ultrawide IPS HDR Gaming Monitor 34" QHD 3440x1440 144HzGigabyte M34WQ Ultrawide IPS HDR Gaming Monitor 34" QHD 3440x1440 144HzLG UltraGear 34GP950G-B Ultrawide IPS HDR Curved Gaming Monitor 34" QHD 3440x1440 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGLG UltraGear 34GP950G-B Ultrawide IPS HDR Curved Gaming Monitor 34" QHD 3440x1440 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGSamsung Odyssey G8 OLED HDR Curved Gaming Monitor 34" QHD 3440x1440 175Hz με Χρόνο Απόκρισης 0.1ms GTGSamsung Odyssey G8 OLED HDR Curved Gaming Monitor 34" QHD 3440x1440 175Hz με Χρόνο Απόκρισης 0.1ms GTG
από 596,00 €από 345,00 €από 499,56 €από 899,00 €από 860,40 €
ΚατασκευαστήςLGSamsungGigabyteLGSamsung
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Διαγώνιος34 "34 "34 "34 "34 "
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες