Samsung Odyssey G9 VA HDR Curved Gaming Monitor 49" 5120x1440 240Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTG
Οθόνες Υπολογιστών

Samsung Odyssey G9 VA HDR Curved Gaming Monitor 49" 5120x1440 240Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGΚωδικός: 40993608

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Καμπυλότητα 1000R
  • Αντίθεση 2500:1
  • FreeSync Premium Prο, G-Sync
  • HDR1000, HDR10+
  • Σύνδεση: DisplayPort, HDMI
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 11 ημέρες πριν

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Ολοκαίνουργια εμπειρία gaming

Η curved οθόνη της Samsung ήρθε για να αλλάξει το παιχνίδι και να καθηλώσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς gamers! Με κυρτότητα 1000R, τεχνολογία QLED, HDR1000, NVIDIA G-Sync, AMD FreeSync Premium Pro, φωτισμό Core Lighting και κορυφαίες λειτουργίες απόδοσης, για μια ολοκαίνουργια εμπειρία gaming!

Εντυπωσιακά κυρτή οθόνη

Με 1000R, το νέο απόγειο στην τεχνολογία της Samsung στις κυρτές οθόνες, ταιριάζει με το περίγραμμα του ανθρώπινου ματιού για απίστευτο ρεαλισμό στην εικόνα.

Οι ζωντανές σκηνές εκτυλίσσονται ακόμη πιο κοντά σας. Απολαύστε το επόμενο επίπεδο συναρπαστικού παιχνιδιού, ανώτερο από οτιδήποτε έχετε δει στο παρελθόν. Η super ultra-wide οθόνη 1000R 49 ιντσών γεμίζει την περιφερειακή σας όραση και σας βάζει στη θέση του χαρακτήρα.

Καθηλωτική ανάλυση

Με τεχνολογία QLED, HDR1000 και ανάλυση DQHD τα χρώματα είναι αληθοφανή, με βάθος στην εικόνα και εντυπωσιακή λεπτομέρεια.

Σχεδιασμός Infinity Core Lighting

Ο γυαλιστερός λευκός εξωτερικός σχεδιασμός συναντά τον σχεδιασμό Infinity Core Lighting. Ενώνονται για να δημιουργήσουν ένα φουτουριστικό αποτέλεσμα.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών χρωμάτων, επιπέδων έντασης και τρόπων λειτουργίας χρώματος ή να απενεργοποιήσετε εντελώς το Core Lightning αν θέλετε να επικεντρωθείτε πλήρως στο παιχνίδι σας.

Σχεδιασμένο για νίκη

240Hz RapidCurve, χρόνος απόκρισης 1ms και συμβατότητα G-Sync σας ανεβάζουν στην κορυφή του παιχνιδιού σας.

Η συμβατότητα με G-Sync διατηρεί τη GPU και το πάνελ συγχρονισμένα για να μειώνει το τρεμόπαιγμα, την καθυστέρηση στην οθόνη και τις ατέλειες της εικόνας. Οι σκηνές γρήγορης δράσης και πολύπλοκα παιχνίδια είναι σταθερά, χωρίς τρεμόπαιγμα με το AMD FreeSync Premium Pro για να έχετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Πιο καθαρή. Πιο φωτεινή. QLED.

Χρώμα με εντυπωσιακή λεπτομέρεια. Η τεχνολογία QLED φέρνει μια πλήρη γκάμα ζωντανών αποχρώσεων στην οθόνη σας. Δείτε σκηνές παιχνιδιών να παίρνουν ζωή στην οθόνη σας.

HDR1000 και HDR10+

Οι εικόνες είναι ακόμη πιο κοντά στην πραγματικότητα. Το HDR1000 δίνει βάθος στα σκούρα χρώματα και φωτίζει τα λευκά προσφέροντας εντυπωσιακή αντίθεση στην εικόνα. Το HDR10+ ενισχύει τη φωτεινότητα και την αντίθεση, έτσι ώστε οι σκηνές παιχνιδιών να είναι ακριβώς όπως ήθελε ο προγραμματιστής.

Dual QHD display

Φανταστικοί κόσμοι παιχνιδιών γίνονται πραγματικότητα. Η οθόνη 49 ιντσών με ανάλυση DQHD παράγει ευκρινείς εικόνες με υψηλή λεπτομέρεια. Επιπλέον, έχει πλάτος όσο δύο οθόνες QHD και έτσι σας προσφέρει μέγιστο χώρο για επικές σκηνές δράσης και παραγωγικό multitasking.

Low input lag

Η χαμηλή καθυστέρηση εισόδου στα 2ms φέρνει εντυπωσιακή ακρίβεια απόκρισης για να μπορείτε να ακολουθείτε τις κινήσεις των αντιπάλων. Είναι τόσο γρήγορο, που η κίνηση εμφανίζεται αμέσως χωρίς σχεδόν καμία καθυστέρηση μεταξύ των περιφερειακών σας και του παιχνιδιού.

Γρήγορα, ομαλά αντανακλαστικά

Κατακτήστε κάθε εχθρό, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες. Η RapidCurve 240Hz μειώνει την καθυστέρηση για συναρπαστικό παιχνίδι με εξαιρετικά ομαλή δράση. Ανταποκριθείτε στους εχθρούς αμέσως μόλις τους δείτε με χρόνο απόκρισης 1ms, ακριβείς κινήσεις του ποντικιού σας και καρέ χωρίς θόλωση ή σκιές.

Δείτε τα όλα σε μία οθόνη

Για τον κόσμο των παιχνιδιών και όχι μόνο. Η αναλογία θέασης 32:9 με την εξαιρετικά κυρτή οθόνη 49 ιντσών διατηρεί τα παιχνίδια ζωντανά - ακόμα και όταν πρέπει να διακόψετε το παιχνίδι. Ανοίξτε ταυτόχρονα διάφορα παράθυρα και απογειώστε το multi tasking.

Κάνετε περισσότερα συγχρόνως

Παίξτε, παρακολουθήστε, συνομιλήστε ταυτόχρονα. Με το PBP, προβάλλετε δεδομένα από δύο πηγές ταυτόχρονα στη φυσική τους ανάλυση. Χρησιμοποιήστε το PIP για να αλλάξετε το μέγεθος της δεύτερης πηγής σε έως και 25% της οθόνης. Τοποθετήστε τα παράθυρα οπουδήποτε με τη χρήση του λογισμικού διαχωρισμού της οθόνης Easy Setting Box της Samsung.

Τοποθετήστε την στο ιδανικό σημείο

Περιστρέψτε, γείρετε και ρυθμίστε το ύψος μέχρι να είστε έτοιμοι για τη νίκη. Η οθόνη είναι πλήρως συμβατή με βάση VESA, μπορεί να μετακινηθεί αβίαστα στην ιδανική σας θέση. Πολλές θύρες είναι εύκολα προσβάσιμες και συνδέονται με τις αγαπημένες σας συσκευές χωρίς πρόβλημα.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • Οθόνη
  • Βάση
  • Καλώδιο DisplayPort
  • Καλώδιο USB 3.0
  • Καλώδιο ρεύματος 1,5m

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Panel
VA
HDR
Ναι
Curved
Ναι
Βαθμός Καμπυλότητας
1000R
UltraWide
Ναι
Διαγώνιος
49 "
Ανάλυση
5120x1440
Χρόνος Απόκρισης (GTG)
1 ms
Ρυθμός Ανανέωσης
240 Hz
Aspect Ratio
32:9

Εργονομία Βάσης

Ρύθμιση Κλίσης
Ναι
Ρύθμιση Ύψους
Ναι
Κατακόρυφη Περιστροφή
Όχι
Οριζόντια Περιστροφή
Ναι
Δυνατότητα Επιτοίχιας Τοποθέτησης (Vesa)
100 x 100 mm

Συνδεσιμότητα

Τύπος Σύνδεσης
DisplayPort, HDMI

Έξτρα Χαρακτηριστικά

Είδος Monitor
Gaming Monitor
Ηχεία
-
Δυνατότητες & Λειτουργίες
FreeSync Premium Pro, G-Sync Compatible, USB Hub
Eye Comfort
Όχι
Χρώμα
Λευκό

Ενεργειακή Ετικέτα

Κατανάλωση Ενέργειας
45 kWh/1000h
Ενεργειακή Κλάση
G

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα