ArteLibre 06510306 Κρεμαστράκια με Αυτοκόλλητο Inox Ασημί 4τμχ
Γαντζάκια

ArteLibre 06510306 Κρεμαστράκια με Αυτοκόλλητο Inox Ασημί 4τμχ Κωδικός: 40961690

Κρεμαστράκια της εταιρείας ArteLibre τα οποία αποτελούν κατάλληλη επιλογή για να τα χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα σας για να κρεμάσετε πετσέτες, εργαλεία μαγειρικής και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο στο οποίο θέλετε να έχετε άμεση πρόσβαση. Επίσης μπορούν να βρουν εφαρμογή και σε άλλους χώρους του σπιτιού σας, όπως στο μπάνιο για να τοποθετείτε προϊόντα για...
Δες όλη την περιγραφή

  • Αριθμός Θέσεων: 1
  • Χρώμα: Ασημί
1,16
ΠαράδοσηΠέμ, 18 Ιουλ - Δευ, 22 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5 τεμάχια

από 1,16 €

Περιγραφή

Κρεμαστράκια της εταιρείας ArteLibre τα οποία αποτελούν κατάλληλη επιλογή για να τα χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα σας για να κρεμάσετε πετσέτες, εργαλεία μαγειρικής και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο στο οποίο θέλετε να έχετε άμεση πρόσβαση. Επίσης μπορούν να βρουν εφαρμογή και σε άλλους χώρους του σπιτιού σας, όπως στο μπάνιο για να τοποθετείτε προϊόντα για την προσωπική σας περιποίηση. Διαθέτουν αυτοκόλλητη ταινία ώστε η τοποθέτηση να γίνεται εύκολα και γρήγορα και χωρίς να ανοίγετε τρύπες. Η κόλλα είναι πολύ ισχυρή, παρέχοντας σας μέγιστη σταθερότητα. Σε περίπτωση που χρειαστεί να τα ξεκολλήσετε, αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα χωρίς να αφήσουν σημάδια στην επιφάνεια.
Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, που προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή και ανθεκτικότητα στη χρήση και τον χρόνο, ενώ παράλληλα καθαρίζεται εύκολα.

  • Αριθμός Θέσεων: 1
  • Χρώμα: Ασημί

Χαρακτηριστικά

Είδος
Κρεμαστράκι
Υλικό
Inox
Αριθμός Θέσεων
1
Τρόπος Στήριξης
με Αυτοκόλλητο
Τεμάχια
4 τμχ
Χρώμα
Ασημί

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

16 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες