Jazwares Λούτρινο Arilla το Αρμαντίλλο 13 εκ.
Λούτρινα

Jazwares Λούτρινο Arilla το Αρμαντίλλο 13 εκ.Κωδικός: 41151193

Ώρα για ζούληγμα με τo Squishmallows Arilla το Αρμαντίλλο! Αυτά τα σούπερ απαλά Squishmallows κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας, μαλακά υλικά που τα καθιστούν ιδανικά για αγκαλιές όταν

Δες όλη την περιγραφή

Ώρα για ζούληγμα με τo Squishmallows Arilla το Αρμαντίλλο! Αυτά τα σούπερ απαλά Squishmallows κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας, μαλακά υλικά που τα καθιστούν ιδανικά για αγκαλιές όταν χαλαρώνετε στο σπίτι, βλέπετε ταινία ή κάνετε μια μεγάλη βόλτα με το αυτοκίνητο ή το αεροπλάνο.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αποστολή στην επιλεγμένη χώρα.

από 33,27 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 33,27 €

Περιγραφή

Ώρα για ζούληγμα με τo Squishmallows Arilla το Αρμαντίλλο! Αυτά τα σούπερ απαλά Squishmallows κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας, μαλακά υλικά που τα καθιστούν ιδανικά για αγκαλιές όταν χαλαρώνετε στο σπίτι, βλέπετε ταινία ή κάνετε μια μεγάλη βόλτα με το αυτοκίνητο ή το αεροπλάνο. Με σχέδια που ανανεώνονται συνεχώς σίγουρα θα βρείτε ποιο ταιριάζει καλύτερα στη δική σας προσωπικότητα, στους φίλους σας, στην οικογένειά σας, ακόμα και στους συναδέλφους σας! Τα Squishmallows έχουν το δικό τους όνομα, τον ξεχωριστό τους χαρακτήρα, τα χόμπι τους, ακόμα και τη δουλειά τους, όπως κι εσείς!! Φτιάξτε τη δική σας συλλογή τώρα!

Κατασκευαστής

Jazwares

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
SQCR02583

Γενικά

Ήρωες
Squishmallows
Ύψος
13 cm

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

με Κίνηση
Όχι
με Ήχο
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη