Taf Toys Μόμπιλε Κούνιας με Μουσική Urban Garden για Νεογέννητα
Κρεμαστά Βρεφικά Παιχνίδια

Taf Toys Μόμπιλε Κούνιας με Μουσική Urban Garden για ΝεογέννηταΚωδικός: 40989695

Το Urban Garden Musical Mobile είναι ένα διασκεδαστικό περιστρεφόμενο μουσικό κούνιας με πολύχρωμα παιχνίδια και απαλή μουσική για την διασκέδαση και την ανάπτυξη του μωρού. Η Τζένη το κουνελάκι και

Δες όλη την περιγραφή

Το Urban Garden Musical Mobile είναι ένα διασκεδαστικό περιστρεφόμενο μουσικό κούνιας με πολύχρωμα παιχνίδια και απαλή μουσική για την διασκέδαση και την ανάπτυξη του μωρού. Η Τζένη το κουνελάκι και οι φίλοι της από τον κήπο έχουν σχεδιαστή με διαφορετικές υφές, χρώματα και μοτίβα για να τονώσουν απαλά τις αισθήσεις του μωρού και να υποστηρίξουν την πρώιμη

Δες όλη την περιγραφή
49,90
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 49,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 49,90 €

  2. 49,90 €

  3. 49,90 €

  4. 49,90 €

  5. 49,90 €

  6. 49,90 €

  7. 49,90 €

  8. 49,90 €

  9. 49,90 €

  10. 50,92 €

  11. 49,90 €

  12. 49,90 €

  13. 49,90 €

  14. 49,90 €

  15. 49,90 €

  16. 49,90 €

  17. 51,08 €

Περιγραφή

Το Urban Garden Musical Mobile είναι ένα διασκεδαστικό περιστρεφόμενο μουσικό κούνιας με πολύχρωμα παιχνίδια και απαλή μουσική για την διασκέδαση και την ανάπτυξη του μωρού. Η Τζένη το κουνελάκι και οι φίλοι της από τον κήπο έχουν σχεδιαστή με διαφορετικές υφές, χρώματα και μοτίβα για να τονώσουν απαλά τις αισθήσεις του μωρού και να υποστηρίξουν την πρώιμη ανάπτυξη του. 30 λεπτά ειδικών κλασικών μελωδιών που βοηθούν το μωρό σας όταν βρίσκεται στην κούνια να χαλαρώσει και να αποκοιμηθεί. Ο συνδυασμός μουσικής & κίνησης ηρεμούν το μωρό και το βοηθούν να αναπτύξει τις αισθήσεις του, τις γνωστικές του δεξιότητες και την συναισθηματική του νοημοσύνη. 

Κατασκευασμένο χωρίς BPA και φθαλικούς εστέρες καθιστούν το παιχνίδι ασφαλές και μακράς διαρκείας που θα λατρέψει το μωρό σας. Στην Taf Toys καταλαβαίνουμε ότι η επιλογή του σωστού αναπτυξιακού παιχνιδιού για το παιδί σας είναι μια σοβαρή απόφαση. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της Taf Toys σας παρέχει αναπτυξιακά παιχνίδια που αντιστοιχούν στην ηλικία του μωρού σας και είναι προκλητικά, διασκεδαστικά και εμπνέουν τη φαντασία. Όλα τα παιχνίδια μας δημιουργήθηκαν με σκοπό να προωθήσουν τη συναισθηματική, γνωστική και σωματική ανάπτυξη του μωρού σας κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ετών ανάπτυξης τους. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε το μωρό σας να δημιουργήσει τα θεμέλια για μια υγιή και ευτυχισμένη αναπτυξιακή πορεία.

Κατασκευαστής

Taf Toys

Χαρακτηριστικά

Ηλικία
0 + μηνών
Είδος
Μόμπιλε
Πρόσθετα Χαρακτηριστικά
με Μουσική
Τοποθέτηση
Κούνιας
Δόνηση
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Anna_Savvithou

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

    Πολύ όμορφο μόμπιλε. Τα κρεμαστά παιχνίδια είναι καλής ποιότητας και οι μελωδίες όμορφες που διαρκούν αρκετή ώρα. Στα θετικά βάζω ότι δεν χρειάζεται κούρδισμα. Θα ήθελα μια βαθμίδα ακόμα στην ένταση (πιο δυνατά). Επίσης τα κορδόνια θα μπορούσαν να είναι λίγο μακρύτερα. Συνολικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη και το μωρό φαίνεται να του αρέσει.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μελωδία
    • Ασφαλίζει καλά πάνω στην κούνια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απασχολεί το μωρό για λίγη ώρα
    • Ακούγεται μέτρια το μοτέρ του
    • Κρέμεται αρκετά κοντά στο μωρό
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • SfKp
    1
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το πηρε ο συζυγος μου για το μωρό.μας. Ένα αστέρι καθώς στην εβδομάδα πάνω μας χάλασε. Άλλαξα 3 φορές μπαταρίες μήπως φταίει αυτο αλλά τελικα ήταν ελλατωματικό. Από την πρώτη στιγμη η μουσική σχεδόν δεν ακουγόταν. Όμορφο στην όψη αλλά δεν δουλεύει!!!

    • Ακούγεται ελάχιστα το μοτέρ του
    • Κρέμεται στο κατάλληλο ύψος
    • Ασφαλίζει καλά πάνω στην κούνια
    • Μελωδία
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Απασχολεί το μωρό για ελάχιστη ώρα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

19 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη